Zariadenie bolo deaktivované v katalógu zzz.sk - zobrazené údaje tohto zariadenia môžu byť neaktuálne... Toto zariadenie bolo zrušené - pozrite si podobné zariadenia v okolí...
Logo zariadenia Hotel HVIEZDA *** Dudince
  • (5)
  • O zariadení

Popis zariadenia


Informácie o WELLNESS CENTRE:

Wellness centrum je Vám k dispozícii každý deň od 10:00 do 20:00 (cez víkend do 21:00 hod.).
Ponúkame Vám možnosť VIP vstupu a uzavretie Wellness centra len pre firmu, pár či osobu.
V našom Wellness centre Vám ponúkame jedinečnú možnosť objednania nápojov, čím zároveň dodržiavate pitný režim veľmi dôležitý pred, počas ale aj po saunovaní. Počas celého Vášho pobytu vo Wellness centre sú Vám k dispozícii naši pracovníci, ktorí Vám ochotne poradia so všetkým čo budete potrebovať. Po saunovaní sa odporúča min. 2-3 hodiny relaxovať a nevenovať sa žiadnej fyzickej či psychickej aktivite, preto Vám odporúčame zájsť si na svoj obľúbený nápoj do štýlovej kaviarne hotela alebo si odpočinúť pri hotelovom bazéne na pohodlných lehátkach.

Z kapacitných dôvodov je potrebné Vašu návštevu vopred rezervovať na +421 45/558 32 31 alebo recepcia@hviezda-dudince.sk.
 

Ďalšie informácie


Fínska sauna

Fínska sauna s dreveným obkladom a vysokou teplotou poskytuje celkové prekrvenie organizmu, potrebnú relaxáciu a oddych. Sauna je vraj prameňom mladosti, dokáže uviesť telo a dušu do harmonického a rovnovážneho stavu.

TEPLOTA: 90 – 100 °C

Maximálna odporúčaná doba saunovania u zdravého človeka je 20 minút.


Infra sauna

Liečebné účinky infrasáun majú pozitívny vplyv na naše telo, ktoré je dennodenne obeťou stresu, zhonu a malého priestoru pre relaxáciu. Pri relatívne nízkych teplotách 35 - 55°C dochádza k účinnému poteniu cez potné i mazové žľazy. Zatiaľ čo v klasickej saune pot obsahuje až 97 % vody v infrasaune vypotíme 80 % vody a 20 % tukov, cholesterolu a iných v tukoch rozpustných toxínov.


Parná sauna

Parná sauna je typ sauny v ktorej je vysoká vlhkosť vzduchu teplota v rozsahu od 45 do 55 stupňov Celzia. Parná sauna je vhodná prevažne pre ľudí, ktorí zo zdravotných dôvodov nemôžu navštevovať klasickú (fínsku) saunu alebo im z iných príčin nevyhovuje. V našom Wellness centre je do parnej sauny pridávaná eukalyptová vonná esencia, ktorá znásobuje jej blahodarný účinok hlavne na dýchacie cesty a saunovanie podporuje aj aromaterapia.


Vírivka

Hydroterapia je jedinečná metóda pre uvoľnenie napätia a stresu, ako aj pre vysoký krvný tlak, bolesti hlavy a chronickej bolesti. Vodoliečbou bolo preukázané, že je obzvlášť účinná pri znižovaní bolesti, artritíde, zápale šliach / burzitíde a zápale v dôsledku športových úrazov. Vlhké teplo je veľmi výhodne pre tých, ktorí trpia respiračnými ochoreniami, ako sú chronická bronchitída a astma. Je založená na troch jednoduchých princípoch: teplo, vztlak a pohyb vody, alebo hydro-masáž.

Zaradenie

Kúpele a wellness
, Typ: Ostatné zariadenia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Pokračovať na: Hodnotenia


4.6

Hodnotilo 5 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
Marian Fusek - pred 2 rokmi

Velmi dobre azda by tam na izbe mala byt chladnicka teraz asi moc nechybala ale cez leto urcite

  • (3)
Jana Horvathova - pred 2 rokmi

Do hotela Hviezda chodíme už niekoľko rokov a vždy sme ho všetkým odporúčali. Tento krát sme však boli sklamaní. Čo sa týka stravy, bazéna, wellnessu, procedúr a čistoty izieb tak výborné (až na matrace, ktoré by už potrebovali vymeniť) Aj personál bol milý a ústretový. Prišli sme však do baru a otras. Najprv si nás dlho nikto nevšímal, potom sa čašník 3x spýtal čo si dáme (zrejme si nevedel zapamätať 4 veci). Najprv priniesol nealko, miesto pepsi zero priniesol obyčajnú a miesto minerálky neperlivú vodu a znovu sa spýtal čo sme si to ešte objednali. Spolu s aperitívom priniesol hneď aj účet o ktorý sme nežiadali. V nedeľu nás skoro ráno zobudila chyžná klopaním či niečo nepotrebujeme. V pondelok ráno od 6:30 začalo niečo hučať o poschodie vyššie a neprestávalo to. Keď sme sa spýtali chyžnej čo to je, tak povedala, že sa nad nami prerába. Takže zas sme sa nevyspali. Vrcholom však bola tretia noc, keď tento nepríjemný zvuk začal už o 2:30 v noci. Po hodine neznesiteľného zvuku som zišla dolu za recepčnou nech s tým niečo robia lebo sa tam nedá spať. Museli sme si pustiť TV aby sme prehlušili nepríjemný zvuk. To už aj susedia sa sťažovali a prechádzali po chodbe. Celý tento hluk prestal o 6:30 ráno. Takto nevyspatí sme mali niekoľkohodinovú cestu domov. Vždy sme sa na pobyt tešili a teraz to vyzeralo, že sa tešíme domov.

  • (5)
Katarína Riljaková - pred 2 rokmi

Velmi sa nam pacilo, chvalim najma pani cukrarku-vyborne kolaciky,pecu si vlastne,strava vyborna,personal prijemny, hotel cisty v sobotu "tancovacka" so zivou hudbou....co viac si k pobytu priat?

  • (5)
Martina Bujňaková - pred 2 rokmi

Absolútna spokojnosť od ubytovania, skvelého jedla, krásneho welness až po služby celkovo, milí personál. Ďakujeme určite sa vrátime.

  • (5)
Jakub Mile - pred 2 rokmi

Z vonku trošku socialistický ale vo vnútri pekný čistý. Jedlo vynikajúce, chutné, porcie dostatočne veľké. Bazén pekný, teplá voda. Odporúčam.

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences