Logo zariadenia Ortopedická ambulancia -	MUDr. Martin Juríček, Ortopédia - JURÍČEK, s.r.o.
  • (5)

Otváracie hodiny

  • Pondelok

  • Utorok

  • Streda

  • Štvrtok

  • O zariadení

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Typ


Neštátna

Pokračovať na: Hodnotenia


4.75

Hodnotilo 5 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

- pred rokom

Spokojnosť je slabé slovo. Moje zodraté kolená sú nenapraviteľné liekmi, preto som absolvovala operáciu jedného kolena a teraz je na rade druhé. Je to precízny lekár so skúsenosťami tak dúfam, že aj to druhé bude poslúchať. To prvé operované ma poslúcha.Ďakujem pán doktor. Nech sa Vám darí ďalej.

  • (5)
Maria Tamisova - pred 2 rokmi

Tiež chodím k pánu doktorovi a je ozaj veľmi dobrí , ľudský a jeho sestrička je tiež zlatá ... viem len odporúčať ...

  • (5)
Libuša Klučková - pred 2 rokmi

Krátka čakacia doba, ochota samotnej sestričky, príjemný prístup lekára a jeho vysoký profesionálny prístup k pacientovi - obraz ambulancie MUDr. Juríčka "nášho" ortopéda v Nových Zámkoch.

  • (5)
Marta Szabóová - pred 2 rokmi

Pán doktor mi nedávno operoval koleno. Som s jeho prístupom k pacientovi nadmieru spokojná, pracuje veľmi precízne, pekne všetko vysvetlí. A sestrička je taktiež veľmi milá - mám skúsenosti s viacerými sestrami, ale táto sestrička je veľmi empatická a ústretová. Včera som mala to "šťastie" zažiť veľmi nepríjemného pacienta, ktorý sa dožadoval vyšetrenia - napriek plnej čakárni. Sestrička mu s kľudom vysvetľovala, že celý deň majú veľmi nabitý, aj oni si oddýchnu iba počas krátkej obedňajšej prestávky. Nestratila duchaprítomnosť, nedala sa vyviesť z miery a reagovala veľmi pokojne. Ak teda niekto mal inú skúsenosť, nech sa pokúsi vžiť do kože zdravotníka, ktorý od rána do neskorého poobedia ordinuje a obskakuje pacientov bez toho, aby mal čas si trošku oddýchnuť. Aj tu platí: "Ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva." Preto ja vidím vinu v nedočkavých a agresívnych pacientoch a nie na strane zdravotníkov. Môžete teda kľudne navštíviť túto ambulanciu, určite budete s prístupom sestričky aj pána doktora nadmieru spokojní. Ja odtiaľ odchádzam vždy s dobrým pocitom!

  • (4)
Maria Kern - pred 2 rokmi

Ja som velmy spokojná operoval mi halux milý ochotný ľudský odo mňa pre neho aj pre sestričku a sestričky v nemocní veľké Ďakujem odporúčam každému nech sa mu darí veľa šťastia.

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences