Logo zariadenia Krčná, ušná, nosová ambulancia - MUDr. Zuzana Somorová
  • (5)

Otváracie hodiny

  • Pondelok

  • Utorok

  • Streda

  • Štvrtok

  • Piatok

  • O zariadení

Popis zariadenia


Poskytujeme vysoko kvalifikovanú ambulantnú starostlivosť pre choroby krčné, ušné a nosové. Ošetrujeme všetky vekové kategórie, špecializujeme sa hlavne na deti. Máme špičkové prístrojové vybavenie, erudovaný personál, príjemne zariadenú ambulanciu a možnosť vyšetrenia bez čakania.
Zaradenie

ORL ambulancie - ušné, nosné, krčné
, Typ: Ambulancia
Nachádza sa v zariadení

NsP Zvolen - Nemocnica Zvolen a.s.
NsP Zvolen - Nemocnica Zvolen a.s.
Ďalších ambulancií: 7

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Lekári

  • MUDr. Zuzana Somorová
  • MUDr. Iveta Králinská

Sestry

  • Ingrid Izraelová

Typ


Súkromná

Poisťovňa


DÔVERA ZP [24]
VšZP [25]
Union ZP [27]

Ostatné


Parkovanie
Bezbariérový prístup
Príjem nových pacientov

Jazyk


český
anglický
ruský
slovenský

Pokračovať na: Hodnotenia


4.2

Hodnotilo 5 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (1)
- pred 5 rokmi

K lekárovi som sa objednal deň pred cez lekár. systém za 10€ na presný čas - podľa inštrukcií sestričky. Prišiel som na stanovený čas 0930, no musel som čakať vyše hodiny - 1035, napriek tomu, že predošlý pacient ambulanciu opustil krátko pred 10:00 hodinou. Následne som sa rozhodol zaklopať slušne zaklopať a opýtať, na čom som dostal otázku: "Či sa niekam ponáhľam". Po mojej odpovedi, že som si predsa len zaplatil konkrétny čas mi panie v ambulancii nevrlo povedali, že to je len prednostné zobratie pred ľuďmi s časenkami ( podľa toho čo som zistil, je objednanie a prednostné zobratie na stanovený čas viac-menej to isté, ide iba o jazyk). Počas celého vyšetrenia, ktoré (podľa mňa) lekárka vykonala nedbanlivo a surovo (používanie jedn. nástrojov na kontrolu ucha) sa ku mne správili nevrlo a agresívne - ako keby som ich ako pacient obťažoval? Zopakujem, že počas celého vyšetrenia som sa správal pokojne a slušne som pani doktorke vysvetlil čo ma trápi - dokonca som na mobile suploval jej nefunkčný systém a ukazoval jej použité kvapky z lekárne - nevedela totiž, čo obsahujú! Na konci mi potichu vytlačila recept, napísala správu - sám som sa musel na konci pýtať ( vo dverách) čo mi vlastne je a ako vážne je moje ochorenie. Lekárke sa odporúčam vyhnúť oblúkom, rovnako aj jej sestričke, podľa ktorej som sa náhlil ( to som sa dozvedel počas toho, čo so miešala kávu :) )

  • (5)
Erika Grlakova - pred 2 rokmi

Veľmi dobrá pani doktorka, milá skvelý prístup, robí si svoju prácu na 100%aj pani sestrička je skvelá odporúčam všetkými 10tymi

  • (5)
Viera “Mamka zla” - pred 2 rokmi

Tak to je uz roky co sme mali tu cest ako s Dr Somorovou tak aj Dr Kralinskou. Vtedy este pôsobila v BB. A dakujem Dr Somorovej za záchranu sluchu môjho syna jej odbornými zásahmi. Vždy nám všetko vysvetlila a nikdy sme nemali žiadny problém. Moj syn ju mal rád a ani nechcel ísť inde. Riešila problém ktorý jej "kolega" zanedbali a bral na ľahkú váhu. Dnes má syn už 17 rokov a po jej liečbe a operáciách už nemáva ani anginy ani zápal uši. A to ich prekonal dosť tuším 7 krát zápal stredného ucha. Proste bol 3 az 4 krát do roka na ATB. Dnes nebýva vôbec chory a ATB nebral niekoľko rokov. Klobúk dole úžasný odborný pristup a ochota pomôcť pacientovi. Kiež by bolo takých lekárov viac.

  • (5)
Dominika Šimková - pred 4 rokmi

S vyšetrením a prístupom MUDr. Somorovej som bola veľmi spokojná. Neplánujem v prípade potreby navštíviť kohokoľvek iného, než práve ju.

  • (5)
Ľuboslav Podhradský - pred 5 rokmi

Nezvyknem písať hodnotenia, ale na rozdiel od pána "Nepoviem", svoje priezvisko kľudne poviem (tj. nepíšem ako anonym). Roky chodíme s deťmi do tejto ambulancie a nikdy žiadny problém. Naopak ešte by som povedal nadštandartný prístup a ochota... môžem len doporučiť. Nerád sa "pozerám" na nespravodlivosť, preto píšem naše skúsenosti.

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences