Logo zariadenia Praktický lekár pre dospelých - MUDr. Liliana Podhorská MPH, (Polimed s. r. o.)
  • (9)

Otváracie hodiny

    Všetky informácie o našej ambulancii, ordinačné hodiny a aj aktuálne dovolenky nájdete na www.polimed.sk
  • O zariadení

Popis zariadenia


Všetky informácie o našej ambulancii, ordinačné hodiny a aj aktuálne dovolenky nájdete na www.polimed.sk
NA VŠETKY VYŠETRENIA A ODBERY KRVI SA UŽ LEN OBJEDNÁVA prednostne mailom

    Objednávanie na vyšetrenie a krátke konzultácie na telef. čísle 0948 52 61 67 alebo prednostne mailom a63098@napislekarovi.sk. V prípade, že Vám nezdvíhame, je to preto, že pracujeme. SMS správy nevybavujeme.
    Predpis liekov – mailom a63098@napislekarovi.sk alebo osobne vhodiť do schránky vo vchode polikliniky ( Dovoľujeme si Vás upozorniť, že od 1.1.2022 sa zmenila legislatíva a lieky odporúčané špecialistom v r. 2022 je možné predpisovať jedine cestou odbornej ambulancie, špecialista už paušálne nemôže poveriť predpisom liekov všeobecného lekára. Doporučujeme žiadať si pri najbližšom predpise v odbornej ambulancii repetitívny t.j. opakovaný recept až do kontroly u špecialistu)
    Pri závažných ťažkostiach akéhokoľvek druhu ( bolesti na hrudi, poruchy dýchania, silné bolesti brucha, točenie hlavy, odpadnutie a iné ) si volajte 155 !!!

COVID 19 a všetky infekty dýchacích ciest – ako postupovať?

Ak ste boli pozitívne testovaný na covid 19 alebo máte infekt dýchacích ciest, nádcha, bolesť hrdla : prosím vypíšte dotazník Covid 19 cez aplikáciu https://napislekarovi.sk/. Lekára kontaktujte telefonicky alebo mailom – nasmeruje vás, ako ďalej postupovať.

Návod na použitie pre pacienta:

Pomocou mobilného telefónu, tabletu alebo počítača prejdite na webovú stránku napislekarovi.sk

    Pre poslanie formulára je potrebné overenie totožnosti. Overenie vykonáte cez prihlásenie sa pomocou emailom, účtom na Facebooku, Googli alebo  telefónneho čísla (systém naň pošle overovací kód).
    Zvolíte lekára zo zoznamu lekárov. Zadáte jeho meno alebo kód lekára – a63098
    Zvolíte typ formulára podľa potreby- Covid 19, karanténa, žiadosť o PN.
    Vyplníte formulár, nezabudnite uviesť príznaky a dátum od kedy žiadate PN.
    Kliknete na “ODOSLAŤ”.
    V náhľade skontrolujete obsah správy a následne kliknete na “PRIAMO ODOSLAŤ”.
    O priebehu vybavenia žiadosti Vás bude lekár kontaktovať telefonicky, emailom.

 
Zaradenie

Všeobecný lekár - dospelí
, Typ: Ambulancia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Lekári

  • MUDr. Liliana Podhorská MPH

Sestry

  • Denisa Meszárosová

Typ


Neštátna

Poisťovňa


DÔVERA ZP [24]
VšZP [25]
Union ZP [27]

Pokračovať na: Hodnotenia


3.67

Hodnotilo 9 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (1)
- pred 2 týždňami

Neuveritelné!Potrebujem predpis na dlhodobo užívané lieky,mailová adresa neaoríma.Odpovedá,že adresu nemôže nájsť,alebo je blokovaná.Čo s tým?

  • (1)
- pred rokom

Táto doktorka sa kedysi zdala ako odborníčka. Pacientovi príde veľmi zodpovedná, nakoľko ho pošle na absolútne všetky vyšetrenia. Po čase človek zistí, že toto v norme nie je a aj keď prídete s iným problémom, pošle ho na 10 rôznych pracovísk (žeby presúvanie zodpovednosti?) Odkedy začal Covid, sa treba od tejto ambulancie držať ďalej. Všade inde sa už ordinuje, k pani doktorke sa už 3 roky nedá dostať. Nemôžte tam dôjsť ako k normálnemu lekárovi keď ste chorý. Musíte si najskôr pár dni počkať. Kvôli doktorke ma skoro vyhodili z roboty, keďže termín na potvrdenie mi dala o 3 mesiace! Nenormálne! Až keď som volala do poisťovne, VÚC a vyhrážala som sa že to dám ako podnet som dostala termín na vyšetrenie Skorej. A o pol roka ten istý scenár! Absolútne neochotna, neprofesionálna, nedvíha telefóny a na emaily odpoved jej trvá aj pár dni. Sama som zdravotník a takýto človek nemá čo robiť pri pacientovi

  • (5)
- pred 5 rokmi

Pani Mudr. Podhorskú poznám cca 20 rokov. Som veľmi spokojná s jej riešením môjho zdravotného stavu. Je super.

  • (5)
- pred 5 rokmi

Pani doktorka nie je starsia a je mila (moja skusenost), je odbornicka, nepouziva len vymenne listky, lieci sama a uspesne. Pomohla mne a mojej rodine viac krat. Prekvapila ma navyse výbavou svojej ambulancie, ktora je nadstandardna. Navyse mi spominala, ze je aj lektorkou pre ostatných lekarov.

  • (1)
- pred 6 rokmi

Starsia doktorka s ktorou som mala skusenost iba raz ale zato dufam ze naposledy. Doktorka vyucena v byvalom rezdime ktora tym typickym sposobom zaobchadza aj s pacientmi. Taketo pripady su hanba zdravotnictva pretoze nestaci byt iba vyuceny doktor ale treba vediet aj slusne komunikovat s pacientmi ked raz niekto pracuje v sektore sluzieb.

  • (5)
Zuzana Juriková - pred 2 rokmi

Profesionalny odborny a zaroveň ľudsky pristup pani doktorky, velmi dobre zorganizovana ambulancia šikovna sestrička, ďakujem Vam 🍀

  • (5)
Olga Rebrova - pred 2 rokmi

Veľmi zodpovedný a odborný prístup pani doktorky, dobre zorganizovaný systém práce, šikovná a milá sestrička.

  • (5)
Angelika Blažíčková - pred 3 rokmi

Veľmi dobrá pani doktorka. Milá, ústretová a dobrá odborníčka. Spokojnosť.

  • (5)
Milenka Bajnokova - pred 4 rokmi

Moja pani doktorka že milá a usmievavá. Dôkladne ma vždy vyšetrí poradí a hlavne pomôže. Som veľmi spokojná a rada knej chodím. Ďakujem že ju mám

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences