Zariadenie bolo deaktivované v katalógu zzz.sk - zobrazené údaje tohto zariadenia môžu byť neaktuálne... Toto zariadenie bolo zrušené - pozrite si podobné zariadenia v okolí...
Logo zariadenia Rehabilitácia - FLEX s.r.o. - MUDr. Ladislav Meňuš

Otváracie hodiny

  • Pondelok


    10:00 - 12:00 prednostné vyšetrenie
  • Utorok


    12:30 - 14:30 prednostné vyšetrenie
  • Streda


    10:00 - 12:00 prednostné vyšetrenie
  • Štvrtok


    12:30 - 14:30 prednostné vyšetrenie
  • Piatok

  • Objednávanie pacientov je v ordinačných hodinách.
  • O zariadení

Popis zariadenia


NAŠE SLUŽBY

Cvičenie pod dohľadom skúseného fyzioterapeuta
Dôležité je udržať si nielen kondíciu, ale aj pružnosť chrbtice, kĺbov a priečne pruhovaného svalstva. Stará indická múdrosť hovorí, že sme ste taký starý aká pružná je vaša chrbtica a vaše kĺby. Odhodlanie dať telu to, čo je preň prirodzené, znamená poskytnúť mu voľnosť v pravidelnej a primeranej fyzickej záťaži. Telo nám to vráti postupným zlepšovaním tolerancie záťaže, svižnosťou, akčnosťou a zvýšenou odolnosťou voči úrazom. Telo je stvorené pre pohyb a degeneruje, keď mu ho nedoprajete pravidelne, v správnom rozložení a zaťažení.

Ojedinelé zábaly a vodoliečba
Jedinečný prístup aktivácie obranyschopnosti tela, ktorý na Slovensku ponúkame ako jediní sú zábalové a vodoliečebné procedúry. Ako liečebný prostriedok využívame vodu rôznej teploty, zábaly štartujúce detoxikačné procesy v organizme a bylinné obklady  zo zmesi liečivých rastlín, originálne miešaných a pripravených podľa osvedčených receptúr. Jedinou podmienkou na podstúpenie procedúry je pomerne zachovalý kardiovaskulárny systém. Informáciu, ako ste na tom s vašim telom, podá lekárske vyšetrenie pred prvou procedúrou.

Liečba sterility
Podáme Vám pomocnú ruku aj pri starostiach ohľadne funkčnej sterility a funkčných porúch močového systému (poruchy zvieračov). Pomôžeme Vám dostať sa cez úskalia, ktoré sa môžu zdať neprekonateľné. Efektivita cvičení a účinok doplňujúcich procedúr je vyššia ako pravdepodobne očakávate. Okrem špeciálnej liečebnej zostavy tomu účinne napomáha aj komplex ďalších postupov.

Žriedlové plyny
Žriedlový plyn vyvierajúci s minerálnou liečivou vodou z prírodného liečivého prameňa sa používa s veľkým úspechom v európskych kúpeľných mestách na liečbu mnohých ochorení a bolestí pohybového aparátu. Vám ponúkame liečebnú kúru, pri ktorej ho aplikujeme do podkožia. Vyvolávajú sa pri tom reflexné protizápalové, rezorpčné, analgetické a kožu uvoľňujúce účinky nie len v mieste vpichu, ale aj vo vzdialenejších častiach tela.

Bachove kvety
Psychika pripravuje človeku pocity úzkosti, strachu alebo stavov, keď mu neodbytné myšlienky nedajú spať. Môžete prežívať zúfalosť, mrzutosť, depresie, pocity viny a nenachádzať východisko, nemusíte však po alkohole či drogách, aby ste si vyvolali zdanie uvoľnenia. Vyrovnanosť Vám dokážu vrátiť liečivé esencie Bachových kvetov. Bez návyku, škodlivosti a prirodzeným spôsobom uvoľnia vaše vnútro a vy opäť môžete reálne vnímať svoje okolie. Ich pravidelné užívanie počas dostatočne dlhej doby dokáže stabilizovať vašu psychiku.

Čínske cviky
Súlad telesných a duševných síl sa prejavuje vnútornou harmóniou a navonok pocitom dostatku energie, čo prináša uspokojenie a zároveň vitalitu. Celkom jednoducho to dosiahnete, ak prijmete naše pozvanie a v malej skupinke si osvojíte čínske energetické cvičenia. Zostava cvikov aktívne ovplyvňuje body tela, usporiada vaše sily, prebudí skryté rezervy, prekrví všetky orgány i pokožku a harmonizuje tok energie. V plnej sile sa opäť budete môcť venovať svojim prirodzeným aktivitám. Únava a nechuť sa rozplynie.

Akupunktúra
Čínska akupunktúra je u nás dostatočne známa svojím celostným poňatím zdravia aj vďaka úspešným liečebným výsledkom. Žiaľ väčšinou ju akceptujeme ako poslednú možnosť liečby, keď  zlyhala metóda klasickej školskej medicíny. Pritom by mohla a mala byť prevenciou na odstránenie porúch zdravia ešte na funkčnej úrovni, aby sa choroba nerozvinula. V prípade porúch pohybového systému sme pripravení vám pomôcť pri predchádzaní ochorení, ale aj významne urýchliť ozdravovacie procesy (ochorenia kĺbov, chrbtice, ...). Tiež ponúkame pomoc pri migrénach, bolestiach hlavy, poúrazových opuchoch a iných indikáciách.

Turecký kúpeľ
Uvoľňuje napnuté svalstvo a póry pokožky. Navyše para pôsobí zvlhčujúco na pleť a pokožku, napomáha vylúčeniu škodlivín z tela cez otvorené póry a zároveň teplo účinne prekrvuje všetky jej vrstvy. Pokožka získava hebkosť a pružnosť, mladistvý vzhľad, vnútorné orgány novú silu po uvoľnení škodlivín látkovej premeny z bunečného tela a medzibunkových priestorov.

Zaradenie

Fyziatria, balneológia a liečebná rehabilitácia
, Typ: Ambulancia
Nachádza sa v zariadení

Poliklinika Karlova Ves
Poliklinika Karlova Ves
Ďalších ambulancií: 32

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Lekári

  • MUDr. Ladislav Meňuš

Typ


Neštátna

Poisťovňa


DÔVERA ZP [24]
VšZP [25]
Union ZP [27]

Ostatné


Parkovanie
Bezbariérový prístup

Jazyk


nemecký
maďarský

Pokračovať na: Hodnotenia


Doposiaľ nehodnotené...

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences