Logo zariadenia Inštitút prediktívnej a personalizovanej medicíny - Mgr. Janette Čemická
  • (5)

Otváracie hodiny

  • Pondelok

  • Utorok

  • Streda

  • Štvrtok

  • Piatok

  • O zariadení

Popis zariadenia


IPPM je jedinečné zariadenie na Slovensku.Veríme, že zdravie je najvyššia hodnota a obrovský dar, ktorý má každý z nás vo svojich rukách. V snažení a odhodlaní šliapeme mimo štandard a medicínu posúvame bližšie k ľuďom. Prinášame nové možnosti, prvotriednu diagnostiku a unikátne prístupy k liečbe, vďaka čomu môžme na jednotlivca nazerať ako na jedinečnú ľudksú bytosť, odlišnú od všetkého, s ničím neporovnateľnú. V oblasti medicíny životného štýlu nám právom patrí absolútne prvenstvo. Predovšetkým sme však hrdí na naše dlhoročné skúsenosti, jedinečné know-how a pozitívne zvesti spokojných klientov.
Medicína je veda. A hoci veda v plienkach, vďaka za ňu. Obzvlásť ak sa k objektivite, pravdivosti a jednoznačnosti pridá empatia a ľudský prístup odborného tímu. Vtedy totiž vzniká nový spôsob ako o medicíne premýšľať. 
 
Zaradenie

Zdravá strava
, Typ: Ostatné zariadenia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Lekári

  • Mgr. Janette Čemická

Sestry

  • Ivana Gregorová

Ostatné


Parkovanie
Bezbariérový prístup
Platba kartou

Jazyk


anglický
ruský

Pokračovať na: Hodnotenia


5

Hodnotilo 5 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
Eugene G - pred 2 rokmi

Pred mesiacom som navštívil kliniku IPPM. No, čo môžem povedať!? Skvelé výsledky. 💪👍😁 Už po 2-3 dňoch liečby som na svoje problémy vôbec zabudol. Bolesť - preč! Hnačka - preč! Zápal - preč! (Urobil analýzy). Depresia z takejto úľavy - preč! Naposledy som sa takto cítil, keď som mal 20 (mám 42). 🙏 Ak ste sa narodili cisárskym rezom a máte problémy s mikrobiómom, vrelo odporúčam absolvovať túto liečbu. Ďakujem Janette a Mariane! Dievčatá ste skvelé!

  • (5)
Milen Ivanchev - pred 2 rokmi

Môj dojem z IPPM Clinic je veľmi pozitívny. Personál je zdvorilý a priateľský. Vždy sú pripravení pomôcť. Postupy boli vykonané rýchlo a zručne. Klinika je veľmi dobre navrhnutá a vďaka celej atmosfére sa cítite menej stresovaní. Nemiešali sme sa s inými pacientmi. Zarezervovali nám aj ubytovanie (hotel Nový Kaštieľ), ktorý zdieľa rovnakú budovu s klinikou. Som si istý, že v tejto oblasti nájdete lepšie a lacnejšie miesta na pobyt, ale to, že sme tak blízko k IPPM, nám dodalo dodatočný pokoj. PCR testy na našu cestu späť nám robili aj na klinike. V podstate je všetko veľmi dobre zorganizované. A už ste sa rozhodli vyskúšať FMT, myslím, že toto je dobré miesto. Aj keď je celá Európa v červenej zóne Covid, ako keď sme tam boli my. Dr. Milen Ivanchev, Bulharsko

  • (5)
Razvi Razvi - pred 2 rokmi

Pravdepodobne najlepšia lekárska skúsenosť, akú som kedy mal, na mňa stále robí dojem, čo sa so mnou deje a to všetko vďaka tímu IPPM. :) Razvan.

  • (5)
Tracy Das - pred 3 rokmi

Syna sme vzali na túto kliniku v septembri 2019. Leteli sme zo Spojených štátov a musím povedať, že na nás klinika urobila veľký dojem. Personál je úžasný. Všetci boli takí láskaví a všetky zdravotné sestry vedeli, ako udržať môjho syna počas procedúry pokojného a uvoľneného. Klinika je veľmi pekná a je v peknom susedstve. Môj syn prešiel od svojho FMT mnohými vylepšeniami. Po 10 implantátoch stolice robil toľko vylepšení, že sme sa chceli vrátiť v septembri 2020 a získať ďalších 10. Bohužiaľ to nebolo kvôli COVID-19 možné. Úprimne dúfame, že nášho syna môžeme v budúcnosti priviesť späť na túto kliniku.

  • (5)
Svani - pred 4 rokmi

Úžasný zákaznícky servis. Cestoval som z Nórska cez Viedeň do Bratislavy. Mala naozaj milú a láskavú sestru, ktorá urobila všetko, čo bolo v mojich silách, aby sa o mňa počas liečby FMT postarala čo najlepšie. Veľa lásky k zamestnancom!

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences