Logo zariadenia MUDr. Júlia Horňáková, všeobecný lekár pre dospelých
  • (12)

Otváracie hodiny

  • Pondelok


    13-15 telekonzultácie, administratíva
  • Utorok


    13-14 telekonzultácie, administratíva
  • Streda


    13-14 telekonzultácie, administratíva
  • Štvrtok


    8-13 vyšetrenia mimo ambulancie (návštevy u chronických a imobilných pacientov)
  • Piatok

  • O zariadení

Oznamy


Darovanie 2% z dane:

Aj tento rok Vám budeme veľmi vďační za darovanie 2% z vaších daní nadácii SANUS - nadácia preventívnej medicíny, ktorá podporuje lekárov pri nákupe zariadenia a vybavenia ambulancie, aktuálne v programe Prevencia 2024. Verní darcovia postup poznajú, novým radi vysvetlíme telefonicky. Ďakujeme 🥰

Objednávanie elektronických receptov:

Oznam 4 od MUDr. Júlia Horňáková, všeobecný lekár pre dospelých

Vzhľadom na neúnosný počet telefonátov kvôli objednávaniu receptov vás žiadame o využívanie ečasenky. Postup : www.ecasenka.sk, vyhľadať Horňáková, vstup do radu k sestre, vypísať objednávku receptov (stručne), odoslať sms podľa pokynov. Po zaslaní eReceptov dostanete spätnú sms. Prosím, objednajte lieky na 3 mesiace. Ďakujem.

Od 1.7.2023 k nám volajte iba na telefónne číslo 0915620305, číslo 0907328600 je zrušené:

Na vyšetrenie pacientov objednávame:

Oznam 6 od MUDr. Júlia Horňáková, všeobecný lekár pre dospelých

Ambulancia pracuje formou objednávania a triedenia pacientov: ráno na začiatku ordinačných hodín vybavujeme odbery, prevencie a neinfekčných pacientov, chorých pacientov vyšetrujeme na konci ordinačných hodín. Na vyšetrenie sa treba vopred objednať min. 1 deň vopred (telefonicky, mailom). Objednávanie nám umožňuje efektívne využiť ordinačné hodiny (nestáva sa, že nemáme "nikoho" a o hodinku príde 10 pacientov naraz) a vám to skracuje neraz aj 2-3 hodinové čakanie v preplnenej čakárni. Tento systém vyhovuje väčšine pacientov, za jeho rešpektovanie vám veľmi pekne ďakujeme. 

Zaradenie

Všeobecný lekár - dospelí
, Typ: Ambulancia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Lekári

  • MUDr. Júlia Horňáková

Sestry

  • Bc. Lenka Chlebanová
  • Mgr. Jana Jakubová

Typ


Neštátna

Poisťovňa


DÔVERA ZP [24]
VšZP [25]
Union ZP [27]

Pokračovať na: Hodnotenia


4.67

Hodnotilo 12 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (3)
- pred 5 mesiacmi

Som max spokojný z mudr Horňákovou no nedá sa to povedat o sestričke Jane. Tak drzá a arogantná sestra tam nemá čo hladat.Je to moja žial už 4 zlá skusenost z nou a nie len moja.....,

Odpoveď od zariadenia: Dobrý deň, prosím, môžete byť konkrétny? To, že sestrička nevyhovie Vašej žiadosti, neznamená, že je drzá, len možno Vaša žiadosť bola nadštandardná 🤷‍♀️😊 môžete prosím Vaše negatívne skúsenosti konkretizovať? Ďakujem za reakciu, ale ak za ňou nie je aj presnejší komentár, neviem problém riešiť 🤷‍♀️. Máme objednávací systém na vyšetrenia, ak Vám to nevyhovuje, musíte zmeniť ambulanciu, ale nie je to chyba sestričky, je to spôsob, akým ambulancia funguje.
  • (5)
- pred 5 mesiacmi

veľká spokojnosť a vďaka za ľudský a ústretový prístup

Odpoveď od zariadenia: Ďakujeme 🥰
  • (5)
- pred 8 mesiacmi

Na hodnotenie práce pani doktorky Horňákovej a jej dvoch milých sestričiek by bolo potrebné pridať viac hviezdičiek. Za mňa je 5 málo. Ďakujem im za milý a ústretový prístup...

Odpoveď od zariadenia: Veľmi pekne ďakujeme ❤️
  • (3)
- pred rokom

Pani Doktorka je veľmi ľudská, profesionálna a prívetivá k pacientom. Chodíme tam už dlhé roky a sme naozaj veľmi spokojní, či ja, manžel, alebo rodina. S kým ale spokojní vôbec nie sme je sestra Jana Jakubová. To ako sa neľudsky a priam drzo správa k pacientom, a tým nemyslím len seba alebo manžela, to vidíme aj v čakárni k iným pacientom, naozaj nepatrí k starostlivosti u lekára. Neviem či si pani sestrička uvedomuje, že k ním môžu prísť aj pacienti v napr.zlom psychickom rozpoložení, a týmto jej prístupom im môže naozaj veľmi ublížiť. A to nehovorím o tom, že odbije človeka ktorý je chorý, že nemôže prísť na vyšetrenie, ale má sa objednať, keď má akútny problém. Myslím že v dnešnej dobe by kopec iných sestier s radosťou prišlo na jej miesto a robili by svoju prácu s iným prístupom ako spomínaná pani sestrička. Zvlášť keď vidíme diametrálne odlišný prístup sestričky Lenky. Keď človek prichádza k lekárovi s problémom, či fyzickým alebo psychickým, potrebuje pomoc a podporu, nie neľudskosť a odmietavý prístup.

Odpoveď od zariadenia: Dobrý deň, sestrička Janka neurčuje spôsob práce v ambulancii, ale postupuje podľa mojich pokynov. Bezplatné objednávanie na čas je u nás štandardom už zopár rokov, aby pacienti u nás dlho nečakali a nemiešali sa nám infekční a zdraví pacienti v čakárni. Akútne problémy nikdy neodmietneme, ale soplík bez teploty je v týchto týždňoch bežné ochorenie a nemáme kapacitu ošetriť všetkých v ten istý deň, ako zavolajú. Ja som s jej prácou maximálne spokojná. Je mi veľmi ľúto, že namiesto riešenia (Vášho eventuálneho problému) v ambulancii so mnou ju verejne kritizujete bez toho, aby sme vedeli, o aký problém ide... Prosím, ak si myslíte, že je Vaša kritika oprávnená, podpíšete sa celým menom. Ďakujem, MUDr Horňáková
  • (5)
- pred rokom

Jej práca je jej poslanie. Aj ja patrím medzi dlhoročných a spokojných pacientov. Celý kolektív ambulancie je perfektne zorganizovaný. Vládne tam dobrá nálada, ústretovosť a úsmev. Pacienti odchádzajú dobre informovaní a odborne vyšetrení. Ďakujem za Vašu prácu.

Odpoveď od zariadenia: Ďakujeme 😊 💛
  • (5)
- pred rokom

Ja som veľmi spokojná s pani doktorkou. Je prístupná, vždy vie vypočuť a poradiť. Jej ľudský a priateľský prístup je naozaj v tejto dobe výnimočný. Hoci má veľa práce a pacientov, neponáhľa sa, ale pôsobí veľmi pokojne a vyrovnane.

Odpoveď od zariadenia: Ďakujem, tieto slová sú pre mňa veľkou motiváciou pokračovať ďalej 🥰
  • (5)
- pred 6 rokmi

Skvelá pani doktorka, s odbornosťou, milým, ľudským prístupom. Aktuálne a potrebné informácie na internete, požiadanie predpisu liekov vopred telefonicky alebo mailom, milá sestrička ... Ďakujem :-)

Odpoveď od zariadenia: Veľmi pekne ďakujeme 😊
  • (5)
Marcela Lešková - pred 2 rokmi

Pani doktorka zachránila mojej mame život, výborná po odbornej ako aj ľudskej stránke

  • (5)
Marianna Maková - pred 2 rokmi

Vždy vysoko profesionálny a zároveň ľudský prístup pani doktorky a aj sestričiek počas celej doby, čo som v jej opatere. A v dnešnej dobe priam výnimočné. Prajem pevné zdravie a hlavne vydržať aj napriek všetkému...

  • (5)
peter urban - pred 4 rokmi

Odborný a ľudský prístup a super organizácia ambulancie

  • (5)
Verunka Hubenakova - pred 4 rokmi

Pani doktorka je veľmi milá a múdra, čo je perfektná kombinácia! Sestričky si zjavne vyberá tak, aby na nich mohla byť hrdá a môže. Z ambulancie odchádzam s dobrou náladou, aj keď mám aktuálne horúčku. Pani doktorka nezvykne predpisovať antibiotiká na náhodu, ale snaží sa všetko riešiť cez vyšetrenie. Čo si veľmi vážim. Mala som viacero všeobecných a viem, že takýto zodpovedný prístup nie je samozrejmosť.

  • (5)
Jana Abdallah - pred 5 rokmi

Pani doktorka je nesmierne milý človek, s profesionálnym prístupom. Veľmi si vážim ako pristupuje a komunikuje s pacientami. Je to naozaj výnimočný človek.

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences