Logo zariadenia Psychologické a terapeutické centrum Sunrise – PhDr. Denisa Maderová a kolektív
  • (1)

Otváracie hodiny

  • Pondelok


    PhDr. Denisa Maderová, Mgr. Katarína Mihinová, Ing. Slavomír Uhrin
  • Utorok


    PhDr. Denisa Maderová
  • Streda


    PhDr. Denisa Maderová, Ing. Slavomír Uhrin
  • Štvrtok


    PhDr. Denisa Maderová, Mgr. Jana Gerberová, PhD.
  • Piatok


    PhDr. Denisa Maderová, Bc. PhDr. Lucia Adamovská, Mgr. Martin Mikulič,
  • Prosíme Vás, aby ste sa na termín hlásili vopred telefonicky alebo mailom na ambulancia@sunriseporadna.sk. Ospravedlňujeme sa, no v čase terapeutických stretnutí telefóny zvyčajne nedvíhame.
  • O zariadení

Popis zariadenia


Psychologické a terapeutické centrum psychosomatiky a celostnej medicíny. Poskytujeme psychologické poradenstvo, psychoterapiu a choaching pre deti, dospelých, páry a rodinu. Psychodiagnostické vyštetrenia za účelom určenia správnej diagnózy a pre lekárske účely. Z psychoterapeutických smerov sa špecializujeme na hlbinnú psychoterapiu zameranú na telo - Biodynamickú, ktorá vníma človeka z pohľadu jeho psychického, ale aj somatického zdravia. Je vysoko účinná pre psychosomatických ochoreniach. Pracuje tak ako s verbálnymi metódami psychoterapie ako je focusing, biorelaese monológ, systemická práca a geštalt psychoterapia, aj neverbálne.

Zameriava sa na rané psychické zranenia a analýzu charakteru podľa W. Reicha. V terapeutickom procese pracuje s regresným stavom klienta, s na telo zameranou neverbálnou metódou - vegetoterapia. V terapeutickom procese využíva relaxačné a uvoľňujúce techniky, biodynamické masáže, ktoré podporujú samoreguláciu a samouzdravujúce mechanizmy tela.  V našom centre poskytujeme aj humanistický smer na človeka zameranej psychoterapie podľa C. Rogersa, Existenciálnu psychoterapiu, Integratívnu psychoterapiu a KBT terapiu tikových porúch, Terapiu Somatic experiencing účinnú pri liečbe psychotraumy. Zameriavame sa na psychosomatické ochorenia, úzkostné a panické stavy, depresívne syndrómy a syndrómy z vyhorenia, stresom podmienené poruchy, posttraumatické syndrómy a ranné psychické zranenia, ochorenia pohybového aparátu, problémy súvisiace s partnerskými vzťahmi a so vzťahmi v rodine. Poskytujeme poradenstvo v oblasti zdravého životného štýlu a celkového zdravia, diagnostiku a terapiu podľa Tradičnej čínskej medicíny, fytoterapiu a dietetiku.


Ďalšie informácie


Ďalší personál: Mgr. Jana Gerberová, PhD., Mgr. Martin Mikulič, Ing. Slavomír Uhrin, Bc. PhDr. Lucia Adamovská, Mgr. Katarína Mihinová
Zaradenie

Psychologické ambulancie
, Typ: Ambulancia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Lekári

  • PhDr. Denisa Maderová

Ostatný personál

  • Mgr. Miloš Poštek

Typ


Neštátna

Poisťovňa


Bez poisťovne

Ostatné


Príjem nových pacientov

Jazyk


anglický
nemecký

Pokračovať na: Hodnotenia


5

Hodnotilo 1 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
petersak1 - pred 9 rokmi

Jedna z piatich ambulancii, ktore som v BA skusil. Zatial asi najlepsi pristup, psychologicka je velmi empaticka, zatial mi velmi pomohla.

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences