Logo zariadenia HELASFYZIO, s.r.o.
  • (8)

Otváracie hodiny

  • Pondelok

  • Utorok

  • Streda

  • Štvrtok

  • Piatok

  • O zariadení

Popis zariadenia


Na prvé vyšetrenie si zo sebou prineste svoju zdravotnú dokumentáciu týkajúcu sa vašeho zdravotného stavu. Úvodné vyšetrenie trvá približne 1 hodinu, preto si rezervujte dostatočný potrebný čas. Následne po vyšetrení si môžete osobne u nás dohodnúť ďalšie termíny terapií s naším fyzioterapeutom, podľa indikácii.


Úvodné vyšetrenie s konzultáciou

Kontrolné vyšetrenie s konzultáciou


Individuálne cvičenie

Skupinové cvičenie - Pilates Medical

Online cvičenie - Pilates Medical


Mäkké techniky

Mobilizačné techniky

Terapeutická masáž

Bankovanie


Rašelinové zábaly

Kinesiotaping

Trakcia


Reboxterapia

Magnetoterapia

Svetelná liečba Bioptronom

Pištoľová vibromasáž

Prístrojová vibromasáž nôh


Ďalšie informácie



Zaradenie

Fyziatria, balneológia a liečebná rehabilitácia
, Typ: Ambulancia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Ostatný personál

  • Mgr. Michal Sluka
    (Hlavný Fyzioterapeut)

Typ


Súkromná

Poisťovňa


Bez poisťovne

Ostatné


Parkovanie
Bezbariérový prístup
Príjem nových pacientov

Jazyk


český
anglický
nemecký
maďarský
slovenský

Pokračovať na: Hodnotenia


5

Hodnotilo 8 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
- pred rokom

Po ťažkej nehode na motorke kedy som utrpela mnohopočetné zlomeniny a zmliaždenie mozgu a ležala 33 dní v kóme chodím k Michalovi pravidelne dlhodobo cvičiť a musím konštatovať že zmeny k lepšiemu nevnímam len ja, ale aj moje okolie.

  • (5)
- pred rokom

Úžasný citlivý individuálny prístup. Odbornosť na najvyššej úrovni,obrovská ochota. Útulné priestory s výborným vybavením. Vrelo odporúčam.

  • (5)
- pred rokom

Ďakujem pánovi Mgr. Michalovi Slukovi za profesionálnu pomoc a ľudský prístup počas mojej rehabilitácie po úraze a operácii oboch nôh, čím mi pomohol postaviť sa opäť na nohy a vrátiť sa do normálneho života.

  • (5)
Veronika Daničová - pred 2 rokmi

Má význam zveriť sa do rúk fyzioterapeuta? Za mňa všetkými desiatimi. Vy posúďte sami. Chcem sa s vami podeliť o svoju skúsenosť z operácie bedra, odborne kompletnej endoprotézy bedrového kĺbu, ktorú som vďaka fyzioterapeutovi Michalovi Slukovi zvládla tak, ako sa mi asi ani nesnívalo. Ale pekne po poriadku: Bolesti, ktoré sa začali pred siedmymi rokmi, som riešila tak, ako mi je prirodzené - pohybom. Samozrejme, vzhľadom na môj vek a čoraz výraznejšiu skoliózu, aj pod dohľadom a za výdatnej pomoci fyzioterapeuta. Nechcela som sa štopať tabletkami. Artróza kĺbu a nekróza hlavice však postupovali a pred rokom padlo prvýkrát slovo: operácia. 13. 12. 2021 som dostala nový bedrový kĺb. V tom čase som slávila 76. narodeniny. Prvé hodiny a dni po zákroku mi nebolo všetko jedno, avšak Miško sa nemýlil v tom, že všetko dobré, čo svojmu telu, svalom a kĺbom dáme, to nám vráti. Pred operáciou sme nepoľavili, práve naopak. Posilňovali sme cielene partie, ktoré som po zákroku potrebovala zapájať pre podporu správneho hojenia. Pooperačná rehabilitácia bola o to ľahšia, lebo môjmu telu už boli cviky známe, svaly si ich pamätali. Po vybratí stehov sme začali s Miškom cvičiť naplno, teda v rámci mojich nových možnosti, ale už bez mne toľko rokov známych bolesti. Je to neopísateľný pocit! Na prvom pooperačnom vyšetrení, ktoré som spolu s RTG podstúpila asi dva mesiac po zákroku, lekár konštatoval dobrý stav kĺbu a jeho výbornú funkčnosť. Posmelil ma v tom, že už nič nie je pre mňa nemožné. Že môžem všetko, aj si obuť ponožky, aj sedieť v električke. A za to vďačím nielen dobre odvedenej operácií, ale aj dobrej predoperačnej a pooperačnej rehabilitácii pod dohľadom svojho fyzioterapeuta - Michala Sluku. ĎAKUJEM, že môžem zase spať a hýbať sa bez bolesti!

  • (5)
zoriana vasylyk - pred 2 rokmi

Ku Mgr.Michalovi Slukovi chodíme cela rodina s pohybovými problémami. Doporučila nám ho rodinná známa, ktorá bola aj je veľmi spokojná. Návštevovala ho aj naša dcerka, ktora je krasokorčuliarka, a mala problémy s achillovou šľachou. Veľmi rýchlo sa jej stav zlepšil, za čo sme mu veľmi vdáční. Pán doktor má výborný prístup k dospelým aj k deťom. Má veľku trpezlivosť, empatiu a individuálny prístup ku každému pacientovi. Pri problémoch s pohybovým aparátom odporúčam jeho služby.

  • (5)
Juraj Pekar - pred 2 rokmi

Som florbalista a som veľmi rád, že som si vybral práve Helasfyzio. Mal som zlomenú kľúčnu kosť a vďaka profesionálnemu a priateľskému prístupu pána doktora Sluku sa môžem vrátiť späť do sezóny ovela rýchlejšie ako sa čakalo. Pán doktor Sluka mi všetko stručne vysvetlil keď som mal nejaký problém stačilo zavolať a pekne mi vysvetlil čo robím zle. Keď som si presílil nejaké svaly pouvolňoval mi ich masážou a mohol som ďalej cvičiť.

  • (5)
Jana C - pred 3 rokmi

Bez preháňania môžem povedať, že pán Slúka mi zachránil život. Aspoň, keď sa bavíme o tom, že mi vrátil kvalitu života, na ktorú som bola zvyknutá predtým, ako som sa v dôsledku poškodenia krčnej chrbtice takmer nemohla hýbať. Nemožnosť robiť bežné veci, denne obrovské bolesti, dlhodobo PN... a lekárska pomoc neúspešná. Už pri prvej návšteve Helasfyzio sa mi uľavilo tak, že som získala nádej do budúcna, že budem môcť opäť normálne fungovať. Toto sa naplnilo nad očakávania, síce sme sa nadreli (bez toho to nejde), ale ak sa ma niekto pýta, či poznám dobrého fyzioterapeuta, vždy a každému bez zaváhania odporúčam práve toto centrum!

  • (5)
Zuzana Wolekova - pred 3 rokmi

V HelasFyzio je vysoko profesionalny pristup od prveho kontaktu. Pan Mgr. Sluka je spickovy odbornik pre jemnu manualnu terapiu (nie makke techniky!), vynikajuci diagnostik, certifikovany specialista pre McKenzie metodu a ine specificke metodiky fyzioterapie a naozaj ich aj ovlada! Jeho pristup je nesmierne ludsky, je trpezlivy a zaroven vie cloveka motivovat pre zmenu pristupu k sebe. Ja som sa 2 roky trapila s 3 vysunutymi platnickami a hladala rozne cesty. Az cesta, ktorou ma sprevadza pan Mgr. Sluka je vynimocna a citim zmeny na vsetkych urovnich. HelasFyzio je privatne zariadenie, kde si za tieto sluzby pacient plati, avsak ceny su adekvatne jeho umu! Dakujem! Velmi ste mi pomohli!

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences