Logo zariadenia Kardiologická ambulancia, MUDr. Renáta Oláhová, (KARDIOMED RM s.r.o.)
  • (2)
  • O zariadení

Pokračovať na: Hodnotenia


1

Hodnotilo 2 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (1)
- pred rokom

Druhýkrát som bola na kontrole. Vybavená za 3 minúty - zhodnotenie - rizikový pacient, nechám si vás v sledovaní, príďte o rok. Urobené echo, vypísaný papier...nič viac, žiadne zmeranie tlaku, tepu...nič. Čistá katastrofa. Najväčšia úbohosť je, keď u lekára prevláda kvantita nad kvalitou. Už tam viac nepôjdem.

- pred rokom

Prišla som na vyšetrenie o 11,45 a už som bola odmietnutá na vyšetrenie-skončili ordináciu.Čas na vyšetrenie bol od 9,00-12,00.Pri rozhovore, kedy by som mohla prísť na vyšetrenie mi bol určený nový termín-čo bolo v poriadku.Zarazilo ma vyjadrenie pani doktorky po mojej opakovanej otázke ohľadom nového objednania jej odpoveď:ODCHOD.Pochopila som to ako VYPADNI.Nepáčilo sa mi takéto vyjadrenie pani doktorky na moju opakovanú otázku. Pani doktorka ordinuje len do 12,00 hodine? Lebo idú na obed a skončili ordináciu.Bola to síce moja chyba,že som neprišla skôr, ale takáto komunikácia ODCHOD ma trochu zarazila a odpoveď od nej nebola vhodná.

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences