Logo zariadenia Dermatovenerologická ambulancia, MUDr. Klaudia Péčová, (Dermabene, s.r.o.)
  • (10)
  • O zariadení

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Pokračovať na: Hodnotenia


3.4

Hodnotilo 10 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
- pred 4 týždňami

Najlepšia doktorka na svete. Milý prístup, vysoká odbornosť. Vrelo odporúčam.

  • (5)
- pred mesiacom

Najlepšia pani doktorka

  • (1)
- pred 9 mesiacmi

Na číslo uvedené na internete nemusíte ani volať strata času už sa snažím dovolať 2 týždne a keď sa prídem objednať tak ma pošle preč lebo ma veľa ľudí

  • (1)
- pred 11 mesiacmi

Ďakujeme za Vaše spätné väzby, pri Vašej nespokojnosti Vám prajeme, aby ste si našli kožnú ambulanciu v okolí- kde sa Vám promptne budú venovať viac ako 10minút od 6 hodiny ráno, napríklad v martinskom okrese máte na výber vieceré ambulancie a myslíme, že v podstate čoskoro ani inú možnosť vzhľadom na plánované ukončenie našej činnosti - ak do Vášho okresu nepríde iný dermatológ- ani nebudete mať. .. Veríme, že v Domove sociálnych služieb, chodia pravidelne na kontroly ležiacich pacientov aj iní špecialisti, určite to je samozrejmé , ako aj kontroly Vášho obvodného lekára v DSS pri lôžku do 15. 30. Ešte raz. ďakujeme, a prajeme Vám aby ste si našli skvelých 24 hodín s úsmevom pripravených lekárov a veríme, že rovnaký prístup k práci a 100 % úspešnosť máte aj Vy vo vlastnom pracovnom poste a že Vaše pracovné schopnosti ľudia majú PRÁVO hodnotiť na internete.Ďakujeme.

  • (5)
- pred rokom

Ambulanciu odporúčam všetkými desiatimi ... Od objednania , cez vyšetrenie a absolvovanie potrebných zákrokov až po následnú starostlivosť hodnotím vysoko profesionálne a najmä ľudsky Základom je veľmi milá a ústretová sestrička,ktorú v tejto ambulancii stretnete a k tomu pani doktorka,ktorá má záujem o pacienta . Práve kvôli prístupu - ak to bude opäť potrebné sa sem budem vracať.

  • (5)
- pred rokom

Ambulanciu som navštívila viackrát nie len ja, ale aj s mojimi rodinnými príslušníkmi. Pani doktorka vždy k nám pristupovala milo a problém sa snažila vyriešiť k spokojnosti. Čo sa týka objednania, je to tam náročnejšie, nakoľko majú za deň množstvo pacientov, ale nikdy som sa nestretla s tým, že sestricka by sa nesnažila milo nájsť riešenie aby nám vyšla v ústrety. Odporúčam !

  • (1)
- pred rokom

Z vlastnej skúsenosti návštevu tejto pani doktorky vôbec neodporúčam. Hlavný problém choroby nerieši, iba potláča príznaky. Keď máte urgentný problém, v ambulancii si nenájdu ani 10 minút na vyšetrenie, a keď nechcete čakať niekoľko týždňov na objednanie, pošlú Vás k obvodnému lekárovi, aby Vám liečil kožnú chorobu. Nehovoriac o prístupe sestričky, jedna neochotná arogantná pani, ktorá si vždy nájde výhovorku.

  • (1)
- pred rokom

S pani doktorkou som sa stretla raz a dúfam naposledy. Bolo to ohľadom mojej maminy, podotýkam ležiacej klientky v DSS, kvôli kožným problémom na chrbte. Chcela som len, aby sa na ňu išla pozrieť a vyhodnotiť jej stav. Bohužiaľ jej odpoveď bola " ja za ňou nepôjdem" . To myslím hovorí za všetko. Želám jej, aby ona ani jej mama nikdy nemuseli čakať na doktora, ktorý nepríde.

  • (5)
- pred 2 rokmi

Odporúčam!

  • (5)
František BELER - pred 4 rokmi

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences