Logo zariadenia Národný onkologický ústav
  • (4)
  • O zariadení

Pokračovať na: Hodnotenia


4.75

Hodnotilo 4 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (4)
Marián Škapec (skapo) - pred 2 rokmi

Ťažko písať o onkologickom ústave, že či sa mi páči. Nie som pacient (našťastie), takže môj pohľad je len na stav zariadenia, ako som ho videl. Oceňujem jednoduchú možnosť vjazdu do areálu a vysadenia osôb priamo na mieste. Tiež je pred areálom parkovisko, ktoré však svojou kapacitou nepokrýva potreby zariadenia. Rovno pred vchodom do areálu má zastávku trolejbus. Je vidieť, že sa jedná o modernú nemocnicu, kde sú vysvietené chodby, fungujú výťahy, v čakárni sú funkčné stoličky, kopa kamier, použiteľné toalety.

  • (5)
Bozena Katrenakova - pred 2 rokmi

Zo srdca dakujem lekarom a zdravotnikom za ochotu a ľudský prístup k pacientom a pani MUDr. Eve Oravcovej veľka vďaka.Kontrola 15.11.2021

  • (5)
Kamil Hudcovič - pred 2 rokmi

Bol som operovaný na melanom, a bol som velmi milo prekvapený vysokou kvalitou zdravotnej starostlivosti. Chirurg, ktorý ma operoval, prišiel pred operaciou, i po operácii sa sa osobne zaujímal o rekonvalescenciu. Lekári, sestričky, sanitári boli velmi ochotní kedykoľvek pomôcť. Prostredie a čistota bola tiež na úrovni. Veľká vďaka všetkým.

  • (5)
Maria Mayerova - pred 2 rokmi

Bola som operovana 14.9.2021 na prsník v NOU v Bratislave na Klenovej ulici a chcela by som sa touto cestou poďakovať celému personálu na prsnikovom oddelení. Všetci boli láskavý,milý a ústretový vrátane s Dr. Bencom, ktorý má operoval. Som nadmieru spokojná, je to lekár s veľkým L.. Má veľmi dobrý a milý prístup k pacientom a má zlaté ruky.

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences