Logo zariadenia Hotel Koliba Gréta***
  • (5)
  • O zariadení

Popis zariadenia


Ponúkame Vám ubytovanie v Kolibe či dreveniciach, čo pripomenie Vám časy dávno zašlé, no predsa príjemné, s vôňou dreva a s pohodlím dneška.

Netradičné wellness nachádzajúce sa v exteriéri hotela je príjemným spestrením pobytu našich hostí. V teplých mesiacoch si naši hostia môžu oddýchnuť na príjemných lehátkach s výhľadom na letnú oblohu.

Vo wellness je Vám k dispozícii:

- Vírivka s masážnymi tryskami pre 6 osôb,
- Fínska sauna HARVIA so špeciálnou pecou na bukové drevo,
- Výhrevné teleso s 250 kg kameňa,
- Ochladzovacie Jazierko,
- Oddychová zóna s krbom,
- Prezliekáreň so sprchou a sociálnym zariadením.

Zároveň máte možnosť výberu rôznych druhov masáže.


Stačí nám upresniť druh masáže a čas, kedy by ste si ju priali a náš veľmi šikovný masér Vám urobí skvelú masáž. Alebo príde spolu so svojim prenosným lehátkom piramo k Vám na izbu! Viac informácií na domácej stránke hotela.

 

Ďalšie informácie


Hotel Koliba Gréta disponuje takisto konferenčnými priestormi a ponúka možnosť organizovania  rôznych firemných akcií.
Zaradenie

Kúpele a wellness
, Typ: Ostatné zariadenia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Pokračovať na: Hodnotenia


4.6

Hodnotilo 5 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
Iryna Safronkova - pred 2 rokmi

Skvelý servis, skvelý personál, výborné raňajky a večera, maximálna spokojnosť. Odporúčam!

  • (4)
Branislav Hajnovič - pred 2 rokmi

Vynikajúce a vysoko kvalitné jedlo, slušný personál, pekné prostredie. Cena za jedlo vysoká ale vzhľadom na jeho kvalitu akceptovateľná. Bohužiaľ cena za nápoje neprimerane vysoká , neadekvátná značke a kvalite, hlavne piva ( nevzťahuje sa na podávané remeselné piva, ktoré sú drahé ale aspoň niečo adekvátne k tej cene poskytujú.). Takže z hľadiska kuchyne jedna z najlepších reštaurácií , v ktorých som jedol , zároveň však vo vzťahu k nápojom jedna z napredrazenejsich reštaurácii v akých som bol. Avšak kvôli kuchyni určite stojí minimálne za vyskúšanie. Navštívil som viac krát takže neposudzujem len na základe jednej návštevy.

  • (4)
skorica Hneda - pred 2 rokmi

Pekná. Zvnútra. I zvonku. Jediné, čo nás v tejto bláznivej Covid dobe dosť zaskočilo, možno až pobúrilo, bolo na všetkých dverách "vycapené", že vojsť môžu len kompletne zaočkovaní návštevníci. Chceli sme sa otočiť a odísť. Ľuďom už vyšíva z tých opatrení. Ak by chceli, aby sme sa preukázali, či spĺňame ich predpoklady vstupu, otočili by sme sa na opätku (je irelevantné, či spĺňame, alebo nie; je do neba volajúca hlúposť, aby toto od nás pracovníci reštaurácie žiadali. Neviem, či to tam majú kvôli opatreniam a zalepeniu očí pohlavárov v prípade kontroly alebo im je jedno, kto reštauráciu navštívi; ale ak si naozaj nárokujú kontrolu, tento oznam hneď pri vstupe, a potom na každých dverách vnútri, nás dosť naštval.) Pravdou však je, že nás obsluhoval veľmi príjemný mladý čašník, ktorý čiastočne "zalepil" tento negatívny dojem zo vstupu do reštaurácie. Jedlo bolo famózne, aj koláčik.

  • (5)
Ivan Blaško - pred 2 rokmi

Milá obsluha,výborne jedlo.

  • (5)
Patrik Prevaj - pred 2 rokmi

Vynikajúce jedlo milá obsluha pochvala kuchárovi

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences