Zariadenie bolo deaktivované v katalógu zzz.sk - zobrazené údaje tohto zariadenia môžu byť neaktuálne... Toto zariadenie bolo zrušené - pozrite si podobné zariadenia v okolí...
Logo zariadenia Všeobecná ambulancia pre dospelých - MUDr. Andrea Elanová (AVE VITA, s.r.o.)
  • (12)

Otváracie hodiny

  • O zariadení

Pokračovať na: Hodnotenia


1

Hodnotilo 12 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (1)
- pred 2 mesiacmi

Povrchná, arogantná žena, ktorá sa sama chváli svojimi odbornými vedomosťami pred pacientom, je neochotná, mení si ordunačné hodiny podľa seba! Ona medicínu vyštudovala len kvôli titulu. Otras!

  • (1)
- pred 10 mesiacmi

Vždy je to s p. "doktorkou" veľmi zlá skúsenosť

  • (1)
- pred rokom

Chcem ísť k nej, pozerám na internete ako má ordinačné hodiny, na každej stránke píšu inak. Chcela som to zistiť cez telefón, ktorý mi podotýkam nedvihali 2dni. Prídem tak na pospas smrti doslova, lebo mám horúčky a silné bolesti...čakám na chodbe pred ambulanciou 15min a potom si ráčila sestrička otvoriť dvere si slovami, že sú len do 12 čo ja som prišla 11:40 a že ma už nezoberú...hovorím jej, že prečo na internete majú písané rôzne ordinačné hodiny...že mala som zavolať....hovorím jej, že som volala nie raz a potom mi na to odpovie, že nemá čas dvíhať celý deň telefón🤦🏻‍♀️. Pred rokom som mala silný zápal močového mechúra, doktorka mi povedala, že nič mi nie je ale ja som cítila, že to nie je v poriadku. Išla som ku svojmu urológovi, kde ma vďaka Bohu sestrička zobrala i keď som tam nebola cez 2roky a trebalo lístok. Doktor mi zistil silný zápal a hneď mi nasadil antibiotiká. Tak jej som poslala ďakovný mail, na ktorý mi odpísala, že si poprosí správu od urológa. Akože čistá tragédia.

  • (1)
- pred rokom

Táto pani "mudr" je veľký trest, nemá záujem liečiť, ani to nedokáže, je to administratívna sila, posledné čo ju zaujíma je pacient. Predvádza sa, rozpráva story a potom vás vypoklonkuje a tvári sa že ste ju zdržali. Kým vládzete žiť, sa cez ňu nedostanete ani k odborníkovi, nedá vám výmenný lístok. Najhoršie je, že v jej okolí vás nezoberie žiadny lekár, lebo majú dohodu a sú lojálni voči tejto osobe. Ak máte túto lekárku, tak budete spokojní, ale len keď ste zdraví a potrebujete sa porozprávať a polichotiť jej egu.

- pred rokom

Mám veľmi zlé skúsenosti s doktorkou Elenovou. Ma neprofesionálny prístup, v mojej prítomnosti riešila zdravotné záležitosti iného pacienta, nenechá pacienta dohovoriť, nevypočuje si ho, stále skáče do reči, hovorí si svoje, obťažuje svojimi súkromnými problémami, stále sa sťažuje na veľa práce a jej nespokojnosť zo všetkým. Máte pocit že pacienti ju obťažujú a niekoľkokrát sa vyjadrila, že ona s tou prácou končí, ale stále je tam. Je emočné labilna. Nakričí na pacienta čakární plné ľudí len preto, že vôbec prišiel na vyšetrenie. Vždy vás mútia do vyšetrení za ktoré si musíte v ambulancii zaplatiť.

  • (1)
- pred 3 rokmi

Nepríjemná osoba, arogantná, neochotná. Má otrasný prístup, ľudia od nej utekajú preč. Rozhodne sa minula povolaním, to isté aj sestrička. Dovolať sa tam nedá, dajú Vám pocítiť že otravujete a ešte Vám aj vynadajú ak niečo potrebujete. Našťastie už som preč.

  • (1)
- pred 4 rokmi

Pri objednani na preventívnu prehliadku formou emailu neodpovedá a telefón zas nedvíhajú. Niečo neskutočné, otrasný prístup!

  • (1)
- pred 4 rokmi

arogantna,neprofesionalna,namyslena pani ,nie lekarka lebo tak sa lekar nesprava vysetrenie spociva v jej rozpravani o jej problemoch starsich pacientov nuti objednavat sa cez internet jej sestra je kapitola sama o sebe arogancia namyslenost povysenecke spravanie ked potrebujete predpisat lieky tak to mate na 2 dni najprv povedat co chcete a druhy den ked mate stastie tak vam da rcp

  • (1)
- pred 4 rokmi

Som veľmi nespokojný robia si vlastne cenníky pri potvrdení o absolvovaní skúšky vodičáku mi pani doktorka dala že musím sa Objednať na odber krvi a EKG Za čo som platil 66€ Nedala mi ani potvrdenie o platbe a ani mi ne vrátila peniaze robia si vlastný cenník a okrádajú ľudí

  • (1)
- pred 5 rokmi

Ortasná doktorka s otrasným prístupom k pacientovi. Správa sa k pacientovi, ako keby ju išiel nakaziť leprou pri vyšetrení. Dokonca klame a zapiera skutočnosti.

  • (1)
- pred 5 rokmi

Neochotná doktorka s neodborným prístupom. Neľudská a povrchná žena, ktorá si asi zmýlila poslanie pomáhať ľuďom. Neodporúčam ju nikomu.

  • (1)
- pred 5 rokmi

S doktorkou Elanovou mám len zlé skúsenosti. Má k pacientom povrchný a nepríjemný prístup, ktorý dáva patrične najavo. Nezaujímajú ju pacientove ťažkosti a problémy, ale skôr vyberanie poplatkov za zbytočné vyšetrenia. Ani raz mi s problémom nepomohla. Po skúsenostiach ktoré mám, túto doktorku nikomu neodporúčam !!!

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences