• O zariadení

Popis zariadenia


Vykonávame akreditované kurzy prvej pomoci pre: - autoškoly - všetkých zamestnávate¾ov v zmysle § 8 zákona è. 124/2006 Z.z. o bezpeènosti a ochrany zdravia pri práci - vodièov z povolania - laickú verejnosť - žiakov základných a stredných škôl - vysokoškolských študentov - rodièoch
Zaradenie

Ostatné zariadenia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Lekári

  • Mgr. Monika Pilátová

Typ


Štátna

Pokračovať na: Hodnotenia


5

Hodnotilo 4 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
Erik Hanušovský - pred 2 rokmi

Skvelá autoškola, ktorú odporúčam každému. Veľmi milý a ochotný kolektív, taktiež skúsení inštruktori. Jazdy sa dali prispôsobiť mojím potrebám, čo bolo super. Ak by som si rozširoval vodičák o ďalšiu skupinu, tak autoškola VaV je jasná voľba :)

  • (5)
Filip Mýtnik - pred 2 rokmi

Super, profesionálna autoškola. :) Veľmi milý a ochotný personál, skúsení, profesionálni a priateľskí inštruktori, a nedá mi nespomenúť vynikajúci vozový park. V čom sa dá, vyhovejú vám, jednoznačne odporúčam každému, kto ešte nie je rozhodnutý, kam ísť. Naučili ma jazdiť s autom, a aj autobusom. :)

  • (5)
Lucia Grobárová - pred 2 rokmi

Som veľmi rada, že som si vybrala Vašu autoškolu, ochotný personál na pobočke mi všetko stále vysvetlil, viaceré vozidlá s rôznymi inštruktormi som vyskúšala a bolo to super ... časovo mi vyhovovalo tempo lebo boli prázdniny a dovolenky tak som sa nikam neplašila ;)

  • (5)
JUDr. Stanislav Šemega - pred 2 rokmi

V autoškole VaV vedia poradiť vo všetkých oblastiach, teda vo všetkých skupinách od AM cez Bčko až po Tčko :) ... široký výber vozidiel a inštruktorov ... jazdy sa dajú plánovať online čo nemajú iné autoškoly ... možnosť platby na splátky bez navýšenia je tiež výhodou :)

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences