Logo zariadenia Hotel MOST SLÁVY ***
  • (4)
  • O zariadení

Popis zariadenia


KÚPELE TRENČIANSKE TEPLICE

KÚPELE HAMMAM

Hammam v minulosti slúžil ako vaňový kúpeľ pre bohatú šľachtu a finančných magnátov. Dnes je k dispozícii nielen kúpeľným hosťom, ale aj širokej verejnosti. Hostia v kúpeľoch ho využívajú ako odpočiváreň a miesto podávania masáží. Jeho príjemné prostredie, krása a exotickosť interiéru dokážu nabiť vyčerpaný organizmus novou energiou, a tým aj znásobiť pozitívne účinky unikátnych liečebných prameňov.

BAZÉN SINA

Je našim najobľúbenejším kúpeľom. S priemernou teplotou až 39°C je ideálna pre všetkých, ktorí obľubujú horúce kúpele. Kúpeľ je zrkadlisko, t.j. prameň ústi priamo do bazéna. Popoludní a cez víkend sa využíva spolu s historickou odpočivárňou Hammam.

REKONDIČNÉ STOLY

Odporúča sa pre ľudí, ktorí majú problémy s chrbticou, kĺbmi, astmatikov, pre ženy po pôrode, pre ľudí s poruchami krvného obehu, kŕčovými žilami a v neposlednom rade pre ľudí, ktorí majú ťažkosti spojené s nadváhou. Na každom stole ležíte 10 minút a stroje Vám pomáhajú cvičiť. Cvičenie je založené na izometrických cvikoch, ktorými "pomáhame" pri cvičení jednotlivým stolom t.j. každý klient cvičí podľa svojej kondície. Postupne sa precvičia všetky svalové skupiny a kĺby.

BAZÉN

Vplyv vody je výnimočný. Ak sa chcete uvoľniť po každodennom strese, zbaviť sa únavy a načerpať novú energiu, bazén je ideálny priestor na relax celého tela.

- rozmer bazéna: 3,5 m x 7 m
- teplota vody 28ºC
- hĺbka bazéna 120 cm

VÍRIVÁ VAŇA

Kombinácia vodného kúpeľa a masáže prúdmi víriacej vody. Vírivý kúpeľ je jemná masáž vírivou vodou, slúžiaca k masáži celého tela. Vírivý účinok kúpeľa je vhodný pri ošetrovaní stavov po úrazoch, po zápaloch, pri reumatických ochoreniach, pri poruchách nervového zásobovania a pri stavoch po vyčerpaní nervovo-svalového aparátu končatín i ako prevencia. Možno ho tiež využiť pri regenerácii horných a dolných končatín po nadmernej fyzickej záťaži, napr. športových výkonoch.

FÍNSKA SAUNA

Má blahodárne účinky na zdravie, je výborná ako prevencia proti rôznym chorobám a zvyšuje odolnosť organizmu. Potením sa z tela vyplavujú toxíny, čím sa telo zbavuje odpadových látok. Saunovanie zabezpečí dobré prekrvenie mozgu, končatín a kože. Vplyvom vysokej teploty (80-90ºC) dochádza k zvýšenému prehriatiu a prekrveniu tela, čo má priaznivé účinky na pohyblivosť svalstva a kĺbov, poprípade znižovanie bolesti.

PARNÁ SAUNA

Je to sauna s teplotou 45-55ºC a vysokou vlhkosťou vzduchu (až 100 %). Medzi jej účinky patrí predovšetkým uvoľnenie svalstva pohybového aparátu s následnou celkovou relaxáciou. Pobytom v pare sa telo prehreje, zrýchli sa metabolizmus a organizmus sa očistí. Parné kúpele priaznivo pôsobia aj na regeneráciu pokožky. Odporúčaná dĺžka pobytu v parnej saune je 15 minút, následne je vhodné organizmus ochladiť.

PESTRÁ PONUKA MASÁŽÍ A PROCEDÚR

Viac informácií na webe hotela.

Zaradenie

Kúpele a wellness
, Typ: Ostatné zariadenia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Pokračovať na: Hodnotenia


5

Hodnotilo 4 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
Ľubomír Chribik - pred 2 rokmi

Výborná poloha,parkovanie priamo pred hotelom super a dostatočne kapacitné.Hotel zachováva retro štýl,doplnený o výťahy.Nie je to luxus,no nič mi nechýbalo v priestornej izbe. vzhľadom na krátkosť návštevy a program mimo ,som nevyužil wellnes,takže ten neviem posúdiť.

  • (5)
Martina Šebová - pred 2 rokmi

Uzasne jedlo, prijatelne ceny, velmi mila obsluha a prijemne prostredie. Velmi rada pridem opat :)

  • (5)
ZD home with love - pred 2 rokmi

S hotelom sme doteraz nemali žiadne skúsenosti, ale vrelo odporúčam. Náš pobyt sme zakúpili na 5 nocí a stál za to. Milý a ochotný personál, strava na jednotku - pri večeri možnosť výberu z troch jedál, izby čisté, každý deň hotelový personál - chyžné zabezpečili chýbajúce veci či vysypanie smetí. Ďakujeme za pobyt, určite sa vrátime. Wellness a masáže na jednotku, boli sme veľmi spokojní.

  • (5)
Terezka Dobiasova - pred 2 rokmi

Krásne ubytovanie a úžasný personál v celom hoteli, od recepčných, čašníkov, masérov až po chyžné. Nesmieme zabudnúť na kuchárov ... jedlo bolo vynikajúce a nie nadarmo majú reklamu na reštauráciu s atmosférou :) Našli sme miesto kde sa budeme naozaj veľmi radi vracať. Celé Trenčianske Teplice nám učarovali.

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences