Logo zariadenia Hotel *** Marlene
  • (5)

Otváracie hodiny

  • Pondelok

  • Utorok

  • Streda

  • Štvrtok

  • Piatok

  • Sobota

  • Nedeľa

  • O zariadení

Popis zariadenia


Hotel *** Marlene sa nachádza v malebnom prostredí Kysúc v obci Oščadnica. Je situovaný 1,5 km od slovenského top lyžiarskeho strediska Snow Paradise Veľká Rača.

Máme pre Vás k dispozícií wellness štúdio, špičkovú kuchyňu, bar, konferenčnú miestnosť, detský kútik a samozrejme kráľovské pohodlie v našich izbách a apartmánoch.

Hotel je vybudovaný v architektúre typickej pre oblasť Kysúc s použitím prírodných materiálov, čo mu dodáva jeho charakteristickú veľmi príjemnú a pokojnú atmosféru.


Ďalšie informácie


WELLNESS CENTRUM

V hoteli Marlene Vám isto dobre padne návšteva wellness centra s bazénom, saunou, vírivou vaňou a s možnosťou masáže. Wellness centrum sa nachádza v prízemí hotela Marlene.

V priestoroch šatní sú uzamykateľné skrinky.
Wellness centrum je prístupné aj pre neubytovaných hostí.

Wellness centrum otvorené každý deň od 10:00 do 22:00

MASÁŽE

Je všeobecne známe, že masáže majú pozitívne účinky nielen na telo, ale aj na celkové zdravie a psychickú pohodu. Práve preto sme pre vás pripravili hneď niekoľko druhov masáží, ktoré majú rozličné účinky.

Klasická masáž vám zlepší prekrvenie pokožky, podkožia a svalov. Pomôže vám uvoľniť stuhnuté a bolestivé svaly a môžete si ju vychutnať ako čiastočnú aj celotelovú.

Reflexná masáž chodidiel vám pomôže detoxikovať organizmus, uvoľňuje stres a pozitívne pôsobí na činnosť vnútorných orgánov.

Špeciálna medová detoxikačná masáž využíva priaznivé účinky včelieho medu na pokožku i celé telo. Vyživuje, zjemňuje a hydratuje pokožku, no zároveň z tela odstraňuje staré usadeniny.

Čerešničkou na torte sú v Hoteli *** Marlene celkom určite rašelinové zábaly spojené s masážou. Rašelina obsahuje prírodné stopové prvky, minerály a ďalšie prírodné látky s pozitívnym účinkom na organizmus, ktoré sa ľahko vstrebávajú cez pokožku. Vďaka takémuto zábalu, teplu a masáži jednoducho uvoľníte svalové napätie a uľavíte si pri chorobách pohybového systému či reumatizme.

 

Zaradenie

Kúpele a wellness
, Typ: Ostatné zariadenia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Pokračovať na: Hodnotenia


4.8

Hodnotilo 5 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
Juraj Juras - pred 2 rokmi

Na slovenské pomery nevídaný prístup a kvalita služieb. Priateľský personál, milá, doslova rodinná atmosféra medzi zamestnancami, všetky problémy sú okamžite riešené: nezrovnalosť s rezerváciou sa vyjasnila ihneď po príchode (s fľašou Prosecca ako ospravedlnenie), pinpongové rakety a loptičky boli na druhý deň nahradené novými, a pod. Strava je na špičkovej úrovni, čo do kvality aj pestrosti. Navyše pekné interiéry, lokalita kúsok od lyžiarskeho strediska. Čo viac si želať? Určite doporučujem a ďakujem za výnimočný zážitok (boli sme tam 3 rodiny).

  • (5)
ANNA SABIKOVA - pred 2 rokmi

Boli sme s manželom na predĺženom víkende, veľmi sa nám páčilo. Ochotný personál, jedlo vynikajúce, pekné a čisté izby a aj wellness bol super

  • (5)
Brano Kolesar - pred 2 rokmi

Veľmi pekný a veľmi čistý hotel, strava na jednotku s hviezdičkou , wellness čistý pekný,izby super a aj upratovačky sa starali každý deň. Čo sa týka personálu s takou ochotou a profesionálnym prístupom som sa ešte nestretol (a to mame prechodene skoro cele Slovensko)hodnotím na 300%.Veľmi pekne Vám ĎAKUJEME za pekne strávené štyri dni vo Vašom hotely

  • (4)
Miriama Andreásová - pred 2 rokmi

Pekný hotel, výborné jedlo, wellness bol príjemný ale je veľmi malinký, my sme mali šťastie, lebo sme boli sami, ale pre tak veľký hotel je to vážne maličké... spoločenská miestnosť v pohode, zahrali sme si ping pong (rakety zničené) aj biliard (stôl už nieje najnovší, takže to bolo len také oddychové skôr, ako ozajstná hra), izby super ale matrac je veľmi veľmi tvrdý, na wc chýbalo tlačidlo na splachovanie a na župane bolo odtrhnuté pútko, na posteli sme mali len jeden veľký vankúš a dva malé, čo bolo dosť nepríjemné ale až na pár týchto maličkostí sme boli veľmi spokojný

  • (5)
Milota Balkova - pred 2 rokmi

Zrubový hotel MARLENE nesklamal. 👍🏼🎅🏽 Prijemný 3 dňový pobyt, mezonetový apartmán vo vežičke priestranný, čistý s krásnymi výhľadmi, vynikajúca kuchyňa, vzorová ústretovosť a ochota personálu, parkovisko pri hoteli… Majitelia stále niečo budujú,aby hostia mali okrem hôr vyžitie aj priamo u nich. Boli sme tu 1x, nabudúce vyskúšame súkromný zrub s krbom 30m od hotela. Všetkým vrelo odporúčam pobyt v tomto hoteli, relax v menšom welnesse, masáže a prechádzky na Dedovku. Jediná vec, čo nám vadila - z apart. vedľa 401 bolo veľmi hlučno a veselo do rána, myslím si, že keď chce niekto žúrovať s partiou, treba si vtedy poriešiť chatu na súkromí a nie apartmán v hoteli. Millota

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences