Logo zariadenia Ambulancia vnútorného lekárstva - 	MUDr. Uhelský Vladimír,EUGEN, s.r.o.
  • (2)
  • O zariadení

Typ


Neštátna

Pokračovať na: Hodnotenia


1

Hodnotilo 2 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (1)
- pred rokom

Bola som u pána doktora na vyšetrení s mamou. Pôvodne chodíme k MUDr. Dokupilovej, ale on ju zastupoval. Bol arogantný, i napriek tomu, že som ho informovala, že mama sa má zle po prekonaní infarktu a rapídne schudla za 4 mesiace 22 kg iba okopíroval správu spred roka, kde bolo uvedené, že pacientka sa má dobre. Úplný nezáujem o pacienta, Ja som sa s takýmto správaním u lekára ešte nestretla.

  • (1)
- pred 3 rokmi

Tento lekár v rámci vyšetrenia štítnej žľazy urobí nevyhnutné minimum,t.j.pozrie výsledky krvných testov .Stihne popri vyšetrovaní aj pozerať do mobilu a opise poslednú lekársku správu.O.i.tam uvedie odpovede na otázky,ktoré neodzneli.Pritom sa pacienta ani nedotkne,aby prehmatal krk a ani nemá záujem vedieť detaily potrebné k napísaniu takejto spravy,na nič sa nepyta.Mobilom sa zaoberá viac než s pacientom.Mam pochybnosti o jeho odbornosti,správanie má arogantne a sestru ešte neprijemnejsiu.Clovek je rád,že tam nemusí ist,lebo aj napriek objednaniu na konkrétnu hodinu treba pomerne dlho čakať.A to čakanie vo veľmi malej,večne prepchatej čakárni bez okna kde sa nedá dýchať radšej nekomentujem.Celkovo neuspokojivé,neodporúčam.

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences