Logo zariadenia Zubný rontgen, Schneider RTG Poprad
  • (1)

Otváracie hodiny

  • Pondelok

  • Utorok

  • Streda

  • Štvrtok

  • Piatok

  • Na RTG vyšetrenie sa neobjednáva. Snímkujeme na počkanie.
  • O zariadení

Popis zariadenia


Na našom pracovisku Vám poskytneme stomatologické röntgenologické služby. Pacient dostáva výsledný snímok ako CD nosič, výtlačok na špeciálnom fotopapieri alebo môže byť zaslaný e-mailom na adresu ošetrujúceho lekára alebo pacienta.
Zaradenie

Rádiodiagnostické ambulancie
, Typ: Ambulancia
Nachádza sa v zariadení

Poliklinika Alexandra Poprad
Poliklinika Alexandra Poprad
Ďalších ambulancií: 19

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Typ


Štátna

Ostatné


Bezbariérový prístup

Pokračovať na: Hodnotenia


1

Hodnotilo 1 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (1)
- pred 2 rokmi

Veľmi zlá skúsenosť. Pani, ktorá tam pracuje má nevhodný prístup k pacientom, od začiatku nevrlá a nepríjemná. Pred asi dvomi týždňami som volal do ambulancie niekoľkokrát, niekoľko dní. Ani raz mi nedvihli telefón. Volal som tak aj na recepciu, a okrem recepcie aj na ten prepájací telefón. Nedvihol absolútne nikto, niekoľkokrát, niekoľko dní. Chcel som sa opýtať, či môžem prísť. Keďže som na stránke následne vyčítal, že sa na rontgen NETREBA objednávať vopred, tak som sa dostavil osobne asi pred týždňom, v daždi s taxi. Samozrejme, na Slovensku nič nefunguje, takže som sa tam vydal zbytočne, pretože hneď pri dverách ma milostivá otočila, že jej nejde počítač. No túto informáciu si asi máte vycucať z prsta, keďže vám telefón nikto nedvihne. Zároveň sa milostivá vyhovorí so slabou výhovorkou, že keď ma dnu pacienta, alebo má dovolenku tak nedvíha. Áno samozrejme, celý mesiac máte dovolenku, celý mesiac nikto nedvíha, celý mesiac si neviete na webstránku vystaviť informáciu o tom, že nepracujete, lebo nejde počítač. Ak nepracujem a nedvíham, automaticky si to zavesím na internet, aby si to ľudia vedeli prečítať. Ale tu sme ešte v stredoveku, takže nie. Zaplatíte si zbytočne taxi, preveziete sa v daždi, a môžete ísť naspäť. Pani sa ešte so mnou chcela hádať, a nakoniec sa ani neodzdravila. Nerozumiem o čo tejto arogantnej pani ide, a čo si chce dokázať, ale dokázala len vrchol drzosti.

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences