Otváracie hodiny

  • O zariadení

Popis zariadenia


Zbližuje nás nadšenie a láska k zvieratám, ktorá nás sprvu spojila. Teraz sme tu, aby sme Vám predstavili náš sen, ktorý sa pomaly naplňuje a realizuje – poskytnúť nechceným zvierátam z ulice ŠŤASTNÝ a dôstojný domov, a to už v začiatkoch pobytu zvieraťa v útulku. Dali sme si do vienka veľky cieľ, keďže vieme, ako to vo väčšine útulkov vyzerá. My však nie sme ako väčšina!

Náš tím ešte v začiatkoch pracoval pre združenie Verná Labka, kde sa každý z nás plne podielaľ na dennom chode útulku. Jej činnosť sa však nevyvíjala priaznivo a tých zopár nadšencov, ktorí v nej zotrvali, prebrali zodpovednosť do vlastných rúk. Pracovali sme dlhé dni a týždne na projekte pre záchranu zvierat, aby jej funkčnosť už nemohla byť viacej spochybená z finančných, či organizačných ťažkostí.

Okrem základnej činnosti, ktorej sa venujeme, a to poskytnutiu azylu pre opustené zvieratá, má náš projekt aj iné aktivity za cieľ. Plánujeme sa venovať výchove detí a mládeže k ochrane prírody, poskytovať zmysluplné trávenie voľného času, či spolupracovať s deťmi z detských domovov a pod. Sú to dlhodobé ciele, ktoré vytrvalosťou a nadšením chceme postupne dosahovať. Ako však každá organizácia v začiatkoch, aj my potrebujeme čo najviac pomoci a budeme veľmi radi, ak sa rozhodnete náš tím ľudí rozšíriť a spoločne tak prispejete tento cieľ naplniť!

Zaradenie

Útulok
, Typ: Sociálne služby

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Pokračovať na: Hodnotenia


4.6

Hodnotilo 5 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
Peter Balla - pred 2 rokmi

Pekný veľký útulok!

  • (5)
Zuzana Orelova - pred 2 rokmi

Výborný útulok, o zvieratká je špičkovo postarané, my máme od nich už 3 fenky a pomáhame im s dočaskovaním. Komunikácia a spolupráca s útulkom je príjemná a bezproblémová.

  • (5)
Peter Olah - pred 2 rokmi

O psíkov je veľmi dobre postarané, sú obklopený dobrými ľuďmi 😃👍❤

  • (5)
Nikola Korytiaková - pred 3 rokmi

Môžete vyvenčiť psíky od 9:00 do 11:00.

  • (3)
stefan penxa - pred 3 rokmi

TU SA vyjadrit Neviem Nemanu ma tu v Láske

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences