Logo zariadenia Akrim masáže - sauna
  • (5)
  • O zariadení
Zaradenie

Masáže
, Typ: Starostlivosť o telo

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Pokračovať na: Hodnotenia


5

Hodnotilo 5 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
Katarina Balentova - pred 2 rokmi

Je pravda že v Bystrici je problém nájsť naozaj dobrého maséra.Ja som sa skôr stretla s neochotou masírovať tehotné čo ma úprimne sklamalo. Ale vďaka tomuto Pánovi maserovi som zmenila názor.Kiez by bolo takýchto oddaných ľudí viac 😊 Krásne prostredie a zlaté ruky. 👐Žijem aktívnym životom a skvelá masáž je naozaj to čo si z času na čas telicko za všetku tu drinu vypýta. Ľudia si často neuvedomujú aká môže byť práca maséra náročná no potrebná.Velka vdaka určite môžem kazdemu len odporučiť a sama si doprajem ďalšiu.😊

  • (5)
Erika Venderlová - pred 2 rokmi

Určite odporúčam 🤩 Bola som ako tehotná,s veľkými bolesťami chrbta a úľavu som cítila hneď po prvej masáží a to som už bola v takom stave,že mi trpli ruky.

  • (5)
Katarína Roháčová - pred 2 rokmi

Fantastická masáž veľmi príjemný pan masér odporúčam

  • (5)
Lenka Krausová (Kúšová) - pred 2 rokmi

Chodím na tehotenskú masáž už cca od 4 mesiaca pravidelne aspoň 2x do mesiaca. Mala som bolesti v oblasti šije a lopatiek a po masážach sa mi výrazne uľavilo. Vrelo odporúčam pre budúce mamičky si dopriať takýto relax 😊 určite vyskúšam aj klasickú masáž po pôrode.

  • (5)
Janka Koscova - pred 3 rokmi

Absolvovala som tehotenskú masáž v ôsmom mesiaci kvôli bolesti chrbta, ktorá mi vystrelovala až pod rebrá... už po jednej masáži sa dostavila nesmierna úľava a po druhej masáži bolesti prešli úplne... môžem len odporúčať!!

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences