Logo zariadenia Útulok Trnava
  • (3)
  • O zariadení

Popis zariadenia


Prevádzkovanie útulku pre zvieratá – opustené, túlavé a týrané zvieratá.

Združenie na ochranu zvierat ZOZ, založené v roku 2001, je neziskové, apolitické, dobrovoľné zoskupenie ľudí sympatizujúcich s názorom práva na život bez krutosti všetkých živých tvorov.
Prevádzkujeme útulok pre opustené, túlavé a týrané zvieratá na území mesta Trnava a aktívne vystupujeme za práva zvierat.
Túlavé, opustené zvieratá sú mnohým na obtiaž. Môžu spôsobiť dopravné nehody a nezriedka sú vystavené krutosti a týraniu ľudí. Za vzniknuté problémy sú v plnej miere zodpovední majitelia psov; ich totožnosť je, bohužiaľ, väčšinou nezistiteľná, keďže neexistuje povinné trvalé označenie psa (tetovaním, v novšej dobe čipovaním).
Zaradenie

Útulok
, Typ: Sociálne služby

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Jazyk


slovenský

Pokračovať na: Hodnotenia


5

Hodnotilo 3 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
Janka Kozacik - pred 3 rokmi

Dobrý deň chcem sa s vami podeliť o príjemné prostredie ktoré vytvoril veterinár p. Pašek pre našich miláčikov . Foto nabudúce .

  • (5)
Roberto Water_ea - pred 4 rokmi

malo by byt viac yakychto zariadeni...to zviera tu nie je na to,aby nam ublizovalo.prave naopak...je tu,aby sme si uvedomili tu cistotu,ktoru v srdci má

  • (5)
Peter Dočiar - pred 4 rokmi

Pekné prostredie príjemný personál a krásny havkovia.

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences