Logo zariadenia Optika Optigemini
  • (6)
  • O zariadení

Popis zariadenia


Internetový obchod optigemini.sk posobí v oblasti očnej optiky dlhoročne. Našu online optiku sme spustili začiatkom roka 2011, nakoľko Vám chceme byť k dispozícii kedykoľvek a kdekoľvek. Nie sme len sprostredkovateľom predaja produktov očnej optiky, ale zabezpečujeme aj očné vyšetrenia, servis a kompletné poradenstvo k našim produktom. V našej optike pracuje tím kvalifikovaných odborníkov, ktorí svoje vzdelanie pravidelne prehlbujú o nové poznatky na rôznych odborných podujatiach. Na základe toho Vám ponúkame moderné produkty a služby na vysokej odbornej úrovni za prijateľné ceny. Spolupracujeme s viacerými významnými producentmi optického tovaru, na základe čoho sme získali štatút špecialistu na predaj ich výrobkov. Našim zákazníkom ponúkame nasledovné služby: - komplexné vyšetrenie zraku - predaj kvalitných značkových dioptrických a slnečných okuliarov, kontaktných šošoviek a príslušenstva - odborné poradenstvo, výber a zhotovenie okuliarov - záručný a pozáručný servis.
Zaradenie

Optický tovar
, Typ: Zdravotnícke pomôcky

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Typ


Súkromná

Poisťovňa


DÔVERA ZP [24]
VšZP [25]
Union ZP [27]

Ostatné


Parkovanie

Jazyk


český
anglický
slovenský

Pokračovať na: Hodnotenia


4.33

Hodnotilo 6 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (1)
- pred mesiacom

Rozhidoval som sa medzi dvoma typmi sklami, a chcel som si skusit ramy. Predavajuci bol tak arogantny ze som hned odisiel. Neodporucam.

  • (5)
Galina - pred 3 rokmi

Možem a určite Doporučujem ❤👍. Prijemná, ústretová na vysokej profesionálnej úrovni zamestnankyňa. Ceny super. Aj z BA sa naozaj vyplatí prisť. Určite si už inde nedám-nekúpim nové okuliare, ako tu. Veĺká vďaka 👍😊 Vyberie si aj náročný zákaznik.

  • (5)
Ján Kalinovský - pred 6 rokmi

Maximálna spokojnosť, výhodný nákup s odborným poradenstvom, môžem odporúčať.

  • (5)
Denisa Kopper - pred 6 rokmi

Obchodik môžem len odporúčať , milý a ochotny personal a profesionálny pristup , kvalitný tovar a veľky vyber rámov a okuliarov :)

  • (5)
Magdaléna Bavlšíková - pred 6 rokmi

personal na vysokej odbornej urovni, mily a prijemny, okuliare sedia perfektne, celkova spokojnost.

  • (5)
Richard Martinkovič - pred 6 rokmi

Kvalifikovanosť na vysokej úrovni, obsluha ochotná a milá.

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences