Logo zariadenia Agnes Optik - Agnesa Kvapilová
  • (5)

Otváracie hodiny

  • Pondelok

  • Utorok

  • Streda

  • Štvrtok

  • Piatok

  • O zariadení

Popis zariadenia


 

- ) AGNES  OPTIK ( -

ponúka

 

 

- vyšetrenie zrakovej ostrosti -

- aplikácia kontaktných šošoviek -

- konzultácie, poradenstvo -

- široký výber okuliarovych rámčekov -

- hodinový servis -

 

 

 

WWW.AGNESOPTIK.SK

 

 

Zaradenie

Optika
, Typ: Zdravotnícke zariadenie

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Lekári

  • Agnesa Kvapilová

Ostatné


Parkovanie

Jazyk


anglický
francúzsky
nemecký
maďarský
slovenský

Pokračovať na: Hodnotenia


5

Hodnotilo 5 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
Martin Cvik - pred 2 rokmi

Veľmi príjemné miesto,kde je ozaj cítiť rodinné prostredie.Ďakujem veľmi pekne za perfektný prístup a za odbornú pomoc 😉

  • (5)
Peter Milkovic - pred 2 rokmi

Určite odporúčam túto optiku. Možnosť objednať sa cez internet na presný čas, žiadne čakanie a veľmi dobrý prístup pani doktorky, aj v optike pre výbere rámu a skiel. Ceny zodpovedajú kvalite.

  • (5)
Dominika Franeková - pred 2 rokmi

Bola som na komplexnom meraní zraku - veľmi príjemná pani doktorka, urobila mi komplexnú prehliadku očí, poradila, dokonca je možné u nich priamo vykonať aj CT očí. Objednávka priamo na deň aj čas online, bez čakania, odporúčam.

  • (5)
Karin Matisova - pred 2 rokmi

Je mi veľkou cťou byť pacientkou a zároveň aj zákazníčkou. Prístup je na maximálnej úrovni!! Chodim tam ja a aj moje malé detičky, ktoré s úsmevom a bez stresu alebo pochybnosti spolupracuju a to hlavne vďaka pani doktorke ktorá je milá, prívetiva, profesionálna, veľmi empatická. Celý personál ktorý je srdcom celej Agnes Optik je taky, aký by mal byť všade!!! Všetci su maximálne znalý v oblasti v ktorej pracujú. Čo sa týka výberu okuliarou, mne osobne poradili presne štýl, aký ja preferujem. Výberie si každy, starši, mladši, bláznivý aj konzervatívny. Diagnozu mi určili pomocom perfektnych prístrojov bez bolesti a s tou najvačšou presnosťou. Ďakujem Vám za všetko.

  • (5)
Miriam Lacková - pred 2 rokmi

Niekedy sa človek zamýšľa, pri toľkých kladných recenziách, "kde je pes zakopaný" a povie si, že kompetentní určite všetko negatívne odstránili. Popravde si to často myslím aj ja, ak sú niekde prehnane pozitívne recenzie. Po osobnej návšteve Agnes Optik však úplne chápem, prečo to tak je a môžem len povedať, že si takéto odporúčania maximálne zaslúžia. Úprimne, ešte sa mi asi nikdy u nás na Slovensku nestalo, aby sa počas čakania na vyšetrenie personál zaujímal o akékoľvek potreby svojich pacientov, čomu tak ale nebolo v tomto prípade. Len pár minút po príchode sa ma majiteľ prišiel opýtať, či je všetko v poriadku, či mi môže priniesť pohár vody. Som človek, ktorý si váži práve takéto "maličkosti" a bola som veľmi milo zaskočená. Pani doktorka, tá je jeden úžasný, láskavý a ochotný človek. Spĺňa práve tú jednu jedinú požiadavku, ktorú ( z mojej osobnej skúsenosti ) len málo lekárov. Tou je práve úprimný záujem a snaha lekára nájsť príčinu pacientových ťažkostí a pomôcť mu zbaviť sa ich. Pani doktorka je osoba skúsená vo svojom povolaní, preto nepochybujte o jej profesionalite. Celkovo mám z návštevy veľmi príjemný pocit a ako pri jednej z mála ordinácií viem, že ďalšia návšteva pre mňa nebude len zbytočným stresom z nepríjemného personálu a dlhého čakania. Vrelo odporúčam.

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences