• O zariadení

Popis zariadenia


Natures je slovenská biotechnologická firma. Špecializujeme sa na vývoj a výrobu fungálneho beta glukánu a výrobkov na jeho základe podporujúcich a stimulujúcich imunitný systém a kozmetické prípravky pre riešenie rôznych kožných problémov. Naše výrobky Beta Glucan získali ocenenie Slovak Gold.

Ďalšie informácie


Novinky:Beta Glucan Gel s 2% obsahom vysokočistého beta glukánu. Pomáha rýchlo a kvalitne hojiť popáleniny, drobné poranenia a poškodenia kože.
Zaradenie

Ostatné zariadenia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Lekári

  • Ing. Adrián Doboly

Typ


Štátna

Jazyk


český
anglický
nemecký
ruský
slovenský

Pokračovať na: Hodnotenia


5

Hodnotilo 4 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
na Marcipán - pred 2 rokmi

úžasné niečo vrelo odporúčam a to nie iba prístup žienok ,ktoré sú tam úžasné ,ale výrobky ako také ..Dcéra ktorá sa točila v zápaloch dookola a prehadzovali si nás od dverí ku dverám 8 rokov začala brať Natures a my sme bez zápalov. Veľké ďakujem a želám veľa spokojných zákazníkov

  • (5)
Igor TN - pred 5 rokmi

Dnes som v tejto predajni nakupoval a dostal som zľavu, darček navyše - Beta glucan gel a navyše celé pekne zabalené. Pani bola tiež veľmi milá. Túto spoločnosť preto rozhodne odporúčam a prídem aj nabudúce.

  • (5)
Ľubomír Makiš - pred 7 rokmi

Veľmi dobre skúsenosti

  • (5)
Miloslav Gudaba - pred 10 rokmi

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences