Logo zariadenia Poliklinika Juh
  • (5)
  • O zariadení

Pokračovať na: Hodnotenia


4.2

Hodnotilo 5 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (1)
- pred rokom

Niečo otrasné a absurdné som zažil počas rehabilitácie v spoločnosti Culumus s.r.o. ked som bol na rehabilitácii na Rastislavovej ulici 45 v Košiciach .Po druhej rehabilitácii mi fyzioterapeut povedal že mam špečifický pach nechápal som čo mi tým chce naznačit...cítil som sa ako bezdomovec ktorý sa neumýval viac ako rok. Fyzioterapeut mi povedal že pacientka sa stažovala že je tam veľký smrad a že ide preč lebo to tu nemôže citiť.Ja som vchádzal do ambulancie a práve pacientka vychádzala von z ambulancie takže ten smrad tam už bolo cítiť pred domnou a povedala ,že ide preč z toho smradu. Keď so si ľahol na lôžko tak niečo mu kolegyňa fizioterapeutka naznačila nepočul som presne čo a otvorila okno priamo na môj boľavý holý chrbát podotýkam vonku bola zima 24.november pritom on bol vo vedľajšej miestnosti kde masíroval staršiu ženu a on na to že čo mam robiť s tým chlapom....to ako so mnou som sa ho spýtal. Hned po skončení procedury som sa ho znova spytal či to patrilo mne tak ostal ohurený ako kôl v plote a nevedel mi na to odpovedat a ja som mu na to hneď odpovedal že tu chodia väčšinou staršie ženy ktorým už na chodbe cítiť že im uniká moč sú naobliekané spotené v kabátoch a čiapkach. On na to že to je cítiť zo mňa .Ja som človek ktorý sa každý deň sprchuje a umýva a berie čiste prádlo a on mi povie toto? Bol som na sekretariáte podať stažnosť tak čakám a zároveň mi bolo povedané že keby aj pacient zapáchal pri rašelinovom zabále ktorý má cca 40 až 50 stupňov nemal by mu to fizioterapeut povedať.NIKDY VIAC ...Neodporúčam všetkými 10 prstami....stačí si prečítat aj niektoré rezencie kde sa pacienti stažuju že im smrdia plachty na lôžkach čo hovorí už samo o sebe.Mal som naplanované 5 procedúr ,skončil som pri štvrtej. Vôbec nedenzifikujú elektro prúdy a nevetrajú miestnosti keď tam niesu pacienti. V lekárskej správe som mal aj 5 x cvičenie ktoré som cvičil len raz a na ostatné zrejme zabudli .A nakoniec vôbec nečítaju lekársku správu ktoru napísala pani doktorka lebo v mojej správe je napísane že mám bolest v hornej časti chrbta a oni mi laserom aj elekto prudom liečili krížovu čast...NONSES. Ako som už spomínal NIKDY VIAC....Neodporúčam.

  • (5)
Lenka Sucha - pred 2 rokmi

  • (5)
Katka Hodál - pred 2 rokmi

Všetko OK...ale....teraz počas "Corony" treba prísť najprv do hlavnej budovy po náramok (dostane zdravá osoba, ktorá sa preukáže negativnym testom / očkovaním/...) - a tak môžete navštíviť lekára v ktoromkoľvek pavilóne - ide to rýchlo, takže sa tam nezdržíte... Zdržíte sa pri parkovaní, absolútny chaos v tomto období, blízko je ešte aj očkovacie centrum - takže ak sa ponáhľate k lekárovi, treba si vyhradiť polhodinu len na parkovanie. Je to full od rána do 12.00.

  • (5)
eva garajova - pred 4 rokmi

DOBRY DEN DNES 12.02.20 SOM ISLA K LEKAROVI NA ORL V KE POLIKLINIKA JUH V TOM SOM ZBADALA CEDULKU NA DVERACH ZE MAJU DOVOLENKU DO 15.02.20 BOLA SOM NESTASTNA LEBO SOM BOLA SLABA A BOLESTI HRDLA V TOM SOM ZBADALA ZE NA TEJ ISTEJ CHODBE PRACUJE PANI MUDR OLEJEROVA KTORA MA HNED VYBAVILA. VELMI PEKNE DAKUJEM ZA JEJ MILY PRISTUP A ZA JEJ ODBORNOST, P.DOKTORKA BOLA PRIVETIVA A ZA JEJ OCHOTU A PRIKLADNE ODBORNE VYSETRENIE ESTE RAZ PEKNE DAKUJEM.

  • (5)
ONDREJ DEMEK - pred 5 rokmi

🤔🤔

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences