Logo zariadenia Gastroenterologická a interná ambulancia - MUDr. Dušan Maruškin
  • (6)

Otváracie hodiny

  • Pondelok

  • Utorok

  • Streda

  • Štvrtok

  • Piatok

  • Odbery: denne od 7- do 8 hod
  • O zariadení

Lekári

  • MUDr. Dušan Maruškin

Typ


Neštátna

Poisťovňa


DÔVERA ZP [24]
VšZP [25]
Union ZP [27]

Ostatné


Parkovanie
Bezbariérový prístup

Pokračovať na: Hodnotenia


2.67

Hodnotilo 6 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (1)
- pred 3 dňami

Absolútne neľudský prístup, arogancia tohoto pána doktora nemá medze dokáže sa správať k človeku veľmi nepríjemne, ktorý trpí týždne bolesťami. Odporúčam sa vyhnúť veľkým oblúkom!!

  • (1)
- pred 4 dňami

Dnes som sa dostal k pánovi doktorovi po mesiaci a pol,a ostal som dosť zaskočený ja neviem ci si vyberá ľudí podľa toho ako sú mu sympatický a taký ma prístup,ale pred dvoma mesiacmi som začal mať bolesti na črevách aj na žalúdku, z chirurgie ma poslali na gastro tak som šiel k Pánovi Maruskinovi, doniesol som mu testy ktoré som mal spravené co boli krvné testy a sonograficke vyšetrenie, kde bolo že mám kus opuchnuté tenke crevo, on mi nato dal probiotika, a mal som doniesť stolicu, o týždeň ma objednal na kontrolu kde som prišiel v bolestiach, že ma to neprechádza, pán doktor mi povedal ze to prejde že stolica je negatívna a výsledky sú všetky v poriadku, nato mi dal ďalšie probiotika keďže tie mi nezaberali, lenže stále som mal problémy nezlepsovalo sa nič,šiel som znova na chirurgiu tam ma poslali na Ct vyšetrenie kde bolo stále len kus opuchnuté tenke crevo, tak som šiel skúsiť vysediet si to k pánovi doktorovi, čo nato povie, samozrejme tam mali napísané že berú len 2 neobjednanych pacientov, a ľudia boli už oredomnou co čakali skôr neobjednany, tak ma pani sestrička objednala až na dnes, to je mesiac a pol čakania, mal som už strašne bolesti tak som si vybavil u jedného pána doktora aspoň endoskopicke vyšetrenie žalúdka, nič vážne neobjavil povedal ze som mohol prekonať zapal dal mi tabletky ale mesiac som ich bral a nič, zmena žiadna, stále som v bolestiach, dnes som prišiel k pánovi Doktorovi Maruskinovi, odovzdal som papiere co som všetko pobehal zatiaľ a stále som bez výsledkov,schudol som od vtedy 17kg..sestrička ma zavolala a pán doktor mi rovno povedal ze môžem ísť za tým doktorom u ktorého som bol na hadicu.. to bola celá pomoc keď som mu povedal ze mi je zle ze stále to neprestáva ze som čakal ze mi dá aj iné vyšetrenia tak namna začal dvíhať hlas, a ze tak ma vyšetrí mam si ľahnúť na chrbát prehmatal mi brucho skonštatoval ze všetko je v poriadku, a dal mi papiere do nemocnice ze tam ma vyšetria...dokonca aj psychiatrické vyšetrenie mi odporučil...akože s takýmto prístupom som sa v živote nestretol, a tak arogantneho doktora s neľudské prístupom som doposiaľ nevidel, ak mate nejaké vážne problémy odporúčam nájsť iného odborníka tento si o sebe myslí priveľa a nepomôže vám s ničím.

  • (1)
- pred rokom

Jeden arogantny a totalne neschopny doktor! Bol som pri nom, pretoze som mal problemy s konecnikom. Mal som bolesti a pocitoval som v tom mieste niekolko dni tlak. Spomenul som, ze som ockovany tretou davkou a tu uz skoncila debata. Zacal by cely cas arogantny, otazky typu ci Vam to bolo treba....Jeho konecna diagnoza: psychicke problemy po ockovani... Nasraty som odisiel k druhemu gastrologovi, ktory mi po identickom vysetreni okamzite potvrdil vnutorne hemoroidy. Neskorsie som isiel aj na hadicu a okrem hemeroidov som mal potvrdene aj mensie vnutorne krvacanie, kvli mensej trhlinke v konecniku, ale pan odbornik mi povedal, ze to su psychicke problemy po ockovani a vsetko je v poriadku, nehovoriac o jeho arogantnom spravani.... Uz v minulosti som mal s tymto pseudo doktorom problemy, kedy tiez zanedbal zdravotnu starostlivost. Po personalnej aj odbornej stranke otras.

  • (5)
- pred rokom

vynikajúci odborník, príjemná sestra, milé a ústretové správanie, odporúčam

  • (5)
- pred rokom

vynikajúci odborník, vynikajúci prístup lekára aj sestry, odporúčam

  • (3)
Erik Geci - pred 5 rokmi

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences