Logo zariadenia Gastroenterologická a diabetologická ambulancia, ENDOMED, s.r.o. - MUDr. Miroslav Fedurco
  • (9)

Otváracie hodiny

  • Pondelok

  • Utorok

  • Streda

  • Štvrtok

  • Piatok

  • Endoskopické výkony podľa objednania. Odbery: denne do 9:00
  • O zariadení

Popis zariadenia


Centrum na biologickú liečbu pre pacientov so zápalovými ochoreniami čreva.

Endoskopické vyšetrenia žalúdka a čreva najmodernejšou technikou dostupnou na trhu.

Kolonoskopické vyšetrenia v analgosedácii alebo v celkovej anestezii.

Terapeutické endoskopické výkony - polypektomie, mukozálne resekcie, ... 

Vyšetrenie žalúdka ultratenkým endoskopom len 5,1 mm, ktory je možné zaviesť cez nos - vyšetrenie bez kašľania, napínania na vracanie. 

USG vyšetrenie brucha

Zaradenie

Diabetologické ambulancie
, Typ: Ambulancia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Lekári

  • MUDr. Miroslav Fedurco
    (gastroenterolog)
  • MUDr. Edita Fedurcová
    (diabetológ)
  • MUDr. Róbert Kardošš
    (lekár)
  • MUDr. Beáta Bodnárová
    (gastroenterolog)
  • MUDr. Martin Miško
    (lekár)
  • MUDr. Martin Miško
    (lekár)
viac...

Typ


Súkromná

Poisťovňa


DÔVERA ZP [24]
VšZP [25]
Union ZP [27]
Bez poisťovne

Ostatné


Parkovanie
Bezbariérový prístup
Príjem nových pacientov
Platba v hotovosti
Klimatizácia

Jazyk


český
maďarský
ruský
slovenský
ukrajinský
anglický

Pokračovať na: Hodnotenia


3.67

Hodnotilo 9 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (1)
- pred 2 dňami

Prvý krát som navštívila túto ambulanciu za účelom gastroskopie. S ktorou som bola neskutočne spokojná keďže bolo možné u mňa vykonať zákrok cez nos. Ale ďalšie úkony Veľká nespokojnosť. Išlo o vyšetrenie kolonoskopia a prvý krát som to absolvovala viac menej na vlastnú žiadosť nakoľko som mala stále nejaký nekomfort čo sa týka trávenia a bolesti brucha. A na základe prvej pozitívnej skúsenosti som si vybrala túto ambulanciu. Ale bola som úplne zhrozená z priebehu vyšetrenia. Je to nepríjemné vyšetrenie veď áno, ale takýto priebeh som nečakala a ani keď som sa ozvala nebolo rešpektované a bolo povedané musíte vydržať musíme sa pozrieť ďalej. A pritom všetko bolo v poriadku žiaden problém čiže nemalo by to byť také nepríjemné priam až bolestivé. No nikdy viac do tejto ambulancie. Čo ma mrzí pretože mala som aj pozitívnu skúsenosť.

  • (1)
- pred 2 mesiacmi

Veľmi zlá zkúsenosť. Na internetete som našiel, že poskytujú špecializovane vyšetrenie. Na toto vyšetrenie som sa telefonicky objednal, na presný čas, malo ísť o vyšetrenie na lačno. Po príchode som si u sestry overil, že som tu správne na dané vyšetrenie aj že som objednaný. Hoci som prišiel dostatočne zavčasu, zobrali predo mnou ešte 15 pacientov, ktorí prišli po mne. A hoci som sa mal na vyšetrenie dostaviť nalačno, zobrali ma o necele 2 hodiny neskôr, aby mi nakoniec oznámili, že na dané vyšetrenie nemajú špecializovaný prístroj a bolo by lepšie, keby som šiel radšej do inej nemocnice. Informácie ktoré majú uverenjnené na webe nie su pravdivé, pani pri objednávaní pacientov podá nepravdivé informácie, nedbá sa na objednaný čas ani na poradie príchodu. Návšteva tejto ambulancie bola pre mňa strata času, nie len pol dňa v čakárni, ale i 2 týždne zbytočného čakania po objednaní.

  • (5)
- pred rokom

Bola som na vyšetrení v tejto ambulancii. Odporúčam každému, kto má strach z gastro vyšetrenia. Já som bola aj klasicky cez hrdlo a v tejto cez nos vyšetrenie žaludka. Vysoko profesionálny prístup pána doktora Fedurca. Je milý, všetko vysvetlí pred vyšetrením. Počas samotného úkonu pýta sa na vaše pocity. V skratke: celé vyšetrenie prebehlo v pokoji a hlavne bezbolestne.

  • (5)
- pred 3 rokmi

D.Argayová. Týmto sa chcem poďakovať pracovníkom gastroenterologickej ambulancie v Ťahanovciach za ich ľudský prístup k pacientom počas koronakrízy. Obvolala som veľa ambulancii, aby som sa dostala na kolonoskopiu. V Prešove a Košiciach buď neordinovali alebo mali veľmi dlhé čakacie termíny. V Ťahanovciach aj napriek mimoriadnej situáciii, ktorá je teraz v zdravotníctve, prijímajú a vyšetrujú pacientov. Riskujú svoje zdravie, aby pomohli nám pacientom.

  • (5)
- pred 5 rokmi

Najlepsi pan doktor, skvely pristup, vysvetlenie diagnozy, liecby atd. Odporucam vsetkym pacientom!

  • (1)
- pred 6 rokmi

Len nedávno som bol svedkom, ako určitá skupina zdravotníkov na Slovensku porušuje nielen ľudské práva ale aj Hippokratovu prísahu. Istá skupina lekárov študovala medicínu nie preto, že ich táto práca baví a rozhodli sa ľudí liečiť ale v tomto prípade ide im o zisky a biznis z ľudským zdravím. Presne v tejto ambulancií im o to ide. Áno o biznis a nie o zdravie človeka. Neschopnosť poniektorých zdravotných pracovníkov v tomto prípade ide o prvú osobu a to o zdravotnú sestru. Dnes si zvukový záznam viete spraviť aj z bežného mobilu a dnes sa nahrávka môže použiť aj na dokazovanie skutkovej podstaty v tomto prípade o pravdu, čo sa odohráva pred vyšetrením pacienta verzus zdravotná sestra. Ako sa k pacientom pred vstupom do ambulancie správa a ako to vplyva na pacienta pred vyšetrením. Samotné vyšetrenia sú skutočne náročne, nakoľko pacient sa fyzický ale aj duševne pripravuje na zákrok. V tejto ambulancii ide len o biznis, kde denne uskutočnia niekoľko zákrokov, či vo forme gastroskopie alebo pankolonoskopie. Dnes si dajme otázku. Je čisté pracovisko a je pripravené na každý jeden zákrok ak prístroje sa používajú tak často? Hovoríme tomu ako novinári ,,pásovka,, za radom ihneď a každý normálny človek pochopí, že prístroje používane pri každom pacientovi sa za takú krátku dobu technický nedajú dezinfikovať. Máte pocit, že to, čo druhý mal v ústach alebo v análnej časti nie je používane niekoľkokrát bez dezinfekcie, lebo skutočne ide o veľmi krátky čas medzi vyšetrením jedného pacienta a okamžite ide za nim ďalší a ďalší. Prečo túto ambulanciu obchádza dodnes hygiena alebo Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou. Táto skupina zdravotných pracovníkov si vytvorila biznis s pacienti a berie ich na vyšetrenie ako to robia vo veterinárnej ambulancii. Fakticky ľudí berú ako dobytok. Je čas sa zamyslieť nad touto skutočnosťou, či je táto ambulancia zdravotníkov prístupná k pacientom ale, či neporušuje kompletnú hygienu pri každom zásahu do ľudského tela. Je potrebné zvážiť zmenu zdravotného zariadenia, či radšej neodísť tam, kde vyšetrenia nevykonávajú ako na bitúnku.

  • (5)
L. P. - pred 2 rokmi

Príjemný a ochotný personál, sestrička aj lekári, napriek tomu, že majú množstvo pacientov a práce, jednanie je stále na úrovni. Prostredie je príjemné, v novej časti budovy, aj keď čakanie je dlhšie, určite odporúčam a po našich skúsenostiach kladne hodnotím.

  • (5)
Adriana Artimovičová - pred 3 rokmi

Super prístup lekárov,veľmi som sa bála, ale nemusela som sa :) treba k tomu pristupovať zodpovedne, dodržať prípravu a bude dobre. Celé to trvala asi 20 min. Lekár s vami komunikuje a dá sa to vydržať. Ak musíte ísť na takéto vyšetrenie, odporúčam.

  • (5)
Dami Adami - pred 4 rokmi

Jeden super lekar bol som na kolonoskopii absolutne bez bolesti cele vysetrenie 15 min...ty co strasia ludi ze to boli su blbci..absolutne v pohode...Lekarom dakujem...

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences