Logo zariadenia Kvant spol. s r.o. - RNDr. Ľubomír Mach
  • (4)

Otváracie hodiny

  • Pondelok

  • Utorok

  • Streda

  • Štvrtok

  • Piatok

  • Možnosť telefonicky si dohodnúť stretnutie aj mimo pracovnej doby.
  • O zariadení

Popis zariadenia


O NÁS

Spoločnosť Kvant je na  trhu už vyše 12 rokov so širokým portfóliom ponúkaného sortimentu od svetoznámych výrobcov. Zameriava sa aj na zdravotníctvo. Ponúka laserové prístroje  a prístroje na liečbu svetlom.
V ponuke nájdete aj laserové prístroje pre rôzne obory medicíny, IPL svetlá či prístroje používajúce najnovšiu technológiu LED terapia s mikro- a vysokofrekvenčnými prúdmi.
Kvant zastupuje medzinárodné spoločnosti ako sú americká spoločnosť Cobble ( Marvel ) a Palomar ( IPL), či spoločnosť CTL, vyrábajúcu lasery špičkovej kvality.
Jej hlavným  cieľom je čo najväčšia spokojnosť zákazníkov, ktorú sa snaží dosiahnuť všestranným záujmom o klientov a to i neustálym zlepšovaním svojich služieb.
Zabezpečuje odborné školenia s našimi  lekárskymi prístrojmi, možnosť nezáväzného odskúšania, garanciu kvality produktov, záručný i pozáručný servis, atď.
Ponúkané zdravotnícke prístroje sú svojou  špičkovou kvalitou a výbornou cenou vhodné ku každodennej práci, o čom svedčia bohaté skúsenosti a vysoká spokojnosť našich zákazníkov.

K čo najlepšej spokojnosti privítame aj Vašu spätnú väzbu, aby sme Vám mohli vyjsť plne v ústrety. Je to určite dôležité i pre Vašu prácu a spokojnosť Vašich pacientov.
Radi budeme s Vami spolupracovať, lebo skúsenosti z Vašej praxe sú veľmi dôležité i pre nás, v ďalšej práci s laserovými prístrojmi a s prístrojmi svetelnej terapie.

NAŠA PONUKA

CERTIFIKÁCIA A ZAŠKOLENIE

Na všetky naše ponúkané prístroje zabezpečujeme technické  zaškolenie  kvalifikovanými  pracovníkmi v priestoroch našej firmy, v prípade záujmu  i v našich referenčných strediskách po dohode s lekármi. Pri zakúpení prístrojov určených pre kozmetické aplikácie školíme na mieste inštalácie u zákazníka.
Po zaškolení laserovými prístrojmi zákazník od nás obdrží certifikát  spôsobilosti  pre  prácu s daným zariadením.

ROZŠÍRENÁ SERVISNÁ ZMLUVA 
 
Cieľom spoločnosti Kvant je neustále skvalitňovať služby k spokojnosti našich zákazníkov a preto i  pre veľký záujem našich klientov, sme sa rozhodli rozšíriť naše servisné služby o nadštandartnú službu v podobe tzv. Rozšírenej servisnej zmluvy,
čo v praxi znamená zabezpečenie náhradného prístroja do 2 pracovných dní od nahlásenia poruchy prístroja.

Laserové zariadenia od výrobcu CTL ( synrád RF trubice) patria medzi vysokokvalitné a nízkoporuchové.  Vzhľadom na obavy zákazníkov na “nekvalitné” servisné služby iných firiem sme sa rozhodli zaviesť Rozšírenú servisnú zmluvu.

Rozšírená servisná zmluva zahŕňa  i každoročnú prehliadku a kontrolu parametrov prístroja, čo má v konečnom dôsledku vplyv na kvalitu Vašej práce, spokojnosť Vašich zákazníkov, prediktívne určenie možnej závady a jej včasné odstránenie. Táto pravidelná kontrola predlžuje životnosť prístroja a je i v súlade s normou ISO 17025, ktorá vyžaduje pravidelné kontroly optických prístrojov. Ročný poplatok za túto službu je 15% z ceny prístroja.

Táto služba sa týka laserových prístrojov od výrobcu CTL s RF trubicami s radiofrekvenèným budením pre systémy Azuryt .

Rozšírená servisná služba sa uzatvára na dobu neurčitú s definovanou výpovednou lehotou. 


Ďalšie informácie


Lasérové systémy a systémy svetelnej terapie od svetoznámych firiem (CTL, Palomar, Marvel, LasoCare), pre všetky obory medicíny a kozmetické salóny. Zabezpečujeme záručný, pozáručný servis, rozšírenú servisnú zmluvu, zaškolenie, certifikáciu...
Zaradenie

Ostatné zariadenia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Lekári

  • RNDr. Ľubomír Mach
  • MUDr. Roman Múkera

Ostatný personál

  • Michal Čordáš

Typ


Štátna

Ostatné


Parkovanie
Bezbariérový prístup

Jazyk


český
anglický
slovenský

Pokračovať na: Hodnotenia


5

Hodnotilo 4 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
Jozef Marušinec - pred 3 rokmi

Som šťastný chlap

  • (5)
Pavol Ďuriš - pred 4 rokmi

Firma Kvant bola jedným z vystavovateľov počas konania astronomického festivalu. Ich interaktívne exponáty boli zaujímavým lákadlom pre návštevníkov všetkých vekových skupín. Bolo to zábavné využitie princípov fyziky.

  • (5)
Mária Suchoňová - pred 4 rokmi

S firmou som mala moznost sa stretnut v ramci medzinarodneho workshopu. Pacia sa im ich produkty zamerane na vyucbu. Je to super napad ako studentom ukazovat zakladne principy fungovania pristrojov. Dakujem za odbornu prednasku z oblasti optiky a spektroskopie.

  • (5)
Juraj Petrovič - pred 5 rokmi

Inak to s tymi sifonmi bol nezmysel. Nebol to sifon ale model spojenych nadob spolu s digitalnym obsahom , animaciami - mame to v skole ..., len cast vytrhnuta z kontextu bol sifon .... Na Pedagogike v Inchebe mali super stanok kde vzdelavanie je zabavou ...

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences