Logo zariadenia Všeobecná ambulancia pre dospelých - MUDr. Miroslav Polák, Všeobecná ambulancia Hul, s.r.o.
  • (2)
  • O zariadení

Typ


Neštátna

Pokračovať na: Hodnotenia


3

Hodnotilo 2 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
- pred 2 týždňami

Pan doktor Polak je vynikajúci všeobecný lekár. Jeho starostlivý prístup a odborné znalosti sú neprekonateľné. Vďaka nemu som sa vždy cítil v bezpečí a dôverne pochopený. Jeho schopnosť vypočuť si moje problémy a poskytnúť kompetentné rady ma nesmierne potešila. Odporúčam ho každému, kto hľadá spoľahlivého lekára.

  • (1)
- pred mesiacom

Dr. Polákovi by mal okamžite odovzdať lekárske povolenie a malo mu byť okamžite zakázané pracovať v zdravotníctve. Je to neschopný lekár, ktorý nevie spoznať ťažko chorého človeka, ktorého už roky ako pacienta pozna.Odmietol chorému staršiemu pánovi domácu návštevu, telefonicky neuznal za potrebné, aby pacient bol prevezený do nemocnice. Namiesto toho mu predpisal ťažko návykové latky bez toho, aby pacient videl a vysetril. Žiaľ spomínaný pán po kratkej dobe zomrel. Diagnóza nebola ťažká, dokonca liečiteľná, pokiaľ sa skoro zareaguje a lieči.Dr. Polák, ktorý si tento titul nezaslúži, mal možnosť zachrániť život, zložil lekarsky sľub, ktorý mu neznamená očividne nič. Kto ho pozna, nech si hľadá iného.

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences