Logo zariadenia Ortopedická ambulancia (M&P MEDICAL s.r.o.) - MUDr. Martina Zachvejová Maslenová
  • (5)

Otváracie hodiny

  • Pondelok


    dospelí, objednaní klienti; 15:00 - 18:00 deti
  • Utorok


    dospelí, objednaní klienti
  • Streda


    dospelí, objednaní klienti
  • Štvrtok


    dospelí, objednaní klienti; 15:00 - 18:00 deti
  • Piatok


    dospelí, objednaní klienti
  • O zariadení

Popis zariadenia


Sme špecializovaná ortopedická ambulancia, ktorá sa zameriava na poskytovanie komplexnej ambulantnej zdravotnej starostlivosti v odbore ortopédia v Bratislave.

Venujeme sa prevencii, diagnostike a liečbe ochorení a úrazov pohybového ústrojenstva u detí aj dospelých. Poskytujeme široké spektrum doplnkovej infúznej a fyziologickej liečby ako aj spoluprácu so špecializovanými pracoviskami.

Ďalšie informácie


Možnosť objednania cez internet www.mpmedical.sk  

Bez objednania vyhradený čas denne  medzi 7.30 a 9.00 hod.

Služby:

- poskytovanie komplexnej ambulantnej zdravotnej starostlivosti v odbore ortopédia
- prevencia a liečba ochorení a úrazov pohybového ústrojenstva u detí aj dospelých

Zaradenie

Ortopedické ambulancie
, Typ: Ambulancia
Nachádza sa v zariadení

Poliklinika Mýtna- Hedak a.s
Poliklinika Mýtna- Hedak a.s
Ďalších ambulancií: 44

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Lekári

  • MUDr. Martina Zachvejová Maslenová
  • MUDr. Viktor Dubravay

Typ


Súkromná

Poisťovňa


VšZP [25]
Union ZP [27]

Ostatné


Bezbariérový prístup
Príjem nových pacientov

Jazyk


český
anglický
slovenský

Pokračovať na: Hodnotenia


1

Hodnotilo 5 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (1)
- pred mesiacom

Hrôza. Objednala som sa online za 20 €, a p. doktorka ma odmietla vyšetriť ze nemám výmenný lístok. Arogantná lekárka, neochota dohodnúť sa na dodatočnom doručení lístka alebo náhradný bezplatný termín. A to som tam bola opakovane. Takže zarobili zadarmo 20 €. Ale moja recenzia na návštevalekara nie je. Mažu všetky zlé hodnotenia a zavádzajú ľudí.

  • (1)
- pred rokom

celé zle prečítajte si hodnotenia na recenziách na googli

- pred rokom

Rovnaká skúsenosť ako u väčšiny hodnotiacich pacientov na rôznych portáloch. Nechala som sa oklamať len samými pozitívnymi hodnoteniami na navstevalekara.sk (asi vymazávajú negatívne hodnotenia, lebo biznis...). A ako píšu iní pacienti - zo strany lekárky len samý výsmech a arogancia počas celej nepríjemnej návštevy, ktorá sa nedá ani nazvať vyšetrením, len finančným biznisom. Už asi na prvý pohľad vo dverách zrejme "pani" doktorka vedela, že mi skrátka nič nie je a mám len cvičiť, napriek tomu, že okrem iného som hovorila, že po cvičení mám únavové bolesti. Skrátka podľa nej treba "jesť kolagén", ktorý som užívala dlhodobo a nepomohol a pričom ani nevedela odporučiť konkrétny typ, keďže typov kolagénu je na trhu veľa a pacienti môžu mať z toho chaos (no a to je základná zložka pohybového aparátu, takže tak nejak človek očakáva radu od odborníka). Zároveň musím vytknúť aj to, že keď pacient príde na vyšetrenie a má hovoriť o svojich zdravotných problémoch, tak nejak očakáva trochu súkromia (nielen na diskrétne informácie, ale aj kvôli tomu, že sa veľakrát musíte vyzliecť kvôli vyšetreniu) a nie že tam počas celej návštevy je prítomný ďalší pacient. Cítila som sa ako totálna... a po vyjdení z ambulancie som sa jednochucho rozplakala. Opis celkového vyšetrenia by bol na dlho, takže len dúfam, že ostatní pacienti neurobia tú istú chybu ako ja. Takíto lekári by mali porozmýšlľať nad tým, čo je základom a zmyslom ich profesie.

- pred rokom

Takýmto lekárom, ktorí tu pracujú, a hlavne samej Zachvejovej-Maslenovoj a jej poskokom nezveril by som im liečenie..., nieto ešte ľudí. Veľmi nie príjemný arogantný personál, menovite holohlavý tenký ako aj sama zachvejová. Mal som nepríjemný kontakt s touto klinikou a po rozhovore s ich pacientmi počas čakania na chodbe som si uvedomil, že táto klinika je zameraná len na zarábanie peňazí a nie na liečbu pacientov. Personál tejto ambulancie by si mal osvojiť pravidlá etikety a komunikácie s pacientmi. NEODPORÚČAM ÍSŤ SEM PO LEKÁRSKU POMOC !!!

  • (1)
- pred 5 rokmi

Od súkromnej lekárky som čakala iný prístup. Minimálne taký, aké dobré skúsenosti som mala s inými lekármi v iných odboroch. 10-minútové vyšetrenie za 30 eur (15 eur za objednanie a 15 eur zato, že som si zabudla výmenny lístok, no chcela som ho doručiť na druhý deň) bez RTG a podobne... Chcelo by to viac ľudského prístupu, no však ale sme na Slovensku... tu ide len o zárobok, nie o pacienta...

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences