Logo zariadenia MUDr. Lukáš Šimko - plastický chirurg
  • (6)
  • O zariadení

Popis zariadenia


"Služby plastickej chirurgie na najvyššej úrovni v špičkovo vybavenom medicínskom zariadení. Mojimi hlavnými prioritami sú dôkladná práca v sterilných podmienkach, precíznosť, minimálna bolestivosť výkonu a dochvíľnosť."

Ďalšie informácie


Služby plastickej chirurgie a chirurgie ruky na najvyššej úrovni v špičkovo vybavenom medicínskom zariadení. V plastickej chirurgii sa na mňa najčastejšie klientky obracajú so žiadosťou o zväčšenie pŕs. Rovnako sa špecializujem aj na tvarovanie tela a ambulantné zákroky v oblastiach tváre. Chirurgia ruky dotvára spektrum mojich výkonov. 
Zaradenie

Chirurgické ambulancie
, Typ: Ambulancia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Lekári

  • MUDr. Lukáš Šimko PhD.

Typ


Súkromná

Poisťovňa


DÔVERA ZP [24]
VšZP [25]
Union ZP [27]

Jazyk


český
anglický
nemecký
španielský

Pokračovať na: Hodnotenia


5

Hodnotilo 6 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
- pred rokom

Chcem poďakovať MUDr. Šimkovi a jeho tímu , čiže všetkým čo s nim spolupracujú . Odbornosť a profesionalita na každom kroku. Žiadne pooperačné problémy. Doporučujem, ešte raz veľké ďakujem

  • (5)
Dagmar Tarageľová - pred 2 rokmi

Pánovi doktori patrí veľké ďakujem. Páčila sa mi jeho práca na základe čoho som si ho vybrala a môžem jeho šikovnosť len potvrdiť :-) Absolvovala som u neho mamaplastiku a neľutujem. Odporúčam všetkými 10-timi 🙏🏼🍀😊 taktiež veľmi chválim sestričky na oddelení, boli veľmi milé, prijemne, ochotne a stále s úsmevom na tvári, cítila som sa pri hospitalizácii veľmi dobre.

  • (5)
Marianna Harmanova - pred 2 rokmi

Príjemná klinika, veľmi dobrý prístup p. doktora, bezbolestné ošetrenie, všetko dopredu odkomunikované a vysvetlené.

  • (5)
jessica suhajdova - pred 2 rokmi

Chcela by som sa poďakovať najlepšiemu doktorovi za dokonalé prsia. Moji najbližší vedia, že som sa nezaobišla bez komplikácií ale vďaka pánovi dokotorovi to všetko dobre dopadlo. Som veľmi rada že som si vybrala práve vás a o pár rokov sa určite ešte uvidíme.Nesmierne milý a ochotný doktor. Môžem iba odporučiť. Patrí Vám jedno veľké ďakujem.

  • (5)
Mario ORTH - pred 3 rokmi

Po niekoľkých mesiacoch chodenia po rôznych ambulanciách ma žiadny z lekárov nechcel riešiť. Následne som dostal odporúčanie na pána doktora Šimka. Po telefonickom objednaní sme sa dohodli bez problému na termíne. Pri stretnutí som bol príjemne prekvapený jeho profesionálnym prístupom a podrobným vysvetlením postupu liečby-operácie Syndrómu karpálneho tunela. Pán doktor Šimko sa snažil naplánovať operáciu čo najskôr aby sa zabránilo jej zbytočnému odkladu z dôvodu pandémie Covid-19. Pred operáciou som obdržal telefonát z kliniky s inštrukciami k operácii. V deň operácie som prišiel na kliniku, všetko prebiehalo v presne dohodnutom čase. Milé sestričky sa snažili pomôcť mi prekonať moju nervozitu a strach z operácie. Následne mi pán doktor Šimko opätovne podrobne krok za krokom vysvetlil ako bude celý zákrok prebiehať. Počas celej operácie so mnou pán doktor Šimko a celý jeho tím veľmi priateľsky komunikoval, za čo im veľmi ďakujem. Po operácii som bol poučený o následnej starostlivosť o ranu, taktiež sme si okamžite dohodli termín následnej kontroly. Operáciu som absolvoval pre obe ruky s rozostupom troch mesiacov (2.11.2020 – pravá ruka a 8.2.2021 – ľavá ruka). Pravá ruka po prvej operácii je už v plnej kondícii, ľavá ruka je ešte v procese liečenia, no výsledok operácie je už teraz viditeľný a hlavne citeľný (pár dní po operácií ustúpilo tŕpnutie celej ruky a hlavne neznesiteľné bolesti pri každom pohybe a úchope predmetov do ruky). Moja manželka bola, taktiež operovaná pánom doktorom Šimkom. Jej operácia Quervainovho syndrómu a následná rekonvalescencia prebehla úplne bez problémov. Aspoň takto by sme chceli poďakovať pánovi doktorovi Lukášovi Šimkovi, pretože vďaka jeho šikovným rukám a profesionálnemu prístupu môžeme vykonávať každodenné činnosti bez najmenších problémov a bolesti. V neposlednom rade ďakujeme aj celému jeho tímu za ochotu a pomoc počas celej doby návštev kliniky a najmä za podporu behom operácií.

  • (5)
Iveta Štibranová - pred 3 rokmi

8.2.2021 som podstúpila blefaro plastiku horných aj dolných viečok, v Agel Clinic u pána doktora Šimka. S výsledkom operácie som nadmieru spokojná. Vrelo odporúčam túto kliniku, aj pána doktora, všetkým ktorí sa rozhodnú pre plastickú operáciu. Pán doktor má zlaté ruky. Chcem sa poďakovať pánovi doktorovi, operačnému tímu a všetkým ktorí sa o mňa starali. Výborná opatera aj prístup. ĎAKUJEM. (pán doktor mi operoval aj karpálny tunel pred 3r. tiež výborný výsledok)

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences