Otváracie hodiny

  • Pondelok

  • Utorok

  • Streda

  • Štvrtok

  • Piatok

  • Na vyšetrené je potrebné sa objednať telefonicky alebo e-mailom
  • O zariadení

Popis zariadenia


Nová ortopedická klinika v Trnave. Najrýchlejšia a najmodernejšia pomoc pre každý váš pohyb. Odborným garantom našej ortopedickej ambulancie je vysoko kvalifikovaný ortopéd a operatér MUDr. Tomáš Priehoda. Ortopedická ambulancia a diagnostika, Liečba, Artroskopia a Ortopedické vložky na mieru.
V našom ortopedickom regeneračno-pohybovom centre Vigeo nájdete kvalitnú ortopedickú ambulanciu s veľkým množstvom diagnostických zariadení na presnejšie stanovenie diagnózy. Liečbu podporuje najmodernejšie prístrojové vybavenie a profesionálna rehabilitácia. V centre vám na počkanie vytvarujeme ortopedické vložky na mieru."

Ďalšie informácie


V centre VIGEO TRNAVA nájdete:
Kompletná diagnostika celého pohybového systému
Artroskopická ambulancia (konzultácie a artroskopické operácie)
Komplexná analýza chodidiel
Analýza držania tela
Analýza svalovej sily a dysbalancie
Poruchy pohybového aparátu: bolesti chodidiel, bolesti chrbtice, kĺbov a svalové bolesti
Základné vyšetrenie trvá až 45 minút. Začína vstupným rozhovorom, preskúmaním problému. Následne sa analyzuje držanie tela, chodidlá pri stoji alebo pri chôdzi, určuje sa svalová nerovnováha a chrbticu si pozrieme prostredníctvom špeciálneho zariadenia, ktoré zobrazí presné zakrivenie Vašej chrbtice. Všetko smeruje k jasnému cieľu, určeniu presnej diagnózy a stanoveniu príčiny problému. 

Prinášame Vám konzervatívnu liečbu najmodernejšou fyzikálnou terapiou - prístroj BTL SUPER INDUCTIVE SYSTEM. Tento inovatívny prístroj vlastní iba 5 kliník na Slovensku. 
Technológia, ktorá využíva elektromagnetickú indukciu vysokej. intenzity. Prostredníctvom vysokej frekvencie a intenzity dosiahneme úľavu od bolesti, uvoľnenie kĺbových blokád, podporenie procesu hojenia zlomenín, relaxáciu svalového a nervového tkaniva alebo vyvolanie svalovej kontrakcie.
Najčastejšie indikácie: syndróm karpálneho tunela, vysunutá medzistavcová platnička, zlomeniny kostí, mobilizácie kĺbov, ostroha na päte, redukcia spasticity, bolesti krížov.
Prístroj má preukázateľné účinky
Medzi hlavné účinky patrí predovšetkým úľava od bolesti, podpora hojenia zlomením, svalová relaxácia, svalová stimulácia a mobilizácia kĺbov. Pomocou vysokofrekvenčných stimulácií môžeme eliminovať zvýšene svalové napätie.
Vo vedeckej štúdii až 87% účastníkov potvrdilo zmiernenie bolesti po niekoľkých aplikáciach týmto prístrojom.
Rameno stroja je voľne nastaviteľné v troch kĺboch, preto je možné ho využiť na takmer každej partii ľudského tela. 

Ďalšou liečebnou metódou je lokálna kryoterapia (kryofén). Je to ideálna voľba na poranené koleno, zápästie, rameno, členok alebo lakeť. Aplikovaná teplota -130° ma pozitívny účinok či už sa jedná o podvrtnutia, pomliaždeniny alebo narazenia. Jej účinnosť je vynikajúca, má okamžitý analgetický efekt, tlmí bolesť a chlad priaznivo pôsobí na podstatne rýchlejšiu regeneráciu poškodených tkanív.

Účinky vyššie spomenutých konzervatívnych terapií sa znásobujú v kombinácii s profesionálnou rehabilitáciou.
Po vykonaní presnej diagnostiky a presne stanovenému druhu liečby, je pacientovi nastavený šitý na mieru rehabilitačný plán, ktorý mu v krátkom čase pomôže odstrániť daný problém. Rehabilitácia je vedená našim skúseným realizačným tímom, ktorý je tvorený  fyzioterapeutmi alebo kineziológmi, ktorí sa individuálne a profesionálne venujú každému pacientovi. Využívajú sa pritom najmodernejšie a ojedinelé rehabilitačné metódy a fyzikálna terapia.

Do operačného typu liečby zaraďujeme artrostkoupiu.
Artroskopia je využívaná ako najmodernejší a minimálne invazívny chirurgický zákrok, ktorý pomáha ošetrovať mäkké častí kĺbov. Do kĺbu sa cez kožné vstupy (incízie), veľké cca 1cm, zavedie optický prístroj – artroskop. Druhým vstupom sa zavedú artroskopické nástroje ktorými sa dajú ošetriť vnútrokĺbne štruktúry. Výhodou astroskopie sú minimálne jazvy a rýchla rekonvalescencia po zákroku. Artkoskopiu je možné realizovať jednodňovou chirurgiou s 24 hodinovým sledovaním s pooperačnou rehabilitáciou.
Plastika LCA (predného krížneho väzu)
Atroskopická operácia tekutej chrupavky

Ortopedické vložky na mieru
V našom centre Vigeo si môžete dať vytvarovať ortopedické vložky na mieru, 
ktoré Vám umožnia prispôsobiť si Vašu obľúbenú obuv presne podľa morfológie Vášho chodidla. 
Vložky sa tvarujú na silikónovej platni podľa odtlačku chodidla
Zabezpečujú optimálne tlakové rozloženie hmotnosti tela
Ideálne podopierajú klenbu chodidla
Podstatne znižujú riziko úrazu v oblasti chodidla, členku a kolena
Prevencia pred poškodením chrbtice nesprávnou chôdzou
Vhodné pre vysokú a nízku klenbu chodidla
V cene ortopedických vložiek je aj analýza chodidla
Vložky sú vhodné do bežnej, športovej alebo pracovnej obuvi
Zaradenie

Ambulancia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Lekári

  • MUDr. Tomáš Priehoda

Poisťovňa


Bez poisťovne

Ostatné


Parkovanie
Príjem nových pacientov
Klimatizácia
Wifi
Platba v hotovosti

Jazyk


český
anglický
nemecký
maďarský
slovenský

Pokračovať na: Hodnotenia


5

Hodnotilo 3 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
Janka Oravcova - pred 3 rokmi

Veľmi pekne ďakujem za odbornú a kvalitnú pomoc s problémovým ramenom ...za ten týždeň čo som s vami strávila , nahradil dlhé roky neodbornej liečby. Ďakujem hlavne p.MUDr. Hendrichovi za spravnu diagnostiku, Peťke Horákovej za graston +BTL a Alanovi Gašparovi za perfektné DNS cvičenie ..čaká ma ešte dlhá cesta ale po navsteve vasho zariadenia konecne viem, že aj tá správna... Ste výborný kolektív a určite sa ešte uvidíme...za mňa 100% spokojnost a veľké ĎAKUJEM !!!

  • (5)
Jozef Herega - pred 3 rokmi

Dobrý deň, chcel by som veľmi poďakovať p.Dr.Priehodovi a aj celému kolektívu Vigeo centra v Trnave. Ich odborný a ľudský prístup je neskutočný. Som 2 týždne po operácii menisku a cítim sa akoby mi nič nebolo. Od operácie až po rehabilitáciu sa správali ako skutoční profesionáli. Majú moju vďaku a úctu a určite ich odporúčam každému. Za mňa 💯 percent.

  • (5)
Klaudia Maszayová - pred 3 rokmi

Dnešné vyšetrenie mojej dcéry, bolo 200%.Vrelo odporúčam. Ďakujem. ❤️

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences