Logo zariadenia Alterum Medica – neinvazívna diagnostika a liečba
  • (3)
  • O zariadení

Popis zariadenia


„Lepšie predchádzať, ako liečiť“.
Sme klinika neinvazívnej diagnostiky a liečby chorôb, ktorá Vám ponúka nadštandartnú diagnostickú, preventívnu a liečebnú zdravotnú starostlivosť v medicínskych odboroch vnútorného lekárstva, onkológie, kardiológie, športovej traumatológie, diabetológie, dietológie, reumatológie, chirurgie, dermatológie a estetiky, mamológie, gynekológie, neurológie, gastroenterológie, nefrológie aj stomatológie.
Zaradenie

Alternatívna medicína
, Typ: Ostatné zariadenia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Pokračovať na: Hodnotenia


3.67

Hodnotilo 3 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (1)
- pred 6 rokmi

Po absolvovaní diagnostiky metódou elektrickej impedančnej tomografie a termovízie mi bolo prisľúbené zaslanie výsledkov mailom, ktoré však nikdy neprišli, ani po písomnom vyžiadaní. Keďže pri týchto vyšetreniach popis výsledkov nevyhotoví automaticky prístroj a môže tak urobiť iba špecialista v príslušnom medicínskom odbore, dôvod je jasný - vyhnúť sa poskytnutiu výsledkov v písomnej forme, a tým aj zodpovednosti za ich správnosť. Takýto prístup však vykazuje znaky neserióznosti a neprofesionality.

  • (5)
Lukáš Králik - pred 3 rokmi

Príjemný prístup, moderne zariadená klinika.

  • (5)
Global Media Business (GMB) - pred 6 rokmi

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences