Logo zariadenia Gynekologická ambulancia - MUDr. Eva  Petláková Hasprová, (H+Partners, spol.s r.o.)
  • (3)

Otváracie hodiny

  • Pondelok

  • Utorok

  • Streda

  • Štvrtok

  • Piatok

  • O zariadení

Lekári

  • MUDr. Eva Petláková Hasprová

Jazyk


slovenský

Pokračovať na: Hodnotenia


2.33

Hodnotilo 3 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (1)
- pred 3 mesiacmi

Z ambulancie pani doktorky Petlákovej som sa rozhodla odísť, nakoľko sa ku mne chovala po spontánnom potrate arogantne a opakovane mi odmietala vydať výmenný lístok na hematologické vyšetrenie, ale ostatní lekári má ubezpečili, že pani doktorka nemá žiadne právo odmietnuť mi vydať výmenný lístok na vyšetrenie na vlastnú žiadosť, najmä ak sa jedná o hematologické vyšetrenie trombofilného stavu, ktoré sa u mňa aj potvrdilo. Po tom, čo som prišla o bábätko v 8tt, som musela byť PN. Pani doktorka mi 29.9. telefonicky oznámila, že PN k tomuto dátumu ruší, čo som následne oznámila mojej všeobecnej lekárke, keďže kvôli ťažkej depresii som z psychiatrickej ambulancie dostala odporučenie na predĺženie PN na ďalší mesiac. Moja všeobecná lekárka ešte nasledujúci mesiac po tom, čo pani doktorka Petláková mala PN zrušiť, našla PN-ku stále aktívnu. Keďže išlo o elektronickú PN, moja všeobecná lekárka PN-ku od pani doktorky Petlákovej prevzala, aby ju mohla predĺžiť. Ale pani doktorka Petláková PN-ku o ktorej mi povedala že ju zruší k dátumu 29.9., zrušila až 14.11. a to spätne k dátumu 31.10. Následne sa stalo, že zo systému zmyzla PN-ka, ktorú mi vystavila moja všeobecná lekárka a mne nebola vyplatená nemocenské dávka za mesiac november, čo som sa dozvedela až 15. decembra. Keď som pani doktorke Petlákovej prišla podať spätnú väzbu, o tom, kde urobila chybu, prišla som si tiež vyzdvihnúť zdravotnú dokumentáciu. Pani doktorka sa nezdržala a po tom, ako som jej pokojne vysvetlila o čo sa jedná, na mňa kričala. Keď som odchádzala z ambulancie, s krikom za mnou vybehla, či viem čo ona prežíva. Následne sa zháčila, pretože zbadala inú pacientku. Pani doktorka sa zachovala veľmi neprofesionálne a trvala na tom že chybu nespravila, aj keď mi nemocenská dávka doteraz nebola vyplatená. Pani doktorka postupovala neprofesionálne a nekorektne, preto ju neodporúčam.

  • (1)
- pred 7 mesiacmi

Neochota vyšetrenia v čase vážnych komplikácií a bolestí v čase ordinačných hodín (sestrička uviedla, že už upratuje ambulanciu kvôli tomu, že onedlho ambulanciu zatvárajú, podotýkam do konca pracovnej doby ostávalo cca 45 minút, a tak ma pani doktorka ani nevyšetrila). Po pretrvávajúcich bolestiach som bola žiaľ hospitalizovaná, v tom čase prebehla aj operácia keďže stav bol akútny. ... Po odstúpení zmluvy s gynekologičkou p. Petlákovou nastala strata karty pričom tvrdila, že dokumentáciu zaslala novému gynekológovi (dedukujem, že tam nastala skartácia dokumentácie kvôli zlyhaniu zo strany doktora) karta sa do dnešku nenašla a to už prešli 3 roky od tejto nepríjemnej záležitosti. Keďže stav v tom čase bol akútny, do dnešného dňa mám problémy s otehotnením. Z tohto dôvodu s veľkou mierou neodporúčam danú p. doktorku.

  • (5)
- pred 11 mesiacmi

Najlepšia lekárka, úžasný prístup .

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences