Logo zariadenia Dr. Josef Raabe Slovensko, s. r. o. - odborné nakladateľstvo
  • (2)
  • O zariadení

Popis zariadenia


Dr. Josef Raabe Slovensko, s. r. o. vydáva odbornú literatúru z rôznych oblastí, ako sú zdravotníctvo, školstvo, verejná správa, personalistika, manažment, administrácia, či gastronómia.

Zameriavame sa najmä na vydávanie publikácií vo forme jednoducho organizovaných lístkovníc, ktoré umožňujú rýchlu výmenu neaktuálnych informácií za nové. Naši klienti sú súčasťou aktualizačného servisu a publikácie tak nikdy nezostarnú. Články sú písané odborníkmi z praxe a reagujú na aktuálne zmeny, aby zákazník dôležité informácie obdržal čo najskôr a mohol ich uplatniťpri svojej práci.

V oblasti zdravotníctva ponúkame tieto tituly:

Poradca súkromného lekára - Praktická príručka určená pre neštátnych ambulantných lekárov. Pomocou nej sa lekár včas dozvie všetky najdôležitejšie zmeny, ktoré môžu ovplyvniť činnosť jeho lekárskej praxe. Nájde v nej kompletnú zdravotnícku legislatívu, doplnenú o fundované komentáre, praktické rady ohľadom ekonomiky ambulancie, personalistiky a ostatného každodenného servisu. Špecializovaná rubrika „Otázky a odpovede“ prináša odpovede na otázky, ktoré Vás trápia.

Lekár s.r.o. - Publikácia umožní lekárovi lacno a rýchlo založiť si vlastnú s.r.o. bez toho, aby musel investovať značné prostriedky do svojho právnika. Ak si už s.r.o. založí, ukáže mu všetky možnosti pri ďalšom rozhodovaní o jej ďalšom smerovaní aj s ich možnými dopadmi. Takisto mu dá tipy na optimalizáciu výšky ním platených daní a na pochopenie ekonomiky firmy, za ktorú je zodpovedný. Je šitá presne na potreby lekára a písaná jemu pochopiteľným jazykom.

Laboratórne nálezy a ich klinická interpretácia - Publikácia z extra edície Lekár pomôže lekárovi zorientovať sa v problematických oblastiach antibiotickej liečby. Obsahuje nevyhnutné poznatky z jednotlivých odborov medicíny a odborné odporúčania, ako postupovať v špecifických klinických situáciách. Lekár potom bez problémov určí správnu diagnózu aj v časovom strese, zvolí správnu terapiu v zmysle racionálnej farmakoterapie či interpretuje výsledky laboratórnych vyšetrení.

Diagnostika a liečba infekčných chorôb v ambulantnej praxi - Odborná publikácia z edície Lekár Vám pomôže rýchlo a s istotou vybrať správne laboratórne vyšetrenia k príslušnej indikácii, vyhnúť sa od začiatku zdrojom potenciálnych chýb a správne i jednoznačne interpretovať laboratórne výsledky. A to Vám zabezpečí, že bez problémov určíte správnu diagnózu, Vášmu pacientovi ušetríte zbytočné vyšetrenia, resp. návštevu odborného lekára a vybavíte ho rýchlo a cielene.

Cestovná medicína - Publikácia z extra edície Lekár obsahuje aktuálne odborné informácie pre lekára, ktoré potrebuje pre kompletné poradenstvo pacientom cestujúcim predovšetkým do zahraničia. Poskytuje komplexný a rýchly prehľad v cestovnej medicíne bez potreby kontaktovať ďalšiu osobu alebo inštitúciu. Jednotná a prehľadná štruktúra uľahčuje orientáciu a praktické tabuľky sú jednoducho využiteľné v každej ambulantnej praxi. Získate istotu a rozšírite si kompetencie v otázkach cestovnej medicíny a Váš spokojný pacient sa k Vám bude rád vracať.

V prípade záujmu si publikácie môžete objednať poštou, faxom, telefonicky, e-mailom, alebo prostredníctvom našej webovej stránky www.raabe.sk.

Ak by ste mali záujem podielať sa na tvorbe našich produktov, kontaktujte nás na adrese nakladateľstva, mailom alebo telefonicky. Radi Vás privítame v našom autorskom kolektíve.

Zaradenie

Ostatné zariadenia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Typ


Štátna

Jazyk


anglický
nemecký
slovenský

Pokračovať na: Hodnotenia


5

Hodnotilo 2 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
Marian Galan - pred 3 rokmi

  • (5)
Viktor Hidvegy - pred 3 rokmi

Vynikajuci obchodnik. Velmi mily, ochotny a ustretovy. Tovar doruceny bez problemov. Urcite odporucam.

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences