Logo zariadenia Horský Wellness Hotel Diery*** Terchová
  • (5)

Otváracie hodiny

  • Pondelok

  • Utorok

  • Streda

  • Štvrtok

  • Piatok

  • Sobota

  • Nedeľa

  • Masáže zatiaľ ponúkame v pondelok, štvrtok a sobotu od 14:00 - 21:00.
  • O zariadení

Popis zariadenia


Hotel Diery*** Vám ponúka ubytovanie v malebnej Terchovej, v časti Biely Potok a to v lokalite, ktorá je považovaná za najlepší východiskový bod pre turistickú trasu, cez skalný kaňon Jánošíkove Diery, ktorá ponúka okrem neopakovateľnej atmosféry Dierového kaňonu, s prekrásnymi vodopádmi a rebríkmi, i možnosť výletov na Malý a Veľký Rozsutec, ako aj mnoho ďalších výletov do známej Vrátnej doliny.

Hotel Diery*** Vám od roku 2016 ponúka okrem skvelých služieb na hoteli a v našej terchovskej kolibe Diery, už aj kompletne nový wellness. Táto prístavba bola dokončená koncom roku 2015 a veľmi rýchlo sa stala obľúbenou súčasťou letnej i zimnej dovolenky.

- SAUNOVÁ ČASŤ  (FÍNSKA SAUNA, PARNÁ SAUNA a INFRA SAUNA)
- VÍRIVKOVÁ ČASŤ (2x WHIRPOOL,1x s teplotou 37°C, 1x s teplotou 38,5°C)
- RELAXAČNÁ A MASÁŽNA ČASŤ vyhrievané (2x) a relax. lehátka (4x vnútri + 4x vonku)

Celková kapacita wellness hotela Diery*** je 16 osôb, pričom sa vždy snažíme rozložiť rezervácie do celého dňa, aby ste mali čo možno najväčší pocit súkromného wellness. Často teda budete v našom wellness iba vo dvojici alebo samotná rodinka.

Otvráracia doba nášho wellness je denne od 14:00 - 22:00. Masáže zatiaľ ponúkame v pondelok, štvrtok a sobotu od 14:00 - 21:00.


Ďalšie informácie


Ubytovanie je v kompletne stavebne zrenovovaných (2009) a pohodlných izbách, pričom každá izba je štandardne vybavená sociálnym zariadením s vaňou, sprchou a WC, LCD káblovou televíziou a prevažná väčšina izieb má buď balkón (izby SUPERIOR) alebo terasu (izby STANDARD). Izby SUPERIOR sú kompletne zrenovované izby s novým dizajnovým nábytkom, vytvoreným špeciálne pre Hotel Diery***, s čerstvým ovocím a fľašovanou vodou nachystanou pri Vašom príchode. V celom objekte hotela je wi-fi pripojenie na internet, ktoré je bez poplatku. Hotelovým hosťom ponúkame, takisto bez poplatku, bohaté bufetové raňajky (i s bezlepkovým pečivom) a monitorované parkovisko.

Takisto je možné využiť raňajkovú miestnosť v reštaurácii na poschodí ako spoločenskú miestnosť, ktorú ponúkame ubytovaným hosťom s biliardom, kalčetom a ďalšími spoločenskými hrami úplne zadarmo. Hoteloví hostia tu majú k dispozícii takisto kávu, čaj a horúcu vodu zadarmo.
Zaradenie

Kúpele a wellness
, Typ: Ostatné zariadenia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Pokračovať na: Hodnotenia


4.8

Hodnotilo 5 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (4)
Punx77 - pred 2 rokmi

Hotel sa nám veľmi páčil. Izby čisté, raňajky bohaté a chutné. Do centra Terchovej je síce pešo troška ďaleko, ale za to do Jánošíkových dier na skok. Jednu hviezdičku musím dať, ale dole za malý wellness a ešte by som uvítal bazén. Inak sme boli spokojní. Odporúčam 👍

  • (5)
Karlos Pavl - pred 2 rokmi

Velmi pekne prostredie, utulne izby.prijemny personal, kvalitne sluzby.

  • (5)
Ľubo F. - pred 2 rokmi

Skvelý hotel, úžasný ochotný a ústretový personál - a hlavne vždy s milým úsmevom... Veľmi chutná domáca kuchyňa, v kolibe perfektná atmosféra nielen vďaka jedlu. Pre nás top bolo že je to tu všade prístupné aj pre psíkov. ☺️🐶🐾🐈 Ďakujeme veľmi pekne za skvelý víkend v takom krásnom prostredí, aké Terchová ponúka...

  • (5)
Jozef Krajčovic - pred 2 rokmi

27.- 30.12.2021 som mal rezervovaný pobyt v Hotel Diery. Veĺmi príjemne ma potešila ústretovosť, upratané izby, veĺmi dobrý wellnes ale aj výborna kuchyňa v kolibe, kde kuchar dokazal pripravit stravu podĺa Vaších chutí. Počas celého pobytu bol záujem, ako sa citím, či je všetko v poriadku a či potrebujeme odporúčania na náš volný čas. Počasie nam vyšlo a mohli sme zažiť nezabudnutelný pobyt. Raňajky bohate a kava výborna. Jednoducho povedané, úprimne ďakujeme. Boli ste všetci zamestnanci Hotela Diery výborny.

  • (5)
MAREK BAX - pred 2 rokmi

Krasne miesto mili personal tepla terasa a super jedlo :)

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences