Logo zariadenia Medicor Corpus, s.r.o. - Bioregeneračné centrum - PhDr. Miroslava Masaryková
  • O zariadení

Popis zariadenia


Diagnostika magnetickým kvantovým analyzátorom, ktorý vyhodnotí 38 zdravotných správ a 261 analýz zdravia! Je pohodlný, presný, komplexný, ochorenia odhalí v predstihu. Diagnostika EAV - Bezbolestná metóda zistenia reálneho stavu funkčnosti orgánov nášho tela meraním meridiánov.

Stanovenie hodnoty minerálov, vitamínov, aminokyselín, tukov, cukrov.

Zistenie prítomnosti baktérií, vírusov, parazitov, alergénov

Skenar a Denas terapia liečba akútnej a chronickej bolesti, kožných, interných, neurologických, ortopedických, gynekologických, urologických ochorení, celulitídy,

Oxygenoterapia - je vdychovanie čistého kyslíka z kyslíkového koncentrátora pomocou kyslíkovej kanyly. Oxygenoterapiu odporúčame každému, kto je pracovne veľmi vyťažený , pri syndróme únavy, ľuďom s astmou, alergiami, kožnými problémami, s artrózou, reumatizmom, fajčiarov a tých, ktorí chcú prestať fajčiť, tehotným ženám i mladým mamičkám, športovcom, študentom i dôchodcom
Odporúčame absolvovať minimálne 6, optimálne 10 procedúr  Ideálna, lekármi odporúčaná terapia je 18 dní x 50 minút. Len pravidelný príjem koncentrovaného kyslíka vám totiž zabezpečí úpravu metabolizmu a celkového prostredia v organizme.Keď látková výmena nefunguje dostatočne dobre alebo rýchlo, napr. keď bunky dostávajú málo kyslíka, začnú vyhľadávať iné zdroje energie, aby udržiavali životne dôležité funkcie. V takom prípade väčšinou rozkladajú cukor kvasením, k čomu nie je potrebný kyslík. To však poruší metabolizmus buniek a produkuje nežiaduce chemické látky. Za krátky čas vznikne celá skupina slabých, nezdravých buniek, ktoré stratili svoju prirodzenú obranyschopnosť. Tieto bunky sa nevedia ubrániť pred útokom vírusov, baktérií a iných choroboplodných látok.

Laser terapia Bioquantom - ožarovanie krvi cez nosovú dutinu, riedi krv, znižuje tuky a cholesterol, upravuje krvný tlak, normalizuje imunitu, dodáva energiu, zvyšuje silu, výkonnosť a vytrvalosť. Preto je to jedna z najlepších zbraní proti civilizačným chorobám súčasného sveta.

Magnetická liečebná deka - Zázračné účinky magnetickej stimulačnej deky, do ktorej Vás po Denas-stimulácii na pol hodinu až hodinku zabalia, budete pociťovať veľmi dlho. Deka má výplň z magnetických prúžkov v hrúbke 0.01 mikróna, ktorá v spojení s vlastným magnetizmom človeka vytvára magnetickú "turbulenciu". Táto pôsobí na organizmus vyčerpaný hlavne stresom, nespavosťou, dlhotrvajúcou chorobou, bolesťami. Hodinová aplikácia magnetickej deky sa vyrovná 4 hodinovému spánku. Regenerácia organizmu je okamžitá a pretrváva počas 2-3 dní, potom sa odporúča kúru opakovať. Celá kúra trvá 15 - 20 dní (1-3 krát denne) a pri opakovaní kúry je efekt stabilný.V komplexnej terapii magnetickú deku odporúčajú pri ochoreniach:- centrálnej nervovej sústavy (vegeto-cievna dystónia),  periferickej nervovej sústavy (zvýšená svalová únava miastenického druhu), vegetatívnej nervovej sústavy (asteno-vegetatívne poruchy)
srdcovo-cievne systémy (hypertenzia I. II. štádia ), nervovo-psychického charakteru (astenická neuróza, asteno-neurotický syndróm, afektívne poruchy) podporno-pohybového ústrojenstva (osteochondróza, artritída).

Svetloliečba, kineziologický a športový tejping, mikroskopické vyšetrenie krvi

Zaradenie

Ostatné zariadenia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Lekári

  • Dr. Miroslava Masaryková

Ostatné


Parkovanie

Jazyk


český
nemecký
ruský
slovenský

Pokračovať na: Hodnotenia


Doposiaľ nehodnotené...

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences