Logo zariadenia Všeobecný lekár pre deti a dorast - MUDr. Eva Mocová, PhD., (MEDICÍNSKE ZARIADENIE MLYNSKÁ DOLINA, s.r.o.)
  • (3)

Otváracie hodiny

  • Pondelok

  • Utorok

  • Streda

  • Štvrtok

  • Piatok

  • Otváracie hodiny polikliniky
  • O zariadení

Lekári

  • MUDr. Eva Mocová

Typ


Neštátna

Poisťovňa


DÔVERA ZP [24]
VšZP [25]
Union ZP [27]

Ostatné


Parkovanie
Bezbariérový prístup
Platba kartou
Príjem nových pacientov
Platba v hotovosti

Jazyk


anglický
slovenský

Pokračovať na: Hodnotenia


4.67

Hodnotilo 3 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (4)
Ľubomír Stopa - pred 2 rokmi (Recenzia doposiaľ nebola overená poskytovateľom služieb)

Tuto polikliniku som navstivil viackrat kvoli ockovaniu na Covid. Prve skusenosti by som zhrnul asi ako chaos, tlacenica, personal bol vsak mily. Trochu mrzelo, ze v dnesnej pandemickej situacii tam bola hlava na hlave, ziadne rozostupy, usmernovanie ap. Bol som aj na ockovani na narodnom stadione a tam to islo vzdy ako hodinky. Ale po dnesnom dni som trochu zdvihol hodnotenie, kedze dnes som mal pocit, ze si vstupili do svedomia a robia vsetko co je v ich silach, aby to tam ficalo. Otvorili pred oficialnym casom otvorenia, medzi ludmi neustale bola pani, ktora pomahala, informovala, jednoducho minimalizovali cas, potrebny na stravenie casu v tomto zariadeni. Priestory nenafuknu, takze toto bola ich jedina sanca, ako s tym nieco urobit a zda sa ze uspesne. Do 15 minut od vstupu sme odtial odchadzali a to sme tam ockovali dve deti sucasne. Takze to vyzera, ze teraz to je uz na spravnej ceste.

  • (5)
Martin Fadin - pred 2 rokmi (Recenzia doposiaľ nebola overená poskytovateľom služieb)

Mám pozitívnu skúsenosť, s ktorou sa chcem podeliť. Bol som na tretej dávke 30. 12. 2021 od firmy Pfizer/BioNTech a hneď ma uviedli do rady na čakanie ľudia, ktorí regulovali. Boli označení, čiže každý vedel, kam má ísť. Celkovo to šlo veľmi rýchlo a bez prieťahov, ukázal som sms s termínom a občiansky preukaz a pani na recepcii mi vytlačila moje papiere, ktoré som vyplnil. Je tam dosť stolíkov a pier, čiže s vypĺňaním nebol problém. Bolo niekoľko ambulancií, kde sme sa mohli dať zaočkovať. Ak som niečo nevedel, trpezlivo a milo vysvetlili, čo a ako treba. Zároveň na chodbách boli miesta, kde si človek mohol po vakcinácii posedieť povinnú štvrťhodinku. Predtým som bol na národnom futbalovom štadióne očkovaný látkou od firmy AstraZeneca a ak to porovnám, vnímam rovnako vysokú kvalitu a snahu pomôcť. Hneď večer som dostal z NCZI ďakovný mail za očkovanie, čo znamená, že som bol ešte v ten deň nahratý do systému. Týmto chcem poďakovať za veľmi dobrú organizáciu, milý a profesionálny prístup a rýchle spracovanie výsledkov.

  • (5)
Patrícia Remeňová - pred 2 rokmi (Recenzia doposiaľ nebola overená poskytovateľom služieb)

Na margo negativnych reakcii sa musim podelit o moju pozitivnu z dnesneho dna. Nadavat vie kazdy, tak by som chcela vyzdvihnut pozitivne momenty z dnesneho ockovania. Pani koordinatorka pri recepcii bola velmi mila. Tehotne, invalidi maju prednost (nie ako napriklad dnes v Ruzinovskej nemocnici). Po rychlej registracii, kde za Vas z OP vypisu Vase osobne udaje a vytlacia si uz len doplnite anamnezu co zaberie asi minutu- dolu aj na poschodi je stolik aj pera. Od recepcnej isla jasna instrukcia do ktorych dveri treba ist(vsetky boli riadne oznacene). Ked sa na poschodi nakopili ludia, prisla dalsia koordinatorka a polovicu ludi zobrala dolu. Celkovo to aj napriek velkemu poctu ludi islo rychlo aj vdaka skvelej organizacii.

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences