Zariadenie bolo deaktivované v katalógu zzz.sk - zobrazené údaje tohto zariadenia môžu byť neaktuálne... Toto zariadenie bolo zrušené - pozrite si podobné zariadenia v okolí...
  • (27)

Otváracie hodiny

  • Pondelok

  • Utorok

  • Streda

  • Štvrtok

  • Piatok

  • O zariadení

Sestry

  • Bc. Daniela Radôšťanová

Pokračovať na: Hodnotenia


2

Hodnotilo 27 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
- pred 2 mesiacmi

Ešte som zabudla na sestričku, za jej milý prístup k pacientom aj napriek tomu, že jej vyzváňa telefón, pacienti klopú na dvere, keď otvorí dvere zhŕknu sa okolo nej. Vďaka sestrička.

  • (5)
- pred 2 mesiacmi

Bola som v tejto ambulancii prvý raz. Doktorka Turányiová ma vypočula a dôkladne vyšetrila. Nič nepodcenila ako žiaľ moja bývalá lekárka. Poslala ma k odborným lekárom na ďalšie vyšetrenia. Veľmi jej ďakujem za odborný prístup k môjmu zdravotnému stavu.

  • (5)
- pred 4 mesiacmi

Práve je 00:35 a len tak som si spomenula na moju pani doktorku, lebo potrebujem predpísať jeden liek. Z čírej lásky a vďaky k pani doktorke som si povedala, že jej idem niekde napísať peknú recenziu aj keď som to ešte nikdy nerobila a som úplne šokovaná. Ja nepoznám túto pani Turányiovú, o ktorej tu píšu. Je to zatiaľ najlepšia doktorka akú som kedy mala, vždy poradí a vždy je všetko bez problémov. Veľmi príjemná, aj s pani sestričkou. Odporúčam.

  • (1)
- pred 5 mesiacmi

Arogantná baba, ktorá sa vníma s prehnaným sebavedomím, pretože vrchol úspechu je byť obvodnou lekárkou. :-)

  • (1)
- pred 6 mesiacmi

Dotyčná doktorka zastupovala moju doktorku - potreboval som vysvetliť a poradiť ako stornovať PN. Nedá sa to, nebudem to robiť a zložila mi telefón. Neviem čo som očakával, možno informáciu, pochopenie a ľudský prístup, no asi som chcel veľa. Arogantná osoba, ktorej by som svoje zdravie nezveril ani omylom.

  • (5)
- pred 6 mesiacmi

Čítam tie recenzie a je mi z nich smutno. Tiež chodím k pani doktorke a tiež som ju "zdedila "chodila som k pani doktorke Lukášovej . Musím povedať že od prvého dňa čo k nej chodím,mne ako moja ošetrujúca lekárka vždy dobre poradila za každým stanovila diagnózu a dala presne to ,čo som potrebovala,nikdy sa mi nezdalo že by bola zlá,alebo arogantná.Prave naopak. Aj ona aj sestrička boli vždy milé pri každej návšteve ma vždy pekne odprevadili s úsmevom. Takže ja by som sa vôbec nebála odporučiť ju ďalej svojim priateľom a rodine.Je fakt veľmi zlatá. Skôr si myslím ,že pacienti sú bohužiaľ niekedy múdrejší než lekárka 🙈

  • (1)
- pred 7 mesiacmi

Namyslená, podráždená a arogantná, až drzá lekárka. Tam ani omylom.

  • (1)
- pred 7 mesiacmi

Absolútne neodporúčam

  • (1)
- pred 7 mesiacmi

Táto pani doktorka záhadne nemala nikde hodnotenia, je namieste, že už webovo "existuje", aby boli ľudia v obraze. Na Google maps je táto doktorka neviem prečo pod "Kvetinárstvo Radlinského" - môžete si vyhľadať, recenzie sú však podobné týmto. Lekárku sme žiaľbohu zdedili po našej veľmi milej pani doktorke Lukášovej, ktorá bola v prvom rade a ľudská. To sa o tejto absolutne nedá povedať, napr. sa ma opýtala, odkiaľ pochádzam, keď počula, že z BA, reakcia bola "to som si mohla myslieť...". Sedela som tam ako malý žiačik v škole, stieraný touto slečnou, tam môžete len sedieť a ticho šúchať nohami. Doktorka je mimoriadne arogantná a povýšenecká, trpí nejakou komunikačnou poruchou, nakoľko absolvovala kurz, kde riešila toto citujem ju: "iracionálne požiadavky, práva jednotlivcov a ich verbálna agresivita sú čoraz väčšou výzvou nielen pre zdravotníckych pracovníkov. Každodenná kontrola nad nepredvídateľnou konfliktnou situáciou vo vzťahu lekár a pacient, jej uchopenie a vyriešenie k spokojnosti oboch strán odborne, eticky, humánne a s rešpektom je niekedy pre lekára mimoriadne náročné." Asi to nepomohlo, pretože správať sa naďalej nevie a zrejme má nejaký komplex, keď Vám povie, "či viete, s kým máte tú česť, že ona pracovala v záchrannej službe a študovala tam a hentam a bola na stáži a či chcete ordinovať za ňu atd...", len keď si dovolíte niečo sa opýtať. Len čumíte aký má táto žena problém so sebaprijatím a s komunikáciou a s pacientami, najmä zo starého mesta, tak mala ísť niekde na dedinu odkiaľ zrejme pochádza, pretože na Mýtnu zväčša chodia staromešťania a takéto mindráky do komunikácie nepatria. Už 2 roky mi chýba preventívka, lebo sa neviem donútiť tam ísť a už len pri pomyslení, akú bude mať zas náladu, mám nechuť ju navštíviť. Hľadám si iného doktora. Po odbornej stránke štandard, pošle kam treba, do reči skákať ani povedať názor však nesmiete - berie to ako agresiu a musíte rozprávať, len keď udelí slovo a pýta sa ona. Ak máte covid, nič Vám nepredpíše, musíte prísť na prehliadku a čakať v čakárni, nech som v akomkoľvek vážnom stave - doktorka môjho muža počas kovidu nemala problém napísať elektronicky lieky a krútila hlavou, že ja musím ísť k doktorke. I tak mi nič nedala, len na kašel a môj muž dostal kopec liekov od svojej doktorky včetne ATB, ktoré mne chýbali, tak mi ich dal... Pani doktorka zjavne netuší, že sú ľudia, ktorí sú aj na jej vzdelanostnej úrovni, ale keby aj neboli, je povinná dodržiavať etický kodex a jednať ako rovný s rovným. Na JEJ stránke sa spomína profesionálny prístup k pacientovi - to je riadny blud, vychválila seba, ale smola, pretože existuju aj nezávislé stránky ako je táto, kde si človek prečíta pravdu a skúsenosti pacientov. Pani doktorka aj tieto recenzie bude určite vnímať ako agresivitu pacienta na jej osobu, ale ja názor nezmením. V žiadnom prípade NEDOPORUČUJEM, doporučujem vyhnúť sa tejto ambulancie plnej invektív a nepríjemných pocitov oklukou.

  • (1)
- pred 9 mesiacmi

Veľká 0 hviezdičiek táto pani si nezaslúži ju titulovať MUDr. Jej správanie je arogantné, ponižujúce pacienta a za môjho života som sa s takým to prístupom lekára nikdy nestretla. Z jej ordinácie som vyšla totálne zničená, v šoku a len potvrdzujem pravdivosť recenzií.

  • (5)
- pred 9 mesiacmi

  • (4)
- pred 9 mesiacmi

Ja by som to s pani doktorkou nevidel tak tragicky. Je pravda, že mala v minulosti zle obdobia. Bola v ordinácii na všetko sama bez sestričky. Mohla mať zlú náladu. Tiež nemá rada keď na ňu niekto tlači a chce ju pacient donútiť, aby ho liečila podľa jeho predstáv. Pani doktorka je až moc poctivá a niekedy panovačna.

  • (1)
- pred 10 mesiacmi

Pani doktorka absolútne nezvláda komunikáciu s pacientom. S takým vysokým egom a aroganciou som sa v ambulancii stretla po prvý krát . Určite by mala zvážiť, či si zvolila správne svoju profesiu. Ťažko odhadnúť, či je aspoň odborne zdatná, keďže pri jej správaní a neochote pacientovi pomôcť sme sa pri mojom ochorení ani nedostali. Musela som vyhľadať iného lekára. Aj jedna hviezdička je pre ňu veľa.

  • (1)
- pred rokom

otrasna komunikacia, odborne tazko posudit, ale ked clovenk nema ochotu tak nepomoze ani kvalifikacia...povysenecky pristup

  • (1)
- pred rokom

stotožňujem sa so všetkými recenziami... táto osoba si nezaslúži ani jednu hviezdičku.. mali by ju zbaviť akreditácie..

  • (5)
- pred rokom

Veľmi dobrá lekárka,nie však pisatelka potrebných dokumentov podľa priania pacienta... Odborník na svojom mieste ,ktorý vie rozumné a odborné zvážiť čo daný pacient potrebuje v rámci svojho zdravotného problému... Len tak ďalej

  • (1)
- pred rokom

Je to najarogantnejšia stvora, akú som v ordináciách zažila, bez štipky empatie voči pacientom, ach škoda reči. Hlavne, že SLK ak by ste sa opodstatnene sťažovali, vyhodnotí sťažnosť za NEOPODSTATNENÚ, vraj tvrdenie proti tvrdeniu tzn., že takej osobe do ordinácie je treba aj svedka. Nuž, naše zdravotníctvo potrebuje aj ľudí, ktorí sa minuli povolaniu a lekárskej prísahe. Bývalá iba pacientka.

  • (1)
- pred rokom

Plne súhlasím so všetkým čo je tu napísané. Určite sa tejto osobe okľukou vyhnúť.

  • (1)
- pred rokom

So všetkými negatívnymi hodnotenia mi sa plne stotožňujem. Je to neuveriteľné, že si to lekár môže dovoliť voči pacientom.

  • (1)
- pred rokom

keby sa dalo NEDAŤ ani jednu hviezdičku tak ju nedám. Je to jedna arogantná, namyslená a povrchná osoba, ktorá si o sebe myslí, že jej všetci budú ležať pri nohách. Jej správanie a vystupovanie je neprofesionálne a mala by absolvovať kurz slušného správania. Keď ma pacient ťažkosti a podstúpi za vlastné peniaze vyšetrenie, ktoré nehradí poisťovňa tak to ona neakceptuje a odmieta vyšetriť. To sa stalo v mojom prípade. A keď som požiadala o výmenný lístok jej odpoveď bola- ona určuje aké a či je vôbec potrebné iné odborné vyšetrenie. S najväčšou pravdepodobnosťou sa cez ňu nedočkáte potrebného vyšetrenia. NEODPORÚČAM !!!!!!!!!!!!

  • (1)
- pred rokom

Arogantne vystupovanie, drzy a neprofesionalny pristup k pacientom. Neodporúčam.

  • (1)
- pred rokom

K pani dr som chodila rok. Preventivka o.k. Akonahle som potrebovala zostat chora na PN,tak mi neverila,ze mi nieco je. Komunikacia otrasna. Arogantna, namyslena osoba. Prehnane hrda na svoj titul.

  • (1)
- pred rokom

Komunikácia pani doktorky veľmi neprofesionálna, arogantná. Sestrička naopak veľmi milá. Bola som iba raz a dúfam, že mala len zlý deň, inak ľutujem jej pacientov.

  • (1)
- pred rokom

Tato lekar dovoluje si neuveritelne veci v správani s pacientmi. Mi nevydala vymennyj listok iba na zaklade toho, že 3 roky predtym mi už ho davala. A bola s tej zakonnej jednoduhej žiadosti taka podraždena, že nedalo sa rozpravať s nou. 100% Arogancia. Posielala mna preč aj bez vyšetrenia. Škoda, že taki ludia su v Slovenskom lekarstve. Nikomu neodporučam.

  • (1)
- pred rokom

  • (1)
- pred rokom

  • (1)
- pred rokom

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences