Logo zariadenia VELCON spol. s r.o. - Mgr. Michal Mikula
  • (2)
  • O zariadení

Popis zariadenia


Dodávka, servis a montáž zdvíhacej techniky pre telesne postihnutých a vozíčkárov: šikmá schodisková plošina, schodiskový výťah, schodišťová sedačka, stoličkový výťah, schodolezy pásové a kolieskové, zvislé vertikálne plošiny pre imobilných, nájazdové rampy, bezbariérové riešenia.
Zaradenie

Ostatné zariadenia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Lekári

  • Mgr. Michal Mikula

Typ


Štátna

Jazyk


český
anglický
slovenský

Pokračovať na: Hodnotenia


5

Hodnotilo 2 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
Marcel Pavlík - pred 4 rokmi

človek sa málokedy stretne s takým profesionálnym prístupom - od kontaktovania regionálneho zástupcu p. Radoslava Siváčeka cez zameranie na mieste inštalácie, cenovú ponuku (elektronicky), dohodnutie konkrétnych postupov k podpisu zmluvy a uhradenie predfaktúry k reálnej montáži trvalo jeden týždeň.Takže manželka po návrate z nemocnice nemusela ostať trčať na prízemí, ale mala prístupné úplne všetky priestory v dome. Musím vyzdvihnúť prístup všetkých pracovníkov fy VELCON, ich ústretovosť a maximálne proklientske orientovanie, od ochoty pricestovať k zameraniu a osobnému doručeniu zmluvy až k inštalácii, keď pracovníci dorazili na minútu presne a prácu vykonávali bez prestávok, prestojov, presne ako ma informovali z ústredia.

  • (5)
Libusa Davidikova - pred 5 rokmi

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences