Logo zariadenia Gastroenterologická ambulancia - Azteca s.r.o. ,MUDr. Miroslav Rigan

Otváracie hodiny

  • Pondelok

  • Utorok

  • Streda

  • Štvrtok

  • Piatok

  • O zariadení

Popis zariadenia


V našej gastroenterologickej ambulancii poskytujeme špeciálnu zdravotnícku starostlivosť o chorých s ochoreniami pažeráka, žalúdka, tenkého a hrubého čreva, pankreasu, žlčových ciest, žlčníka a pečene. Vykonávame diagnostiku, liečbu ochorení, dispenzarizáciu chronických ochorení a prekanceroz a prevenciu primárnu a sekundárnu. Ambulancia je vybavená kvalitnou videoendoskopickou zostavou : videogastroskop, videokolonoskop, videokamerový systém, elektrokoagulačná jednotka.

Gastrofibroendoskopicky diagnostikujeme ochorenia pažeráka a gastroduodena, podľa potreby odoberáme histologické vzorky sliznice alebo zistených lézií.V súčastnosti sa pomerne často zaoberáme diagnostikou malabsorbčných stavov /napr. celiakia/ z biopsií z tenkého čreva a príslušných laboratórnych vyšetrení, ktorú sa nám darí úspešne realizovať a následne diagnostikované stavy MAS úspešne liečiť.

Kolonoskopicky realizujeme diagnostiku ochorení hrubého čreva,odoberáme bioptický materiál, vykonávame endoskopické polypektómie. V rámci celonárodného onkologického programu- skríningu kolorektálneho karcinomu / rakovina hrubého čreva/ sme vyšetrili a stále vyšetrujeme pacientov asymptomatických, s pozitívnym testom na okultné krvácanie v stolici, s úspešným zistením skorých štádií rakoviny hrubého čreva s možnosťou úplného uzdravenia pacienta.

Okrem endoskopickej diagnostiky a liečby poskytujeme diagnostiku, liečbu a dispenzarizáciu chronických ochorení pečene,žlčových ciest, pankreasu a funkčných ochorení GITu. 

Dispenzarizujeme v súčasnosti pacientov s refluxnou chorobou pažeráka, chronickou pankreatitidou, primárnou biliárnou cirhozou, bilárnou sekundárnou cirhozou, hemochromatozou, s chronickými virusovými hepatitidami B a C, autoimunnou hepatitidou, cirhozou pečne, pacientov s malabsorbčným syndrómom, celiakiou, chronickými črevnými nešpecifickými zápalmi- ulceróznou kolitídou a M. Crohn.

Nevyhnutnou súčasťou zdravotníckej starostlivosti je edukácia pacientov v súvislosti s dodržiavaním správneho diétneho režimu a zdravou životosprávou, vysvetľujeme ale aj kontrolujeme dodržiavanie diét a diétneho režimu s cieľom zapojiť pacienta aktívne do liečebného procesu. 

Objednávanie vyšetrení: tel- v pracovnej dobe: 0918232630 (ak nedvíhame práve vyšetrujeme) 

Od januára 2008 pacient potrebuje na vyšetrenie výmenný lístok - poukaz od svojho všeobecného lekára, alebo iného odborného lekára. Na poukaze musí byť čitateľne uvedené meno, kód ambulancie a kód odosielajúceho lekára. Bez týchto náležitostí v neurgentných prípadoch môže byť vyšetrenie odmietnuté alebo na žiadosť pacienta realizované výlučne na priamu platbu 

Ak nebudete môcť prísť na objednaný termín treba sa telefonicky odhlásiť , tieto vyšetrenia sú časovo náročné a namiesto Vás môže byť vyšetrený iný pacient!!!!! 

Ďakujeme za pochopenie! 
Zaradenie

Gastroenterologické ambulancie
, Typ: Ambulancia
Nachádza sa v zariadení

NsP Hlohovec
NsP Hlohovec
Ďalších ambulancií: 34

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Lekári

  • MUDr. Valentín Szabó

Typ


Neštátna

Pokračovať na: Hodnotenia


Doposiaľ nehodnotené...

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences