Logo zariadenia Psychiatrická ambulancia - MUDr. Silvia Buričová
  • (8)
  • O zariadení

Lekári

  • MUDr. Silvia Buričová

Typ


Neštátna

Pokračovať na: Hodnotenia


4.5

Hodnotilo 8 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
- pred 4 mesiacmi

Pani Buročova je skvela odborná dochtorka odporučam pomaha v každej situaci som spokojní 1111

  • (5)
- pred rokom

Prvý krát som pani doktorku navštívila pred dvoma rokmi kvôli depresiam. Nasadila mi dobré lieky, nebolo mi po nich zle a cítim sa oveľa lepšie. Vždy bola veľmi ochotná, porozprávala sa so mnou a nikdy som nečakala dlho na vyšetrenie. Ďakujem :)

  • (5)
- pred rokom

Liečim sa asi pol roka, zatiaľ som spokojna. Ambulancia je pekná,nová,čistá, veľa krasnych kvetov, vidieť hneď na prvy pohľad, že ste na spravnom mieste a v dobrych rukach starostlivej,prijemnej a empatickej doktorky, prostredie na ambulancii je domacke, veľa zelene a vľúdna atmosféra. Pani doktorka je príjemná, vypočuje, podporí,poradí. Je veľmi vnímavá a empatická.Stále ma vyšetrí hoci ani nie som objednaná, aj keď ma plnú čakareň pacientov, ošetrí všetkych. Od kedy sa u nej liečim, cítim sa veľmi dobre a som rada, že mi tak rychlo a presne určila chorobu a nasadila liečbu.

  • (5)
- pred rokom

Pani doktorka je velmi mila, prijemna a ochotna , stale ma vypočuje, aj ked ma plnu čakareň pacientov, od kedy sa u nej liečim, je mi omnoho lepšie, od začiatku mi dala velmi dobre tabletky a spravne mi určila chorobu. Vyriešila aj moju velmi zlu finančnu situaciu, napisala mi žiadost na invalidny dochodok, som jej velmi vdačna, keby bolo viac takych ochotnych , trpezlivych dobrych lekarov, ako je doktorka Buričova.

  • (5)
- pred rokom

Pani doktorka Buričova je veľmi ochotna prišla vyšetriť moju mamu domov cez vikend. veľmi pekne vam ďakujem pani doktorka.vaš nalez mi veľmi pomohol pri žiadosti o zaopatrovateľski prispevok. odporučam každemu

  • (1)
- pred rokom

Pani doktorka sa podľa mňa nehodí na túto prácu . Aj keď je veľmi inteligentná , má iné veľké nedostatky ako je chabá práca s pacientom , kde ide len o čo najrýchlejšie určenie diagnózy a nasadenie liekov , aby mala pacienta z krku a neotravoval ju .Pokial človek ju často vyhľadáva , kvôli zlým stavom , alebo zhoršeniu , alebo neúplnému doliečeniu , tak začne byť nevrlá , sarkastická , až teatrálna . Ľudia čo od nej nič nechcú okrem tabletiek , nemajú s ňou problém . Je dosť labilná , občas sa zosype . Je malichérna , arogantná , nepríjemná , neempatická , náladová , nevie sa odosobniť , vie nad ňou prevládnuť neprofesionalizmus , vie ponížiť a vysmiať sa človekovi lebo do neho nevidí a nebaví sa s úplne zdravým človekom . Pacienti ktorý " to ukoncili " potrebovali ODBORNÚ pomoc , ktorú im pani Buričová nedala . Nechcem ju úplne odsúdiť , ale je to profesia , ktorá vyžaduje maximálne správneho špecialistu na dané miesto , aby aj VÁM ZDRAVÝM sa lepšie žilo.

  • (5)
Zdeno Matišin - pred 3 rokmi

Pani doktorka je výborná odborníčka, citlivá, empatická, vypočuje pacienta, pomôže a podporuje pacienta. Veľmi mi pomohla a doteraz mi pomáha. Ochorel som v roku 2016 a vyhľadal som pomoc a Pani doktorka Buričová mi veľmi pomohla a je dobrá doktorka a ďakujem jej za pomoc.

  • (5)
Emilia milka - pred 7 rokmi

velmi mila a prijemna lekarka, bola ochotna prist vysetrit moju nevladnu mamu domov

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences