Logo zariadenia Stredoslovenský ústav srdcových a cievnych chorôb a.s.
  • (10)
  • O zariadení

Popis zariadenia


Kontakt: 048/4333 111, kontakt@suscch.eu

Zaradenie

Nemocnica
, Typ: Zdravotnícke zariadenie

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Pokračovať na: Hodnotenia


5

Hodnotilo 10 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
- pred 5 mesiacmi

Pekný deň prajem, chcem sa ešte raz veľmi poďakovať aj touto cestou primárovi MUDr. Adriánovi Bystrianskému so šľachetným srdcom a zlatými rukami a celému operačnému tímu za odstránenie supervertikulárnejj tachykardie dňa : 20.10.2023 . Zákrok bol tak profesionalne urobení , že aj keď bol pri plnom vedomí , cítila som sa akoby som bola len niekde na posedení / ležaní medzi priateľmi /. Veľké ďakujem pán primár za návrat zdravia a milý prístup.Tiež chcem poďakovať doktorom a sestričkám na oddelení ,za starostlivosť a profesionalitu. ĎAKUJEM PEKNE .

  • (5)
- pred 11 mesiacmi

Veľké Ďakujem chcem vyjadriť celému tímu odd. akútnej kardiológiu, odd. všeobecnej kardiológii a odd. OAIM. 15.5.2021 som sa druhýkrát narodila a to hlavne vďaka všetkým zainteresovaním odbornikom, ktorí ma vrátili z druhého brehu. Do SUSCCH som bola dopravena letecky a po hospitalizácii som stála na vlastnych nohách. Po urgentnej koronarografii stav sa nezlepsoval, preto museli pristúpiť k akútnej operacii chlopní a trojnásobne ho aortokor. bajpasu. Všetkým od operátora MUDr. Urdu MUDr. Urbana, MUDr. Vozarika. Bc. Kozelekovej, instr. Mojžišovej, celému odd. OAIM, odd. kard. pod vedením prím. Beerom, ostatným službukonajúcim lekárom ktorí sa o mňa starali MUDr. Svitek, Hajnal, Hrasko, Kupec, Jób, lekári z odd. radiolovie, MudrBeerova všetky sestričky, ktoré obetavo znášali bolesť, sanitari, pomocnice VELKA Vďaka z úprimného a opráveného srdiecka. Slovami sa nedá všetko vyjadriť, ale život niekedy plynie ako ťažký boj, ale máme ho len jeden a zaň som Vám všetkým vďačná. Možno sa niekto pýta, prečo po 2r ďakujem, ale až teraz si uvedomujem že môžem sa tešiť zo života aj so všetkými, ktorí ma majú radi 💓💓

- pred rokom

velka vdaka za profesialny a ludsky pristup v SUSCCH BB,kde som bol hospitalizovany, vladne tam pokoj,dobra atmosfera zasluhou p.primara Mudr.Bystrianskeho,Mudr.Skamlu a Mudr.Tatiany Tomenko a celeho zdrav.personalu

- pred rokom

1.6.2022 som absolvovala unikátnu operáciu oboch srdcových chlopní neinvazívnym spôsobom. Mám 78 rokov a po 9 rokoch od prvej operácie srdcových chlopní bola nutná reoperácia, keďže boli značne opotrebované. Nahradili ich novými to znamená, že mám 4 srdcové chlopne. Po operácii sa cítim dobre a za to patrí poďakovanie celému kolektívu lekárov a zdravotných sestier. Moje poďakovanie patrí predovšetkým MUDr. Ivanovi Rybárovi a MUDr. Petre Poliačikovej. Vďačná pacientka.

- pred rokom

pred rokom som bola operovaná na kardiochirurgii na srdcové chlopne a chcem sa podakovať za zdravie a operatérovi MUDr. Filipovi Pekarovi , veľmi pekne dakujem , mám sa veľmi dobre. Ďakujem Vám pán doktor.

  • (5)
Monika Kováčiková - pred 2 rokmi

Mama bola hospitalizovaná na oddelení akútnej kardiológie. Personál na oddelení je vysoko profesionálny a ľudský. Starostlivosť o pacienta a komunikácia na špičkovej úrovni.

  • (5)
Iveta Melicherová - pred 2 rokmi

Ďakujem celému tímu lekárov a zdravotníckeho personálu za starostlivosť a rýchly zásah pri záchrane života môjho manžela. Moja úprimná a srdečná vďaka a prianie veľa ďalších spokojných pacientov, ktorým vraciate zdravie a nádej na ďalší pokojný život. Ešte raz ďakujem z celého srdca.

  • (5)
Anna Karolová - pred 2 rokmi

Ďakujem za milú starostlivost a ochotu pri každej kontrole.

  • (5)
Žaňa - pred 2 rokmi

12.11.2021. Jedno veľké ďakujem. Objednaná na poslednú chvíľu. Zlý zdravotný stav a po zlyhaniach obvodného lekára mi doktor Gombasky Marcel ukázal, že nie všetci sú rovnakí. Prístup sestričiek skvelí. Ďakujem pekne.

  • (5)
Eva Hurtišová - pred 2 rokmi

Ďakujem komplet celému skvelému tímu oddelenia arytmií za opravené srdce a skvelý, ľudský a profesionálny prístup. Prajem čo najviac spokojných pacientov a všetkým pevné zdravie, aby mohli opravovať "nás pokazených" ❤

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences