Logo zariadenia Zubná ambulancia - MUDr. Gabriela Galasová
  • (4)
  • O zariadení

Lekári

  • MUDr. Gabriela Galasová

Typ


Neštátna

Pokračovať na: Hodnotenia


5

Hodnotilo 4 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
Rastislav Košuda - pred 2 rokmi

Po prvej návšteve a ošetrení u pani doktorky Kováčovej hodnotím na výbornú. Príjemné prostredie, perfektne vybavená ordinácia a prevádzka, nulová čakacia doba. Sestrička, milá, usmiata, pani doktorka profesionálna, milá, ochotná s ľudským prístupom. Ceny zákrokov sú podľa mňa nastavené férové a peniaze, ktoré si pýtajú si plne zaslúžia - prístup, vybavenie, profesionalita, manažment pacientov. EDIT: plná spokojnosť aj po opakovaných návštevách. Skvelý prístup personálu, ochota, slušnosť, ústretovosť, ohľaduplný prístup, dodržiavanie objednávacích časov. Deň pred termínom vás kontaktujú, termín potvrdia/pripomenú.

  • (5)
Darina Uríková - pred 2 rokmi

Dnes mi doktor Monošík trhal dolnú osmičku. Bolo to rýchle a profesionálne. Ešte raz ďakujem. Odporúčam.

  • (5)
Iveta Beňová - pred 2 rokmi

Chirurgická extrakcia osmičky so štyrmi zahnutymi koreňami a dotýkajúcim sa nervom bola za 15min vybavená, pán doktor Monošík čistý profík, absolútne bezbolestné, nonstop sa ma pýtal či nebolí náhodou. Sestričky usmiate, milé. Prostredie vysoko na úrovni, nové, moderné vybavenie, CTčko mi urobili na mieste. Odporúčam. Zažila som už rovnaký zákrok v štátnej nemocnici (MT) a absolútne sa to nedá porovnať.

  • (5)
Katarína K - pred 2 rokmi

Pani MUDr. Adamcikova je veľmi milá, šikovná a ochotna doktorka. Moc moc sympatická.

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences