Logo zariadenia Hotel Partizán **** - Tále
  • (5)
  • O zariadení

Popis zariadenia


Hotel Partizán **** je obľúbeným miestom pre trávenie aktívnych rodinných dovoleniek , romantických pobytov či realizovanie firemných akcií.

V Hoteli Partizán si môžete užiť Slnečné spa  (Nature Wellness Center + Spa & Balneo & Fitness + Beauty & relax), pestrú ponuku zóny Vital & Sauna a na Vaše deti čaká detská  zóna Aqua & Kids.

Nature Wellness Center s rozlohou 2255 m2 zaujme nielen rozlohou,  ale najmä zaujímavým dizajnovým spracovaním v duchu „Hotel v lese, les v hoteli“. Bezpochyby patrí medzi najkrajšie wellness centrá na Slovensku.

Spa & Balneo & Fitness nájdete na ploche takmer 500 m2. Koncepcia vychádza z lesa, ktorým je hotel obklopený. Hostia sa po vstupe do wellness centra ocitnú v príjemnej uvítacej časti. Vychutnajú si  bylinkový čaj a profesionáli v oblasti zdravia a wellness im odporučia balík procedúr šitý priamo na mieru. Novinkou sú konopné oleje, ktoré dokonale premasťujú suchú pokožku a sú veľmi vhodné pre pacientov s kožnými problémami.  Obľúbené sú tiež jalovcové zábaly s rakytníkom, ktoré uľavia pri reumatických ochoreniach. Spa & Balneo & Fitness ponúka pomoc aj pri nadváhe či celulitíde v podobe Zdravého pohybu v prírode a aj v novom fitness centre s prvkami lesa v interiéri, či telových procedúr so silami z Mŕtveho mora. Po aktívnom dni každému dobre padne ponoriť sa do vane plnej horúcej vody a relaxovať. V Hoteli Partizán**** povýšili obyčajný kúpeľ na liečivú hydroterapiu. Obohatené budú nielen o svetelnú terapiu ale aj účinky horských bylín prospešných pre zdravie. Výsledkom je hydromasáž v tematických miestnostiach s využívaním zdravotných účinkov brezy, levandule a iných byliniek.
 
Beauty & relax
Hotel  Partizán**** je prvý hotel na Slovensku, ktorý sa profesionálne stará o Vašu pleť. Máte možnosť vyskúšať celebritné prístrojové ošetrenia HYDRAFACIAL MD. Táto neinvazívna technológia Vás zbaví vrások, nedostatkov pleti, dokonale hydratuje, oživuje a rozjasňuje. Ďalšou exkluzívnou novinkou je KOLAGENÁRIUM. Jedinečná fototerapia zaručí, že čierne škvrny zmiznú, póry sa stiahnu, Vaša pokožka sa stane jemnejšou, pružnejšou  a zbavíte sa opuchlín a rán. Zlepší sa príjem vlhkosti a tiež schopnosť vlhkosť v pokožke udržať.  Je určená ženám a mužom, ktorí chcú pravidelne udržiavať svoje telo krásne, mladé a fit. Samozrejmosťou sú kozmetické masáže, manikúra či pedikúra v priestoroch s nádherným výhľadom do okolitej prírody. Po dni strávenom v starostlivých rukách wellness profesionálov Hotela Partizán**** odídete krajší, plní energie a chuti do ďalších dní. Na pamiatku si môžete odniesť malý darček v podobe produktov  z hotelovej Ajax farmy.

Ďalšie lákavé možnosti pre deti a dospelých:

Aqua & Kids:
- Bazén s protiprúdom a chrličom
- Panoramatická whirlpool
- Rozprávkový svet Ferda mravca – detský bazénik s vodnými atrakciami a ležoviskom
- Soľný prameň - kúpeľ v morskej vode
- Oddychové zóny

Vital & Sauna:
·         Horúca sauna 90°C
·         Lesná sauna 60°C
·         Infra sauna
·         Laconium
·         Líščia nora
·         Bylinková sauna
·         Parný kúpeľ medzi píšťalami
·         Kneippova cesta
·         Whirlpool panorama - jacquzzi
·         Ľadová triešť
·         Bystrinka a Ľadové vedro
·         Iglu – rosa, dážď a búrka
·         Sedací kúpeľ nôh
·         Panoramatická relax zóna
·         Štrková pláž
 
Zaradenie

Kúpele a wellness
, Typ: Ostatné zariadenia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Pokračovať na: Hodnotenia


5

Hodnotilo 5 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
Lucia Kasarova - pred rokom

Chodievam sem pravidelne jednu sobotu v mesiaci na pracovné stretnutia. Úžasná kuchyňa, personál, prostredie.

  • (5)
Andrej Lisický - pred rokom

Ako alergik, som nemal problem stravovat sa kazde jedlo je oznacene a vzdy som mal na vyber. Inak prijemne stravene 2 dni. Jedine co by zasluzilo pozornost personalu su taga na biliarde. :)

  • (5)
Blanka Lichtnerova - pred 2 rokmi

S hotelom,prístupom personálu aj welnesom sme boli ako rodina s 2 detmi max spokojny. Pri jedle nám vždy povedali na poziadanie co je bezlepkove a bezlaktozove.Mali aj zvlast pultik s kolacikmi bezlepkovymi a bezlaktozove jogurty a mlieko. Milo ma prekvapilo,ked na ranajkach mali ostatni ubytovani palacinky a casnik my sam navrhol,že urobia aj bezlaktozove tak,aby som si mohla dat aj ja.Clovek si tu naozaj oddýchne a citi z personalu zaujem.Isto sa ešte vratime.

  • (5)
Pavel Gajdos - pred 2 rokmi

Malo kedy dám 5🌟ale toto je jeden s top hotelov na Slovensku za rozumnú cenu.personal 100b.Kuchyna 100b .Naozaj som nenašiel žiadnu chybu.Idete sa ubytovať príde jeden pán ktorý vám zoberie batožinu a zavedie vás na izbu.jeto ideálne miesto na oddych ideálne rodiny z malými deťmi.je tam veľa možností .Večer ratrakom upravili kopec pred hotelom aby sa deti mohli sánkovať.masaze a velnes bazén všetko super naozaj odporúčam .Raňajky večera formou bufetu veľký výber jedál každý si vyberie bezlepkové pečivo mlieko maslo.bol som veľmi spokojný.👍👍

  • (5)
Aneta Halajova - pred 2 rokmi

V hotely Partizán sme už druhý krát.Deťom sa tu veľmi páči a pre rodinu s deťmi je to ideálne miesto.Hotel je čistý,izby čisté,welness super,jedlo chutné a dobre dochutené,ochotný ,ústretový a pracujúci personál.Verím,že personál a majitelia tvrdo pracujú,vidieť za nimi kus tvrdej roboty,snažia sa aby vyhoveli každému i keď sa to nedá,lebo toľko rôznych pováh,rôznych ľudí ktorí myslia iba na seba.Príde zakazník ktorí má zlí deň a je negatívne naladený,tak sa to odzrkadlí aj na hodnotení.Držim palce celému tímu hotela Partizán a prajem im všetko dobré,hlavne veľa zdravia.Ďakujeme za všetko a určite ešte prídeme😉

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences