• O zariadení

Popis zariadenia


Ponuka zdravotných matracov odporučených ortopédom. Všetky typy: latexové, pružinové, sendvičové, antidekubitné aj moderné penové matrace. Výroba a dodanie do 10 dní. Výroba atypov a matracov na mieru. Eshop s dopravou zdarma až do domu.
Zaradenie

Ostatné zariadenia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Lekári

  • Mgr. Ján Kozel

Typ


Štátna

Ostatné


Parkovanie

Jazyk


český
anglický
slovenský

Pokračovať na: Hodnotenia


4.6

Hodnotilo 5 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
Adela Hnatova - pred 2 rokmi

Veľký výber, ochotná a milá pani.. Porozprávala, poradila, no super.. odporúčam 👍👍 matrace objednané 🥳

  • (5)
silvia lovasová - pred 2 rokmi

Spokojnost !!! objednala som si VIOLA NATUR sendvičový matrac s kokosom, tak ako je v popise vyhovuje mi stredna tvrdost, potah presne ako som si vybrala . Objednavala som nestandartny rozmer, presne sedel podla zadania ! Perfektna stranka vsetko sa da vybavit cez e-shop! Super komunikacia mailom: potvrdenie objednaky, potvrdenie prijatej platby ,preverenie zadanych rozmerov ,info o zaslani dopravcovi. Dodanie do 7 dni. Firmu mozem len odporucit, davno som sa nestretla s tak dobrymi sluzbami. DAKUJEM!

  • (5)
Marián Mikuš - pred 2 rokmi

Kvalitné matrace, výborná cena a super poradenstvo pri výbere od pani v predajni.

  • (5)
Erika Liptakova - pred 2 rokmi

Po výbornej skúsenosti s matracami Memory Comfort sme si znova objednali 2 ks, tento raz pre deti. No nedopatrenim sme sirku matraca uviedli nespravne - namiesto 80 cm sme zadali 90 cm. Tak sme hned telefonicky poziadali o upravu matracov.... Velmi mila zamestnankyna firmy Zdravotne-matrace.sk nam vybavila u vyrobcu tuto upravu i zabezpecila kuriersku sluzbu. Matrace nam dosli do 7 dni uz upravene. Týmto sa chceme velmi pekne podakovat za tuto nezistnu sluzbu a vyrobcovi za bezplatnu upravu matracov. Naozaj si to velmi cenime. S takymto uzasnym pristupom sa clovek tak casto nestretava. Ak sa naskytne prilezitost, urcite budeme odporucat kupu matracov cez Vasu firmu.

  • (3)
maros Oravec - pred 3 rokmi

Matrace objednané 3.1. po 20tich pracovných dňoch stále nie sú doručené

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences