Zariadenie bolo deaktivované v katalógu zzz.sk - zobrazené údaje tohto zariadenia môžu byť neaktuálne... Toto zariadenie bolo zrušené - pozrite si podobné zariadenia v okolí...
Logo zariadenia MedicomVIP - MUDr. Martin Šimkanin
  • (2)

Otváracie hodiny

  • Pondelok

  • Utorok

  • Streda

  • Štvrtok

  • Piatok

  • Čas a dátum každej konzultáciu aj zákrokov objednávame individuálne podľa požiadaviek klientov. Odbery: Temíny odberov sú dohodnuté individuálne s klientom.
  • O zariadení

Popis zariadenia


 

MedicomVIP - klinika modernej liposukcie

Klinika modernej liposukcie MedicomVIP sa špecializuje v odbore plastická a estetická chirurgia výhradne na prácu s tukom. Bezbolestná liposukcia je estetická operácia, ktorá dokáže natrvalo odstrániť prebytočný tuk z problémových oblastí. Vyformujte si boky, brucho, zadok, prsia, a dosiahnite tak naozaj krásne estetické ženské proporcie. Následne dokážeme Váš vlastný tuk spracovať a zväčšiť Vám prsia, alebo použiť tuk ako ideálny výplňový materiál a odstrániť Vám vrásky, či omladiť pleť. Zabudnite na namáhavé chudnutie, cviky, diéty. Liposukcia je jednoduchá plastická operácia, pri ktorej necítite žiadnu bolesť, odstránite si tuk navždy a Vaše krásne štíhle boky, a nové veľké prsia Vám budú ostatné ženy len závidieť. Schudnúť z bokov, pridať do pŕs. Na klinike modernej liposukcie MedicomVIP Vám konečne dokážeme splniť to, po čom ostatné ženy túžia.

Tumescenčná liposukcia

Krásna postava, dokonalé krivky, veľké prsia, pevný zadok, žiadne vrásky, krásna pleť, mladistvý vzhľad. Jednoducho vyzerať dobre. To sú dôvody, kôli ktorím sa plastická a estetická chirurgia v modernej dobe stretáva s obrovským záujmom ľudí všetkých vekových skupín. Moderné technológie, vedecké poznatky, a technologický pokrok umožňujú dosahovať naozaj krásne estetické výsledky. Plastická operácia už nezaťažuje organizmus pacienta tak, ako v minulosti. Plastika na klinike modernej liposukcie MedicomVIP je skutočne jedinečná metóda, pretože je:

  • Rýchla, jednoduchá, trvalá, prirodzená
  • Jednoduchý spôsob ako odstrániť neželaný tuk
  • Nezaťažuje metabolizmus
  • Žiadna diéta, žiadne namáhavé cviky
  • Žíadna bolesť, okamžitý výsledok

Tumescenčná liposukcia je momentálne najžiadanejšia plastická operácia na trhu. Plastická chirurgia dokáže natrvalo odstrániť neželaný tuk z problémových oblastí, v ktorých nepomáha ani diéta, namáhavé cviky, delená strava, či iné spôsoby pre chudnutie.

Tumescenčná liposukcia je jednoduchá a rýchla operácia, pri ktorej pacient necíti takmer žiadnu bolesť. Plastický chirurg odsáva sériou len niekoľko milimetrov tenkých kanýl problémové partie, napríklad brucho, zadok, nohy, stehná, chrbát, ruky, či podbradok, ktoré sú najprv infiltrované tumescenčným roztokom, ktorý úplne rozpustí prebytočný podkožný tuk, lokálne znecitliví odsávanú oblasť, a napokon plastický chirurg danú oblať odsáva. Tumescenčná liposukcia je šetrná k organizmu pacienta, nepoškodzuje závesný aparát kože, nespôsobuje takmer žiadne bolesti. Klinika modernej liposukcie MedicomVIP vykonávame najviac tumescenčných liposukcií ročne na Slovensku.Na klinike modernej liposukcie MedicomVIP sa neustále tešíme zo záujmu nových klientov a z lojality našich verných klientov. Za Vašu priazeň Vám aj týmto spôsobom Ďakujeme.

Zväčšovanie prsníkov - vlastným tukom

Krásne, prirodzené, veľké poprsie je možné získať vďaka klinike modernej liposukcie MedicomVIP jednoducho, rýchlo a úplne bezbolestne. Zväčšovanie prsníkov na klinike modernej liposukcie prebieha bez použitia silikónových implantátov, či iných umelých látok. K zväčšeniu poprsia sa používa výhradne vlastný tuk pacientky. Prebytočný tuk z problémových oblastí je pomoco modernej liposukcie odsatý a v špeciálnom laboratóriu spracovaný do podoby v akej sa použije na zväčšenie prsníkov. Možností ako si zväčšiť prsia bolo donedávna nie veľa. Ako najbežnejšia forma zväčšovania poprsia sa zaužívali iba umelé implantáty, ktoré pomáhali mnohým ženám vyrovnať sa s estetickým problémom a komplexmi z nedostatočnej veľkosti pŕs. Obavy, ako ich telo prijme cudzí materiál, celkovú anestéziu, niekoľkomesačnú rekonvalescenciu a tiež jazvy, ktoré ostávajú po zákroku, mnohé ženy odrádzali od podstúpenia tejto pomerne komplikovanej operácie. Táto plastická operácia je alternatívou ku klasickému zväčšovaniu prsníkov pomocou silikónových implantátov. Metóda zväčšenia prsníkov vlastným tukom a kmeňovými bunkami je vhodná pre všetky ženy, ktoré chcú mať krásne, veľké, prirodzené prsia len vďaka telu vlastnému materiálu. Zaujímavý je pritom fakt, že pri tejto metóde sa nepoužívajú žiadne implantáty, ale iba telu vlastný tuk obohatený o kmeňové bunky, odsatý predtým z problematickej oblasti klientkinho tela. Celý zákrok prebieha iba pri lokálnej anestézii, bez narkózy, teda nevyžaduje celkové uspatie pacientky.

Lipofilling - výplň vlastným tukom

Lipofilling je plastická operácia kedy sa ako výplňový materiál pre zväčšenie pier, výplň vrások, či inej partie používa vlastný tuk pacienta. Plastický chirurg najprv najjemnejšou metódou modernej liposukcie odsaje prebytočný tuk z problémových oblastí, a následne je tento vlastný tuk pacienta spracovaný v automatizovanom laboratóriu. Tukové tkanivo prechádza sériou procesov, počas ktorých sa tukové tkanivo upraví do požadovaného stavu a následne plasticý chirurg takto upravený vlastný tuk pacienta použije ako prirodzený výplňový materiál tej najvyššej kvality. Lipofilling ako metóda využíva obrovský potenciál, ktorým vlastný tuk disponuje a prostredníctvom tohto najprirodzenejšieho výplňového materiálu si teraz môžete nechať úplne prirodzene a bezbolestne zväčšiť pery, prsia, vyhladiť vrásky, omladiť pokožku, či dokonca korigovať jazvy alebo iné chybičky krásy. Práve vďaka kmeňovým bunkám bude výsledný efekt trvalý, prirodzený, a estetický. Pokiaľ nechcete podstupovať estetickú operáciu, pri ktorej sa používa botox, restylane, silikonové implantaty, alebo iné neprirodzené výplňové materiály, lipofilling pomocou vlastného tuku a kmeňových buniek na klinike modernej liposukcie MedicomVIP je práve pre Vás tá správna voľba.

podrobný > Cenník <

porovnávacie fotgrafie nájdete tu  > Fotogaléria - pred a po zákroku <

pre objednanie sa na bezplatnú konzultáciu prosím volajte našu nonstop linku 0948 13 18 13 alebo vyplňte formulár tu >Objednať sa <


Ďalšie informácie


MedicomVIP - klinika modernej liposukcie
Zaradenie

Esteticko plastická chirurgia
, Typ: Ambulancia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Lekári

  • MUDr. Martin Šimkanin

Typ


Súkromná

Poisťovňa


Bez poisťovne

Ostatné


Parkovanie
Platba kartou
Príjem nových pacientov

Jazyk


anglický
nemecký
maďarský
slovenský

Pokračovať na: Hodnotenia


5

Hodnotilo 2 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
- pred 6 rokmi

super

  • (5)
Martin Figura - pred 6 rokmi

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences