Logo zariadenia Ambulancia zubného lekárstva -  - MUDr. Mária Habarová, Mdent,s.r.o.
  • (3)

Otváracie hodiny

  • Pondelok

  • Utorok

  • Streda

  • Štvrtok

  • Piatok

  • O zariadení

Popis zariadenia


Komplexná stomatologická starostlivosť.

Zaradenie

Zubné ambulancie - stomatologické
, Typ: Ambulancia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Lekári

  • MUDr. Mária Habarová

Typ


Štátna

Ostatné


Parkovanie
Platba kartou

Pokračovať na: Hodnotenia


1

Hodnotilo 3 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (1)
- pred 3 týždňami

Suhlasim s prvou recenziou, ktoru sem napisala pani. Odbornost sa jej neda vytknut, avsak v zivote som nezazil tak zleho cloveka, ktory nema ani tolko empatie v sebe, co ma male dieta spiny za nechtami. Tato pani doktorka sa citi byt absolutne nadredena nad pacientom a bohu rovna…. To co si dovoluje k pacientom to si nedovoli asi ani jeden doktor v NZ okrese. Ked som chcelm pomoct mojej 4 rocnej ZTP dcerke s obliekanim v ordinacii tak ma nazvala strasnym otcom. Keby to nebola zena, asi by dostala jednu medzi oci. Moja byvala manzelka prisla s nou do konfliktu, koly terminu a mila pani doktorka jej zrusilan zmluvu o zdravotnej starostlivosti a nielen jej, ale aj mojim dvom synom z prveho manzelstva a aj mojej dcerke z druheho manzelstva. K tomu vsetkemu toto zrusenie zaslala pisomne na uplne inu adresu , ako uvedenu v kartoteke. Poslala ju k nasim menovcom, nebyt toho, ze nam postu daju oni , ani o tom nevieme. Pani doktorka si neuvedomuje ze porusila zakon o nakladani s osobnymi udajmi, za co moze v pripade mojej staznosti dostat poriadne mastnu pokutu. Odporucam sa jej oblukom vyhnut a skusit ineho stomatologa. Mudr. Habarova si urcite nezasluzi vasu pozornost a nie este, aby bola platena za vase osetrenie…….

  • (1)
- pred 5 mesiacmi

Tejto "pani" doktorke sa radšej oblúkom vyhnite. Odbornosť ja jej poprieť nedá, ale správanie je na pracovníka s ľuďmi absolútne nevhodné. Svojím prístupom odstrašila všetky zdravotné sestry, ktoré s ňou spolupracovali. Každý nový mesiac = víta vás nová zdravotná sestra pri dverách. Nehovoriac o prístupe k pacientom! Po urgentom vytrhnutí zuba na zubnej pohotovosti v inom meste, mi bola odporúčaná kontrola u našej zubárk.. Chcela som dohodnúť termín kontroly, ale "pani "Habarová" mi buchla telefón so slovami, nech idem tam, odkiaľ som prišla. Som ŤZP a kontrolu som potrebovala, aby sme zamedzili epileptické záchvaty. O pár dní na to mi bolo doručené odstúpenie od zmluvy o poskytovaní zdravotnej starostlivosti pre všetkých členov mojej rodiny. Názor si spravte každý sám, takto sa zachovala po vyše 20 rokoch návštevnosti tejto ordinácie. Ak niečo nie je tak, ako si predstavuje ona, absolútne to nerešpektuje a trošku ľudskosti by jej neuškodilo! V našom meste je to "legenda v správaní" medzi doktormi.

  • (1)
- pred rokom

Neodporúčam!! Arogantná, samoľúba s pocitom nadradenosti a bez štipky empatie, ľudskosti a pokory. Prístup k pacientovi direktívny a absolútne neprijateľný!

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences