Logo zariadenia Univerzitná nemocnica s poliklinikou Milosrdní bratia, spol. s.r.o.
  • (2)
  • O zariadení

Popis zariadenia


Predchádzajúci názov: FNsP Milosrdní bratia - Fakultná nemocnica s poliklinikou Milosrdní bratia

Zaradenie

Nemocnica
, Typ: Zdravotnícke zariadenie
Nachádza sa v zariadení

Chirurgická ambulancia, MUDr. Boris Balko, Pezinok, (Univerzitná nemocnica s poliklinikou Milosrdní bratia, spol. s.r.o.)
Chirurgická ambulancia, MUDr. Boris Balko, Pezinok, (Univerzitná nemocnica s poliklinikou Milosrdní bratia, spol. s.r.o.)
Ďalších ambulancií: 1

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Pokračovať na: Hodnotenia


5

Hodnotilo 2 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
- pred 4 mesiacmi

Celé chirurgické oddelenie OKREM asi najhoršieho doktora s akým som kedy prišiel za celý život do kontaktu a t.j. MUDr. BRANISLAV ZÁHOREC tejto nemocnice pracuje lepšie ako kliniky vo Švajčiarsku kde som bol liečený a aj operovaný. Nakoľko na ambulancii na prízemí sa striedajú, tak som mal tú smolu, že som prišiel dnes už tretí krát k tomuto doktorovi MUDr. BRANISLAV ZÁHOREC do ambulancie. Začal by som asi s tým, že tak arogantný a neľudský prístup k pacientom pri každom vyšetrení u neho by asi nemal byť v nemocnici ktorú vlastní a spravuje církev. Takýto človek ako je MUDr. ZÁHOREC tam nemá čo robiť !!! Ani nevyšetrí pacienta, pri bolesti povie, že aj jeho bolí kadečo a nechodí po chirurgiách. Čítať správu z predchádzajúceho vyšetrenia ani nemal záujem, informácie od pacienta o jeho stave ho ani nezaujímajú (dnešné vyšetrenie a predchádzajúce dve sa niesli v podobnom správaní). A dnes pôsobil ako by bol pod vplyvom alkoholu alebo inej omamnej látky. Ústa a reč sa mu motala. Bolo vidieť, že aj veľmi milej zdravotnej sestre je to nepríjemné ako sa on ku mne dnes správal. Teda vždy sú všetky zdravotné sestry príjemné a ochotné ale dnes mi jej bolo až ľúto. Je naozaj veľká škoda, že za tie roky čo tam tento doktor robí a takto sa správa k pacientom ho nevyhodili, resp. neriešili po viacero sťažnostiach. Aj sám zdravotný brat na tejto ambulancii to dnes povedal keď som sa ho vonku pýtal či je ku každému pacientovi tak nepríjemný , že nie ste jediný nespokojný ale sťažnosti na neho neriešia. Na opačnú stranu MUSÍM POCHVÁLIŤ z minulosti pána primára Longauera (operoval ma a zachránil mi život) a čo som sa dnes dozvedel tak už je aj riaditeľ a vystriedal na tejto pozícii JUDr. Tináka (stretol som sa s ním na jednej letnej akcii v areáli nemocnice, tiež bol veľmi príjemný a empatický človek), MUDr. Ferka Špačeka, MUDr. Ševčíka, MUDr.Maťa Kukučku, MUDr. Balka, MUDr. Rajčoka. Všetci sa o mňa starali ale jediný neľudský bol vtedy a je aj dnes po tých rokoch MUDr. ZÁHOREC. Je škoda, že taký človek kazí vynikajúce meno tejto nemocnice a tohto oddelenia. Taktiež všetky sestričky a ošetrovatelia pri viacero mojich hospitalizáciách na tomto oddelení a vyšetreniacj sa správali odborne a ľudsky k pacientom. Keď zistíte, že slúži na ambulancii MUDR. Záhorec, tak tam ani nemusíte ísť lebo aj pacienti čo vychádzali von z ambulancie vždy (2x v minulosti a dnes) odchádzali nahnevaný a vonku nadávali. Je evidentné, že jeho správanie je vždy také isté k pacientom. Neviem prečo ho v minulosti neriešil pán JUDr. Tinák a ani súčasný riaditeľ MUDr. Longauer..... keď aj ich zamestnanci evidentne pri ňom trpia.

  • (5)
Maria Chmelanova - pred rokom

Ďakujem celému chirurgickému oddeleniu za príkladnú starostlivosť a krásny ľudský prístup.V dnešnej dobe je to vzácne,hoci by to malo byť samozrejmosťou.Nech Vám to vydrží!🙏

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences